Kaynanam odama daldı, çok utandım...

eşim 2 sene bekledi bu kadar ateşli olması normal benim için pek farketmez ama eşim isteyince olmaz diyemem 2 sene neler çektik bilemezsiniz.özellikle eşim.

arkadaşlar yaa çok acımasız olmayın lütfen eleştireleri yaparken çok üzülüyorum zaten.neler hisstetiğimi bilemezsiniz.

alevsi ne denir bilemedim ama geçmiş olsun ile başlayayım, ne kadar utandığını tahmin edebiliyorum ama olan olmuş artık, eşiniz kayınvalidenizle şu kilit olayını daha rahat konuşabilir belki bundan sonra? sizin eve hemen çıkma imkanınız yoksa böyle bir çözüm bulmaya gitmeniz lazım bence, ben normalde de odama birilerinin girmesinden rahatsızlık duyarım çünkü, ev onun olabilir tabi ama yaşını başını almış bir insanın da daha düşünceli olması lazım.

Hadi kilit yaptirdilar...yinede istedigi gibi rahat olabileceklermi??fisfisfis

Utana SIKILA olmicakmi?

Dusa girmek isteyince cekinmicekmi?

birde bu olayin 4-5 sene böyle sürecegini düsün....

şekerim bütün gün sizdelerse bile sonuçta gece gidiyolar.gitmeseler bile sizin odanızda kalmıyolar.yani bunların hiç biri bahane değil.
ev kayınvalidenin evi.dikkat etmesi gereken sizsiniz.
siz kendinizi kollayacaksınız.kayınvaliden kendi evinde acaba şu anda hangi odada iş üstündeler diye kendini kasmak zorunda değil.dediğim gibi gece vakti olsa tamam ama gündüz vakti kadın ne bilsin canınızın ne zaman çekeceğini.
lütfen kendinizi kayınvalidenizinde yerine koyun.
hem kadının evine yerleşmişsiniz,hemde her an dikkat etmesini bekliyorsunuz.
keşke etse tabi ama etmez.siz kendi otokontrolünzü sağlamalısınız.
arkadaşlar yaa çok acımasız olmayın lütfen eleştireleri yaparken çok üzülüyorum zaten.neler hisstetiğimi bilemezsiniz.

acımasız ne yorum yapıldıki alevsi?
fikir yazıyoruz.
üzülüyorsunudr mutlaka ama o zaman dikkat edeceksin.

Çoğunluk kayınvalideye söylenmiş ama benim size söyleyeceklerim var. Her ne olursa olsun pazar günü evinizde misafiriniz varken odanıza çekilmeniz öncelikle evinize gelen misafire ayıp etmektir.
Farzedinki siz kayınvalidenizle yaşamıyorsunuz yani ayrı evdesiniz ve evinize misafir geldi, ama siz vajinismusu yeni yendim ve canımız istiyor diye odanıza çekilebilirmisiniz.
Kayınvalidenizde muhtemelen o saatte hemde evde misafir varken sizi bu durumda yakalayabileceğini tahmin etmemiştir.
Bence dikkat etmesi gereken sizsiniz.

Utana SIKILA olmicakmi?
Dusa girmek isteyince cekinmicekmi?benneyaptımki

kayınvalideniz bence yanlış ve düşüncesiz davranmış.ne olursa olsun pat diye içeri girilmez hem neden utanıyorsun siz karı kocasınız bence rahat ol takma kimseyede taviz vermeyerimseniben

Utana SIKILA olmicakmi?
Dusa girmek isteyince cekinmicekmi?benneyaptımki

sultanım tabiki yine sıkıntılı olacak ama şu anki durumlarını değiştirecek, örneğin bir eve çıkacak, tekrar eşya alacakları durumları yoksa, ortak bir noktada buluşulabilir CADIARZU

sultanım tabiki yine sıkıntılı olacak ama şu anki durumlarını değiştirecek, örneğin bir eve çıkacak, tekrar eşya alacakları durumları yoksa, ortak bir noktada buluşulabilir CADIARZU

Zor isler bunlar tucecim....keske hic rahatini bozmasaydi arkadasimiz...
Tabiki sartlarini bilemeyiz..belki onunda kendine göre hakli sebebleri vardi...

Umarim en kisa zamanda bir firsat cikar ve ayri eve cikarlar....

alevsii nerdesin ulee-tatlicadiarzu-
kaybolma ortalıktan-tatlicadiarzu-

Ayy hiç güleceğim yoktu..kaydirigubbakcemile3
Ya az rahat bırak,işi vardır kızın,demedin mi gece yapın diye?
Saat kaç?:lepi:

aynı evde yaşamak çok zor. onu bilirim onu söylerim. gençler evleneceklerse, ayrı ev açmalılar. yada açacak durumu elde edene kadar,beklemeli ,sonra evlenmeliler.
bu sorunlar aynı evde oldukları müddetçe, devam edecek.
gece mesela,sesler ne olacak. duyulmaz mı..yan odalardan........
rahat olunamayacağı bir gerçek.
kayınvalide açısından da öyle. evler büyük değil. eskiden de beraber yaşanırmış,ama evler çok odalı ve çok katlıymış.o yüzden aile bireyleri pek birbirlerini rahatsız etmezmiş...şimdi,..herkes küçük evlere sıkıştı...o eski çok geniş aile,yaşantısı, artık günümüzde bu daracık evlerde maalesef çok zor...

Zor isler bunlar tucecim....keske hic rahatini bozmasaydi arkadasimiz...
Tabiki sartlarini bilemeyiz..belki onunda kendine göre hakli sebebleri vardi...

Umarim en kisa zamanda bir firsat cikar ve ayri eve cikarlar....

gerçek zor tabi cancağızım, ama önemli olan karı-koca bu durumu beraber çözüp telafi etmek ve bir an önce ayrı eve çımak, o zamana kadar da evin şartlarını kendi lehlerine çevirmeye çalışmak a.s.

yaa şimdik hem kayınvalidenin hem de sizin suçunuz var da benim kafama takılan şu, ileride çocuk sahibi olmaya karar verdiniz peki siz bu durumda nasıl çocuk yapcaksınız

alevsii nerdesin ulee-tatlicadiarzu-
kaybolma ortalıktan-tatlicadiarzu-

Ayy hiç güleceğim yoktu..kaydirigubbakcemile3
Ya az rahat bırak,işi vardır kızın,demedin mi gece yapın diye?
Saat kaç?:lepi:

Anlayışsız krooo nolucek. Saat gece yarısına geliyo, kıza gündüz yapma demedik mi? kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…