• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam odama daldı, çok utandım...

yalnız şunu atlıyorsun .vajinusmus denilen bir belayı atlaşmış arkadaş ve sürekli kendini hazır hissettiğinde beraber olması gerekiyor.zaten doktoruda öyle söylemiş.Hem buişin gecesi gündüzü mü olur ilham ne zaman geldiyse ozaman.İçerde karı koca bile olmasa kapı kapalıysa çalınması gerekir.Öyle içeri dalınmazki.

bu işin gecesi gündüzümü var nezaman istersen ozman yaparsın misafirde hergün geliomus oda hergün gelmesin hayret bişi misaifr hergün gelio die cinsel hayatınımı sınırlıcakk valla misafir varsa var onun evine gelmemişler annesini görmeye gelmişler besbelli onlarda gelip gitmeye biraz mesafe koysunlarr..
onu bunu bilmem kaynanan odunun tekiymiş :oklava: hiçç utanma o utansın...

belki o işi yapmıyodunuz esin yada sen üstünüzü degiştiriyodunuz yani hersey olabilir :olmaz:

Kaynana suçlu zaten onu kimse aklamadı, amaaaa misafir varken sevişmek isteyenlerin nasıl vajinismus olduğunu anlamıyorum açıkcası.
"pardon bizim sevişesimiz geldi, vijinismusum istedimmi yapmam lazım" deyip içeri girmek yeni bir adet olmalı, Allahtan otobüste yada yolda gelmiyor bu istek yoksa pat orada yapıverin gitsin. Doktor dedi yaaa.

Kaynana suçlu zaten onu kimse aklamadı, amaaaa misafir varken sevişmek isteyenlerin nasıl vajinismus olduğunu anlamıyorum açıkcası.
"pardon bizim sevişesimiz geldi, vijinismusum istedimmi yapmam lazım" deyip içeri girmek yeni bir adet olmalı, Allahtan otobüste yada yolda gelmiyor bu istek yoksa pat orada yapıverin gitsin. Doktor dedi yaaa.

Allah iyligni vere....zuhahahahahah:roflol:

Hey ya düsünki otobüste geldi bu istek, yolcular utansin dimi ama!!:kahve:

Allah iyligni vere....zuhahahahahah:roflol:

Hey ya düsünki otobüste geldi bu istek, yolcular utansin dimi ama!!:kahve:

Bacım ben çok geri kalmışım.Yani vajinismus diye her ortamda yapılır, istek geldi mi yapılmalı, misafir fasa fiso diyenleri anlamıyorum.
Benden sabun yapın bacımmmm.

hooohhhaahhhaadelikafaduldendelikafadulden

ehhehehehedelikafaduldendelikafadulden
hahahadelikafaduldendelikafadulden

Bacım ben çok geri kalmışım.Yani vajinismus diye her ortamda yapılır, istek geldi mi yapılmalı, misafir fasa fiso diyenleri anlamıyorum.

Senden yasca kücügüm....aslinda sana Birbik abla dimem lazim lakin Burbuk Can demek daha hosuma gidiyor....neyse...zemuszemus

Geri kafalilikla hicbir alakasi yok bunun.....az bucuk mantikli düsünmek gerek sadece....evde misafir varkene bu isi düsünmek bile abes bana görede....:hulya:

Ha kaynana haklimi? Hayir....ama utanmasi gerekende sadece o degil....bence...:delphin:

Senden yasca kücügüm....aslinda sana Birbik abla dimem lazim lakin Burbuk Can demek daha hosuma gidiyor....neyse...zemuszemus

Geri kafalilikla hicbir alakasi yok bunun.....az bucuk mantikli düsünmek gerek sadece....evde misafir varkene bu isi düsünmek bile abes bana görede....:hulya:

Ha kaynana haklimi? Hayir....ama utanmasi gerekende sadece o degil....bence...:delphin:

Sultan'ım istediğini diyebilirsin bana. a.s.
Ayrıcana benimle aynı fikirde birilerine rastlamak ne güzel bir duygu.Tutmayın ağlamam geldi, doktor söyledi gelince tutma ağla dedi. lülülülülülü

Arkadaşlar bu konu açılalı 1 yıl falan oldu. Arkadaş belki de evini ayırdı taşındı.

ayyyyyyyyyyyy koptum resmen gülmektan patladım :roflol::roflol::roflol::roflol:
konuyu baştan sona okumamiştim bu ayrıntıyı kaçırdım
inanmiyorum ya misafir varken sevişmekmi :bbo:
düşüncesi bile komik ya... trajikomik

çok sinir bozucu bir durum utanması gereken kişi kayınvaliden nasıl dalabilir odana :kızgın:
hay allah büyük geçmiş olsun

benim kaynanada bize gelir bazen 1-2 aylığına yatılı misafir olarak
utanmadan girer gece gündüz içeri kendiside...
kapıya vurup sorada girme gibi bir düşüncede bulunmaz :umursamaz:
direkt dalar içeri...
ama bizi o vaziyette hiiç yakalıyamadı.. :jeyyar:
görmeyi çok istesede bu sevinci ona nasip etmek istemdiğimden çok dikkatli davrandım hep kaydirigubbakcemile2

kaynanan odana dalınca utanıyorsunda,buraya kocanla yaptıklarını yazınca niye utanmıyorsun.

ne alakadır anlamadım? utanılacak bir şey mi yahu? cinsellik neden böyle yıkılmaz bir tabu hala? hepimiz o işin ürünüyüz laelaelaelaelae

tabi her aklına gelince yapamazsın sokakta otobüste falan.demek istediğimi anlamamişsın. sanırım sen bütün topikleri okumamışsın.konu sahibi diyorki" gelenler bize herzaman gelip giden insanlar sürekli bizdeler.hatta onlar varken biz dışarıya bşle çıkıyoruz."buda demek oluyorki gelenler misafirlikten çıkmış.ev halkından biri haline gelmiş.
ayrıca sen belliki vajinusmus gibi bir belayı atlatmamışsın yoksa zaten böyle bir yorum yapmazadın.vajinusmus istedi falan diye...ayrıca bunlar beniim düşüncelerim lütfen saygılı ol ve dalga geçerek cevap verme ..hiç hoşuma gitmedi dalga geçmen..........

tabi her aklına gelince yapamazsın sokakta otobüste falan.demek istediğimi anlamamişsın. sanırım sen bütün topikleri okumamışsın.konu sahibi diyorki" gelenler bize herzaman gelip giden insanlar sürekli bizdeler.hatta onlar varken biz dışarıya bşle çıkıyoruz."buda demek oluyorki gelenler misafirlikten çıkmış.ev halkından biri haline gelmiş.
ayrıca sen belliki vajinusmus gibi bir belayı atlatmamışsın yoksa zaten böyle bir yorum yapmazadın.vajinusmus istedi falan diye...ayrıca bunlar beniim düşüncelerim lütfen saygılı ol ve dalga geçerek cevap verme ..hiç hoşuma gitmedi dalga geçmen..........

Konu hakkında çok iyi bilgi sahibiyim. Tüm sayfaları okursan zamanında bu konuyu tartışanlardan biriyim. Yani en ince detayına kadar biliyorum.
Ayrıca her gün gelen kişiler olsa bile, güpegündüz evde birileri varken ilişkiye girmek benim kitabımda yazmaz. Evet vajinismus falan olmadım, nasıl bir illettir bilmiyorum ama bu konuda büyük konuşup öyle olsam bile evde her gün gelen birileri olsa bile odama gidip bu işi yapmaya kalkmazdım. Daha doğrusu benim kitabımda bu yazmaz.
Haaa yapanlar varsa benide ilgilendirmez. Ama yaşım itibariyle kayınvalidenin de benim gibi düşündüğünü sanıyorum. Kaldı ki, zaten kayınvalidenin odaya kapıyı vurmadan girmesinin ne kadar ayıp olduğunu zaten söyledik ama onun yaptığı ne kadar ayıpsa, bu işi uygunsuz zamanda (tabiki benim için uygunsuz zaman) yapmak da o kadar hatalıdır.
Düşüncelerine saygısızlık olarak değerlendirmişsin yazdıklarımı, senin fikrin saygı duyarım ama bana ters geldiyse bunu söylemek ve mecaz yapmakta hakkım diye düşünüyorum.
Saygısızlık olarak değerlendirdiysen bunada saygı duyarım senin fikrindir.
Allah yolunu açık etsin.

cok gecmis olsun arkadasim bende bi benzerini yasadim ve o gunden sonra kayinvalide me karsi cok sogudum.. esim askerden 5 gunlugune izne gelmis sabah 8 gibi (yani bize gore cok erken kahvaltiyi 12 de yapan bi aileyiz)sacma bi sebepten iceri dalmisti ben battaniyenin altindaydim yeni uyandiriyordu esim beni ama kendisi uygunsuz durumdaydi burdan okuyan tum kaynanalara sesleniyorum artik su gelinlerin odasini merak etmeyi birakin yoksa biz sizi birakcaz adimiz kotu geline cikacak!!!!!

Arkadaş konuyu aylar önce yazmış, cevaplarını almış. Böyle eski konulara yazmayı sevmem ama baktım konu kim haklı anketi gibi olmuş. Ben de katılmak istedim.
Ben burada her iki tarafı da haksız buluyorum.
Kayınvalide ile yaşıyorsan bunun bir bedeli vardır. Öyle zamanlı zamansız, hele misafir varken onlar otursun biz keyfimize bakarız nasıl denebilir bunu anlamıyorum.
Kayınvalide de hiçbir şekilde gelin yalnız bile olsa odaya girebilmeyi kendinde hak görmemelidir.:kızgın:

e canim bende kayinvalidemle kaliyorum 5 seneyi gecti
hic oyle biseylerini gormedim ne kaynanamin ne kaynatamin
daha bir kere bire benim odama habersiz girmezler biz icerde olsak ,esimi cagirir
ben evde olmasam bile odama falan girmezler hep acik olur, yani okadar sene icinde hic bi yakanlamam
olmadi
oyle insanlara benden buyuk ama ancak cok densiz diyebiliyorum
ordaki bi kari koca ,oyle bile olmasa tek olsan uzerini giyiyo olabilirsin
adi ustunde bu yatak oda
benim esim olsa kesinlikle kizardi annesine

be kadin madem cagiriyosun neden giriyosun ,allahim demekki ben cok sansliyim
esine soyle annesine soylesin anne ,odaya habersiz girme dedin ,sen gelinsin diyelmezsin o ocugu kizmaz ona, olmaz boyle sey
ve sen degil o utansin birak

Back
X