- 11 Haziran 2007
- 3.006
- 29
- 318
- 44
gülsüm sultan allah aşkına bana bi kaç tiyo ver nooolur :)
Vereyim yavrimmm...bende cok tiyo var sankimbenneyaptımki
Güzelim tamam buldugnuz firsati degerlediriyorsunuz ammennah lakin siz kendi evinizde iki kisi degilsinizki? Kaynananla oturuyorsun azginlik tepenize vurdugu vakit hadi bismillah diyecek haliniz yok ya...benneyaptımki
Eve misafir gelmis siz odada :1rolleyes: Olmaz:1closedeyes:
Tamam kaynanan düsüncesiz davrandi ama sizde biraz daha dikkatli olun...kapiyi kitleyin bari...şutarafagitti
Ayrica kaynananin kizim bu saate banyo yapma demeside belki kötü niyetli oldugundan degildir güzelim...eski kadinlar gec vakit banyo yapilmaz diye söylerler hep
Insallah biran evvel kendi eviniz olur... o zaman ...istersen günde 10 vakit yap:teytey:
Valla ne desem boş..
Ev kayınvalidenin..
Nasıl isterse öyle karar verir..
Kilit de yaptırmaz,aniden de dalar..
Zor işler bunlar..
Aynı eve girmek,her türlü sorunu göze almak demek bence..
Aslında bence eşinizde de hata var,annesinin huyunu bile bile sizi aynı evde oturmaya ikna etmemeliydi..
İnşallah en yakın zamanda kendi evinize çıkarsınız..
aslında çok haklısın açıkçası eşim ve ben kayıvalideme çok kızgındık.aslında birazda o nedenle taşındık yanına. bunun 2 tane evi vardı biri yaşadığımız şehirde diğeri başka şehirde.yaşadığımız şehirdekinde oturuyoruz şimdi. diğerini beni istemeye geldiklerinde satıp parasını 2 kardeş arasında paylaştıracaktı.ama satılamadığını söyledi. meğer satmışlar ve kaynıma ev almışlar. bunu kaynım evlendiği gün tesadüfen öğrendik. ayrıca kaynımın durumu çok iyi yani kira bile ödese dokunmaz hatta kendi birikimiyle bile kendi başına bir ev alabilir.yani o paraya bizim kadar ihtiyacı yok. onun aldığı maaş eşimle benim toplam maaşımızı 4 e katlar eltimin maaşıda öyle. yani anlayacağınız bizde biraz sinirle böyle bir işe kalkıştık ve eşyalarımızı dağıttık.şimdi yeni bir ev kurma ihtimalimz çok düşük
Darılmayın ama yanlış yapmışsınız..
Sanırım bu ev size kalsın diye taşındınız buraya
Kayınvalideniz adaletsiz davranmış bile olsa sizin öfkenizin sonucu yine rahatsız olan siz olmuşsunuz...
Allah kolaylık versin..
Cidden çok zor bu işler..
haklısın aslında gülsümcüm ama gece yapma gündüz yapma doktor diyo sık sık yapın şu aşamada of alahım of yaaaa
Ne yapcan arkadasim...Sartlar sana uygun degilse sen sartlara uyacaksin...
Ayni evi paylastigin sürece herseyi kistili yasamaya mahkumsun....malesef..
sebep ne olursa olsun ayni evi paylasmaya ben de karsiyim ama bunlar paylasiyorlar artik, yapacak bir sey yok. ayni evdeler diye kaynanasinin her an burnunun dibinde bitmesi gerekmez ama. madem vajinusmus gibi bir de hastalik var ortada sartlara uymak gibi bi zorlamaya girilmesi de gerekmez bence. ancak sartlari daha uygun hale getirmeliler odaya kilit alarak. baska care yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?