Kaynanam odama daldı, çok utandım...

şu otellerdeki kapıya asılan rahatsız etmeyin yada meşgulüz gibi yazan nesnelerden
taksan olmazmıki

Biraz genclere karsi anlayisli olmak gerekir, sayin kayinvalide de birzamanlar gencti öyle deyilmi....

tamam ev onun, ama onlari o eve kabul ederek, onlara o odayi vererek, onlari o evde hak sahibi yapmis.....

haklari ise kendi özel odalarinda özel hayatlarini diledigi gibi yasamaktir...

sayin kayinvalideyi suclu buluyorum sahsen, hem kapilara kilit alditmiyor, hemde pat diye giriyo......

yani bunlar diyelimki, sadece öpüstü ve kayinvalide aniden kapiyi tiklamadan girdi, yine ayip bir durum, simdi bunlar odalarinda bi öpücüktemi veremicekler birbirlerine....

ben 14 yasindaki oglumun odasina bile kapiyi tiklamadan girmem... :1no2:

aynı evde yaşamanız sizin mahremınıze lak dıye dalmasına izin vermez..hadsizliktir bu.sankı bana yapılmışca utandım...eşin ne dıyor bu kötü olaya

[/FONT]
olur çocukları doğurup büyütüp evlenir evlenmez mezara gönüllü girelim
bir çocuğunuz olunca veya varsa bu dediğiniz aklınıza gelsin

Ister iyi kaynana olsun ister kötü..neticede ev sahibi kaynana
Yarin beni sizi cekemem hadi güle güle dese...yapacak hicbirsey yok...
Onun evinde onun kurallari gecer...

Ayrica ben kaynananin kesinlike art niyetli oldugnu düsünmedim..bende olsam bellki o saate evde misafir varken bir cifti o durumda yakalayabilecegimi tahmin etmezdim...bence onunda dalginligna gelmistir

buna benzer bi durumda benim başıma geldi ama biz sizin kadar ilerlememiştik.bizimkinde de kapı çalma olayı yok.Allahtan ayrı şehirlerdeyiz de...eşimle bu konu yözünden çok tartıştım.anene söyle kapıyı çalsın da girsin diye.ama söyleymedi ve boşanma haddine gelmiştik.ben çok dikkat ederim bu konulara ve saygı beklerim.çok zoruma gitmişti.
bence sen kapını kitle her ihtimale karşı...

saat kac olursa olsun, bir ciftin odasina kapiyi tiklamadan girme hakkina hicbir kadincagiz sahip deyildir

cocuklarimizin odasina bile tiklayarak giriyorsak , evli bir ciftde dahada dikkat etmek gerekir

kim olursa olsun böyle bir durumdan hosnut olmaz, sanirim sizde

sizde bir kayinvalidesiniz heralde o yüzden, hatali oldugunu bile bile kaynanayi hakli görüyorsunuz:1no2:

en azından sessizseler tahmin yürütebilir..belkıde kadınında boş anı na denk geldi..

Hayır canım kayınvalide değilim ama yılın büyük bir bölümü kayınvalidemi evimde ağırlayan biriyim. Evde biri varken hele hele gündüzken haddimi bilecek kadarda aklı başındayım. Şimdi evde misafir varken bu işe girişenlerde suç yokmu yani. Biraz mantıklı olalım lütfen.
Ayrıca kim ne derse desin ben çocuklarımın odasına kapıyı tıklatarak girmem.

[/FONT]

olur çocukları doğurup büyütüp evlenir evlenmez mezara gönüllü girelim
bir çocuğunuz olunca veya varsa bu dediğiniz aklınıza gelsin

var oglum, diyorum ya daha 14 yasinda ve ben oglumun odasina kapiyi tilamadan girmem
böyle cocuklari hayatindan bezdiren, özeline karisan, kaynana olmakdansa, öleyim daha iyi:mymeka:

inan bu olay senin başına gelse böyle düşünmezdin.o anki duyguyu yaşamak çok başka.
bu durumu yaşamış biri olarak bu yorumu yaptım...

ben kayınvalide değilim ama inşallah evlatlarım büyünce olurum
tamam kadının yaptığı hatalı ama niye illada kötülük düşünsün
misafir varken böyle birşey yapacaklarını düşünememiştir belki her kayınvalide kötülük düşünmezya

4 yıllık evliliğim boyunca sadece 10 gün kayınvalıdemde kaldım oda her seferınde kapıyı tıklatarak içeri gelirdi bazen gelmeden sadece seslenırdi.. bırazcık önemsemek lazım karsındakini..saygı göstermek lazım..

çok katısın bence kız vajinusmus olduğunu ve yeni atlattığını yazıyor okudunuz sanırım.ayrıca bazen mantığın yerini ansızın duygular alabilir.bunun aklı başındalıkla bi alakası olmadığı kanısındayım.yeni evliler ve duygular çok yoğun...

Tamamda canim, öylede olmazki cocugun odasi, orasi onun özeli, simdi benim oglum 14 yasinda, öyle pat diye girsem, oda tamda o arada üstünü filan giyiyorsa yani uygunsuzsa, etik olmaz , bu özel hayata saldiridir, cocugunuz olmasi onun özeline saldirmayi hakli göstermezki:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…