Kaynanam odama daldı, çok utandım...

bu kaynanalar herşey kendilerine mübah görüyolar yaa bu ne saygısızlık..
sanki kendısı hiç gelin olmadı hiç yeni evli olmanın heyecanını yaşamadı..
pes artık allah akıl fikir versin..

evli çiftin odasına girilirmi bu ne terbiyesizlik ya ne söyliceksen kapının önünden soyle girmek zorunda değil.
sizin için kötü olmuş ama öyle daldığı için o utansın ki utanıyordur zaten bidahada böyle bişeye kalkışmaz heralde

mambaa ,maalesef hayatım yıllar evvel eşinden ayrılmış sanırım o nedenle biraz farklı bakıyor olaya özel hayata saygı denen bişiy yok eşimle de konuştum az evvel bi kilt alıcaz burdaki arkadaşlara teşşekür ediyorum.her an kilit altında tutucam bundan sonra. konuşmak doğru olmaz idye düşünüyorum artık testi kırıldı artık konuşmak pek bişiy ifade etmez.

gülsüm sultan allah aşkına bana bi kaç tiyo ver nooolur :)

Vereyim yavrimmm...bende cok tiyo var sankimbenneyaptımki

Güzelim tamam buldugnuz firsati degerlediriyorsunuz ammennah lakin siz kendi evinizde iki kisi degilsinizki? Kaynananla oturuyorsun azginlik tepenize vurdugu vakit hadi bismillah diyecek haliniz yok ya...benneyaptımki

Eve misafir gelmis siz odada :1rolleyes: Olmaz:1closedeyes:

Tamam kaynanan düsüncesiz davrandi ama sizde biraz daha dikkatli olun...kapiyi kitleyin bari...şutarafagitti
Ayrica kaynananin kizim bu saate banyo yapma demeside belki kötü niyetli oldugundan degildir güzelim...eski kadinlar gec vakit banyo yapilmaz diye söylerler hep

Insallah biran evvel kendi eviniz olur... o zaman ...istersen günde 10 vakit yap:teytey:

canım hiç utanma,utanması gereken birisi varsa oda kayınvalıden..bekar bı oglunu cagırmaya gelmıyo kı bekar bıle olsa kapı calınır evli bırının kapısını calıyo ayrıca esıde ıcerıde ..yok boyle bısey ya bısey dersın sonrada ıclenır gucenırler tobe ya ay cok sınırlendım

:roflol: :roflol: :roflol:
ay gülsüm abla ne tatlısın yaaŞeniz
hadi bismillahh :roflol:

eh bir de yanınıza gelip taktik verseymiş..
"kızım öyle durma, oğlum dur dur, daha zamanı değil"
tövbe tövbeeşakkıdı

aslında çok haklısın açıkçası eşim ve ben kayıvalideme çok kızgındık.aslında birazda o nedenle taşındık yanına. bunun 2 tane evi vardı biri yaşadığımız şehirde diğeri başka şehirde.yaşadığımız şehirdekinde oturuyoruz şimdi. diğerini beni istemeye geldiklerinde satıp parasını 2 kardeş arasında paylaştıracaktı.ama satılamadığını söyledi. meğer satmışlar ve kaynıma ev almışlar. bunu kaynım evlendiği gün tesadüfen öğrendik. ayrıca kaynımın durumu çok iyi yani kira bile ödese dokunmaz hatta kendi birikimiyle bile kendi başına bir ev alabilir.yani o paraya bizim kadar ihtiyacı yok. onun aldığı maaş eşimle benim toplam maaşımızı 4 e katlar eltimin maaşıda öyle. yani anlayacağınız bizde biraz sinirle böyle bir işe kalkıştık ve eşyalarımızı dağıttık.şimdi yeni bir ev kurma ihtimalimz çok düşük

haklısın aslında gülsümcüm ama gece yapma gündüz yapma doktor diyo sık sık yapın şu aşamada of alahım of yaaaa

Darılmayın ama yanlış yapmışsınız..
Sanırım bu ev size kalsın diye taşındınız buraya
Kayınvalideniz adaletsiz davranmış bile olsa sizin öfkenizin sonucu yine rahatsız olan siz olmuşsunuz...
Allah kolaylık versin..
Cidden çok zor bu işler..

yok aslında ev bize kalsın diye değil kira ödemeyelim 4-5 sene kira parasını biriktirip bi ev alalım diye taşındık. hatta evi başka bi şehirde(senin yaşadığın şehir) alıp borcumuz bitincede oraya gidelim diye taşındık ama evdeki hesap çarşıya pek uymadı.

haklısın aslında gülsümcüm ama gece yapma gündüz yapma doktor diyo sık sık yapın şu aşamada of alahım of yaaaa

Ne yapcan arkadasim...Sartlar sana uygun degilse sen sartlara uyacaksin...

Ayni evi paylastigin sürece herseyi kistili yasamaya mahkumsun....malesef..

Ne yapcan arkadasim...Sartlar sana uygun degilse sen sartlara uyacaksin...

Ayni evi paylastigin sürece herseyi kistili yasamaya mahkumsun....malesef..

sebep ne olursa olsun ayni evi paylasmaya ben de karsiyim ama bunlar paylasiyorlar artik, yapacak bir sey yok. ayni evdeler diye kaynanasinin her an burnunun dibinde bitmesi gerekmez ama. madem vajinusmus gibi bir de hastalik var ortada sartlara uymak gibi bi zorlamaya girilmesi de gerekmez bence. ancak sartlari daha uygun hale getirmeliler odaya kilit alarak. baska care yok.

benim anlamadığım evde misafir varken neden böyle bişey yapıyosunuzki kaynananız çok düşüncesiz ama heralde o zamanda bişey yapabileceğinizi düşünmemiş ve birden boşluğuna gelmiştir.

ne olursa olsun böyle durumlarda kapyıy kilitlicek (geçicide olsa )bi yol vardır...mutlaka geçmiş olsun

bak sen ya
kötü olmuş cidden
aynı evde yaşamanın kötü yanları işte.

inş. en kısa zamanda
kendi evinize taşınırsınız.

kayınvalidenizin odanıza dalması hoş olmamış tabi.
ama sizinkide iyi cesaret.başkasının evindesiniz,içerde ev halkından başka insanlarda var,gündüz vakti üstelik,sırf karı kocayız diye bu kadar fütursuzca davranmanız gerekmez.
sonuçta şu veya bu sebeple kalsanızda orası kayınvalidenizin evi.hastada olsanız kanınızda kaynasa sonuçta çölde susuz kalmadınız.az dişinizi sıkıp geceyi bekleyebilirsiniz.gece vakti odanıza girse tamam ama vakit gündüz.
e peşinizden kovalayanmı var-tatlicadiarzu-
sizin evinizde kayınvalideniz odanıza dalsa kurallara uyması gerekenin o olduğunu düşünecektim.ama dediğim gibi orası onun evi ve bu kadar ateşli olacağınızı düşünemeyebilir.

dediğim gibi onlar hep bizdeler pek misafir hatta hiç misafir sayılmazlar.haftada 2-3 gün eltim bizde kalır kalmadığı gün kaynım gelir eşi işten gelene kadar onu bizde bekler.hafta sonu zaten hep bizdeler. yani onlar misafir değil artık.yani onların evde olmadığı bir anı beklemek çok beklersin demek olur.

Vallaha arkadasim ev kadinin evi...isterse her an burnunun dibinde biter, isterse kilit yaptirmaz isterse sartlari zorlastirir...bu onun insafiyetine anlayisina vicdanina kalmis birsey.....

Alevsi arkadasimiz o evde yasadigi sürece sartlar uygun halde olamaz....her zaman o sartlara uymak mecburiyetinde olacaktir...

Ha, ben olsam kiradan yirtayim diye buna katlanmazdim....iki göz odada olsa kendi evimde rahat ve hür olmak isterdim....ama madem kendi rizam ve isteyim ile o eve gittim yasayacagim zorluklarada katlanmam lazim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…