alevsi ne denir bilemedim ama geçmiş olsun ile başlayayım, ne kadar utandığını tahmin edebiliyorum ama olan olmuş artık, eşiniz kayınvalidenizle şu kilit olayını daha rahat konuşabilir belki bundan sonra? sizin eve hemen çıkma imkanınız yoksa böyle bir çözüm bulmaya gitmeniz lazım bence, ben normalde de odama birilerinin girmesinden rahatsızlık duyarım çünkü, ev onun olabilir tabi ama yaşını başını almış bir insanın da daha düşünceli olması lazım.
dediğim gibi onlar hep bizdeler pek misafir hatta hiç misafir sayılmazlar.haftada 2-3 gün eltim bizde kalır kalmadığı gün kaynım gelir eşi işten gelene kadar onu bizde bekler.hafta sonu zaten hep bizdeler. yani onlar misafir değil artık.yani onların evde olmadığı bir anı beklemek çok beklersin demek olur.
arkadaşlar yaa çok acımasız olmayın lütfen eleştireleri yaparken çok üzülüyorum zaten.neler hisstetiğimi bilemezsiniz.
alevsi ne denir bilemedim ama geçmiş olsun ile başlayayım, ne kadar utandığını tahmin edebiliyorum ama olan olmuş artık, eşiniz kayınvalidenizle şu kilit olayını daha rahat konuşabilir belki bundan sonra? sizin eve hemen çıkma imkanınız yoksa böyle bir çözüm bulmaya gitmeniz lazım bence, ben normalde de odama birilerinin girmesinden rahatsızlık duyarım çünkü, ev onun olabilir tabi ama yaşını başını almış bir insanın da daha düşünceli olması lazım.
Hadi kilit yaptirdilar...yinede istedigi gibi rahat olabileceklermi??fisfisfis
Utana SIKILA olmicakmi?
Dusa girmek isteyince cekinmicekmi?benneyaptımki
birde bu olayin 4-5 sene böyle sürecegini düsün....
sultanım tabiki yine sıkıntılı olacak ama şu anki durumlarını değiştirecek, örneğin bir eve çıkacak, tekrar eşya alacakları durumları yoksa, ortak bir noktada buluşulabilir CADIARZU
alevsii nerdesin ulee-tatlicadiarzu-
kaybolma ortalıktan-tatlicadiarzu-
Ayy hiç güleceğim yoktu..kaydirigubbakcemile3
Ya az rahat bırak,işi vardır kızın,demedin mi gece yapın diye?
Saat kaç?:lepi:
Zor isler bunlar tucecim....keske hic rahatini bozmasaydi arkadasimiz...
Tabiki sartlarini bilemeyiz..belki onunda kendine göre hakli sebebleri vardi...
Umarim en kisa zamanda bir firsat cikar ve ayri eve cikarlar....
alevsii nerdesin ulee-tatlicadiarzu-
kaybolma ortalıktan-tatlicadiarzu-
ben ayaktayım henüzkaydirigubbakcemile
ben yatmadan kimse yatamaz ulee-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?