o da pek kötü olur ya.şu otellerdeki kapıya asılan rahatsız etmeyin yada meşgulüz gibi yazan nesnelerden
taksan olmazmıki
vedeeee düsüncem, kaygana bilerek öyle pat diye girdi odalarina, amac rahatsiz etmek ve her ne yapiliyosa engellemek, amacinada ulasmis iste....
bir odada iki kisi var ses seda cikmiyo, cocuk deyil ya kaygana anlamisdir ne yaptiklariniki rahatsiz etmek istemis resmen
o ev artik orda yasayan genc ciftinde evidir, sonucta o evin ekonomisine bir katkilari oldugunu tahmin edersek...
bu yüzden en iyi kaygana, ölü kaygana lafina tam destek:lepi:
vedeeee düsüncem, kaygana bilerek öyle pat diye girdi odalarina, amac rahatsiz etmek ve her ne yapiliyosa engellemek, amacinada ulasmis iste....
bir odada iki kisi var ses seda cikmiyo, cocuk deyil ya kaygana anlamisdir ne yaptiklariniki rahatsiz etmek istemis resmen
o ev artik orda yasayan genc ciftinde evidir, sonucta o evin ekonomisine bir katkilari oldugunu tahmin edersek...
bu yüzden en iyi kaygana, ölü kaygana lafina tam destek:lepi:
Ne alaka yaaaaa. Güpegündüz nereden bilsin kadıncağız. Hiç mi hırsızın suçu yok yani.
Ayrıca genelleme kötü olmuş, en iyi kaynana ölü kaynanadır lafına şiddetle karşı çıkıyorum.
alevsi ne denir bilemedim ama geçmiş olsun ile başlayayım, ne kadar utandığını tahmin edebiliyorum ama olan olmuş artık, eşiniz kayınvalidenizle şu kilit olayını daha rahat konuşabilir belki bundan sonra? sizin eve hemen çıkma imkanınız yoksa böyle bir çözüm bulmaya gitmeniz lazım bence, ben normalde de odama birilerinin girmesinden rahatsızlık duyarım çünkü, ev onun olabilir tabi ama yaşını başını almış bir insanın da daha düşünceli olması lazım.
saat kac olursa olsun, bir ciftin odasina kapiyi tiklamadan girme hakkina hicbir kadincagiz sahip deyildir
cocuklarimizin odasina bile tiklayarak giriyorsak , evli bir ciftde dahada dikkat etmek gerekir
kim olursa olsun böyle bir durumdan hosnut olmaz, sanirim sizde
sizde bir kayinvalidesiniz heralde o yüzden, hatali oldugunu bile bile kaynanayi hakli görüyorsunuz:1no2:
[/FONT]
olur çocukları doğurup büyütüp evlenir evlenmez mezara gönüllü girelim
bir çocuğunuz olunca veya varsa bu dediğiniz aklınıza gelsin
Ister iyi kaynana olsun ister kötü..neticede ev sahibi kaynana
Yarin beni sizi cekemem hadi güle güle dese...yapacak hicbirsey yok...
Onun evinde onun kurallari gecer...
Ayrica ben kaynananin kesinlike art niyetli oldugnu düsünmedim..bende olsam bellki o saate evde misafir varken bir cifti o durumda yakalayabilecegimi tahmin etmezdim...bence onunda dalginligna gelmistir
en azından sessizseler tahmin yürütebilir..belkıde kadınında boş anı na denk geldi..
inan bu olay senin başına gelse böyle düşünmezdin.o anki duyguyu yaşamak çok başka.
bu durumu yaşamış biri olarak bu yorumu yaptım...
saat kac olursa olsun, bir ciftin odasina kapiyi tiklamadan girme hakkina hicbir kadincagiz sahip deyildir
cocuklarimizin odasina bile tiklayarak giriyorsak , evli bir ciftde dahada dikkat etmek gerekir
kim olursa olsun böyle bir durumdan hosnut olmaz, sanirim sizde
sizde bir kayinvalidesiniz heralde o yüzden, hatali oldugunu bile bile kaynanayi hakli görüyorsunuz:1no2:
çok katısın bence kız vajinusmus olduğunu ve yeni atlattığını yazıyor okudunuz sanırım.ayrıca bazen mantığın yerini ansızın duygular alabilir.bunun aklı başındalıkla bi alakası olmadığı kanısındayım.yeni evliler ve duygular çok yoğun...Hayır canım kayınvalide değilim ama yılın büyük bir bölümü kayınvalidemi evimde ağırlayan biriyim. Evde biri varken hele hele gündüzken haddimi bilecek kadarda aklı başındayım. Şimdi evde misafir varken bu işe girişenlerde suç yokmu yani. Biraz mantıklı olalım lütfen.
Ayrıca kim ne derse desin ben çocuklarımın odasına kapıyı tıklatarak girmem.
sonuçta gelininin duştan çıktığını da biliyormuş, içeride oğlunun olduğunu da biliyormuş, girmese daha şık olurmuş.
Hayır canım kayınvalide değilim ama yılın büyük bir bölümü kayınvalidemi evimde ağırlayan biriyim. Evde biri varken hele hele gündüzken haddimi bilecek kadarda aklı başındayım. Şimdi evde misafir varken bu işe girişenlerde suç yokmu yani. Biraz mantıklı olalım lütfen.
Ayrıca kim ne derse desin ben çocuklarımın odasına kapıyı tıklatarak girmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?