• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanam papağan olmuş aynı şeyi söleyip duruyor

leda06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2010
218
0
66
Ankara
kaynanam hergün evime gelsin ben yemek yapıyım o yesin 24 saat hizmet ediyim sesini çıkarmaz hergün bıktırana kadar gelir gelmezse evine çağırır bir gün rahat bırakmz bi şey olduğunda sen bizi istemisoun 2 kişiyi idare edemedin sen oğlumu al bizimle görüşmesin bunu istiosun sürekli bu laflar başka bildiği bişey yok kocasıda başında yok sardı bana oğluda anam sokağamı atıyım diye onu tutar napcam ben yaa kızlar bana bi akıl verin nasıl baş edicem evim ayrı barkım ayrı kadın idrak edemedi bi türlü 4 aylık evliym boşanmayı bile düşünüorum tak dedi artık

anlamadığım şey buraya sorununu yazan herkesin boşanmayı düşünüyorum diye eklemesi..
bunu birazda evlilik kurumuna saygısızlık olarak kabul ediyorum..bu ne yaa 4 aylık evlilik evcilik mi oynuyosunuz...:19:

çünkü evde olması gereken eşim evde yok annesinın evinde ben anneme babama 6 saat uzakdayım ben gidemiyorum öle ha deyince ben neden evlendim evde tek başıma oturmayamı

kaç yaşındasınız bilmiyorum ama keşke evlenmeden önce bu ihtimalleride düşünseydiniz...
çünkü erkek aileleri bu ülkede genelde böyle, evlenmeden nerde oturucağınızı, ailesine ne kadar yakın olucağınızı,
onların aile ilişkilerini,görgülerini fln enine boyuna düşünseydiniz...keşkeler keşkeler ler ler:40:

Sabırlı ol ve mücadele ver ne diye hemen fesediyorsun, evlilik demek idare etmek demek senin her isteğin yavaş,yavaş olacak ,onun içindir olgunluk önemli kriter ananın evi gibi olmaz

düşünüosun o yüzden evimi ayırdım çok sığ bakıosun bence olaya başına gelmeyen bilemz

valla sığ fln bakmıyorum, 4 aylık evliliğe boşanmayı düşünüyorum dersen daha söylenicek çok şey var...
kimsenin evli kalmaması lazım bu ülkede o zaman...gidişatta onu gösteriyo...

boşanmayı aklınızdan bile geçirmeyin elbet kaynınızda evlenecek ve başınızın belası birazda diğer geline saracak biraz sabırlı olun bence ilk yıllar zor geçer evlilik bikaç yıldan sonra rayına oturur biraz sabır bence

Anladığım kadarıyla ilk gelinsiniz, bu durumlar malesef ki yaşanıyor..
Yolun çok başındasınız, eşinizi seviyorsanız ve iyi bir aile babası ve eş olacağına inanıyorsanız mücadele edin.

Eşinizle aranızı mümkün olduğunca iyi tutun; inanın bana bugunler geçiyor.

Ama eşiniz bu sitemlerinizden haberdar olmasın..

Şikayet etmeyin, sadece daha fazla zaman ayırması gerektiğini, evliliğin ilk başlarında buna daha çok ihtiyacınız olduğunu anlatıp durun.

İnşaallah çok mutlu olursunuz.

canım ya allah sabır versin yapacak bişey yok malesef sen 4 aydır çekiyorsun ben 4 yıldır :19: ayrıca benimki üstümde oturuyo eşim çıkmazsa onlar geliyo onlar gelmezse eşim geliyo :19: ayrıca benim kaynanam da hep aynı şeyleri söyler durur benim için oğluna buna da şükür der kıymet bildiğim halde yaranamıyorum yapacak bişey yok ama ben bu yüzden de ayrılmayı hiç düşünmedim böyle şeyler için yuvanı yıkma huzurunu bozma erkekler böyledir ailesini sevip sayınca onlar da bizi sevip sayıyorlar:17:

Son düzenleme:
aynen öle ailesi yle iyi geçniym evi tezmilemeyim yemek yapmayım hiç umrunda olmaz iyi bir baba olur olmasınada çocuk olunca da böle çocuk hasta olcak adam evde yok annesinin evinde ben buraları bilmem fazla başka şehirden geldim alıp götürsem ne biliym böle aklıma abuk sabuk şeyler gelior umarım düzelir bpşanmak zaten istemiorum severek evlendim ama işte kadın laf sokar gelirde adam gibi gelmez

canım ya allah sabır versin yapacak bişey yok malesef sen 4 aydır çekiyorsun ben 4 yıldır :19: ayrıca benimki üstümde oturuyo eşim çıkmazsa onlar geliyo onlar gelmezse eşim geliyo :19: ayrıca benim kaynanam da hep aynı şeyleri söyler durur benim için oğluna buna da şükür der kıymet bildiğim halde yaranamıyorum yapacak bişey yok ama ben bu yüzden de ayrılmayı hiç düşünmedim böyle şeyler için yuvanı yıkma huzurunu bozma erkekler böyledir ailesini sevip sayınca onlar da bizi sevip sayıyorlar:17:

allah böle kaynanası olan herkese sabır versin bunlar çeken çektiren kaynananlar ne yapsan yaranamazsın bizimkisi anlatıodu aynısını bana yapıo

Anladığım kadarıyla ilk gelinsiniz, bu durumlar malesef ki yaşanıyor..
Yolun çok başındasınız, eşinizi seviyorsanız ve iyi bir aile babası ve eş olacağına inanıyorsanız mücadele edin.

Eşinizle aranızı mümkün olduğunca iyi tutun; inanın bana bugunler geçiyor.

Ama eşiniz bu sitemlerinizden haberdar olmasın..

Şikayet etmeyin, sadece daha fazla zaman ayırması gerektiğini, evliliğin ilk başlarında buna daha çok ihtiyacınız olduğunu anlatıp durun.

İnşaallah çok mutlu olursunuz.
çok saol cnm amin inşalah hepimiz mutlu oluruz doğru sölüosun

canım benım kaynanalar gelınlerı sevmez benım bır kaynanm var turkıye cumhuryetınde esı benzerı yoktur cene desen onda laf sokmak onda kıskanır benı her seyımı gelır gıder oğlumun parasını yıyon bı tek benım cocum calısıyo der durur cevap versemde anlamaz zaten hep kendı ıstedıgı olsun ıster ama ben asla pes etmedım kocamı el ustunde tutum kapıyı kapatınca evın ıcınde sadece ıkımız varız aıle ıkımız ıcın ıkıncı plan olmalı dedım ve ona bunu ısledım ve esımde artık eskısı gıbı değil aılesine karsı ve uc tanede cocuğmuz var takmıyorum hep takardım baktım o duzelmıyo sımdı hıc dınlemıyom duymyom bıle evıne geldığinde hos geldın de baktın konusuyo gır mutfağa yada banyoya ısım vardı de bı kac kere boyle yaptınmı hemen değisir tavrı gorusuruz canım gene

canım sende sabahtan çık o sana gelmeden daha sen ona git, anne sen güzel yemek yapıyosun şunu yap bunu yap yiyelim de,yemeği yedikten sonrada of bana ağırlık çöktü ben biraz uzanayım de,kalkıncada biçay yap,anne yarın geldiğimde çayın yanınada bikek yapsan iyi olur de,bunu bir kaçkez tekrarla bak birdaha seni kolay kolay görmek istemez diye düşünüyorum

kaynanam hergün evime gelsin ben yemek yapıyım o yesin 24 saat hizmet ediyim sesini çıkarmaz hergün bıktırana kadar gelir gelmezse evine çağırır bir gün rahat bırakmz bi şey olduğunda sen bizi istemisoun 2 kişiyi idare edemedin sen oğlumu al bizimle görüşmesin bunu istiosun sürekli bu laflar başka bildiği bişey yok kocasıda başında yok sardı bana oğluda anam sokağamı atıyım diye onu tutar napcam ben yaa kızlar bana bi akıl verin nasıl baş edicem evim ayrı barkım ayrı kadın idrak edemedi bi türlü 4 aylık evliym boşanmayı bile düşünüorum tak dedi artık

zor bir durumdasın üzüldüm.ama kaynananın değişmesi zor bence.öbür kaynın da evlense gene tepene gelir hergün merak etme.burda iş kocana düşüyor o araya mesafe koymalı ama eğer oda anneci bir adamsa tek çaren çalışmak.bende yeni evlendiğimde çalışmıyordum ve sürekli tepemdelerdi.işin kötü yanı kocamda çok annecidir.kaynanam sürekli ağırlanmak ister.baktım olmuyor çalışmaya başladım şimdi hala sürekli görüşme hevesindede olsalar bahanem var çalışıyorum ve yoruluyorum.kocamda tabi eskisi gibi çağıramıyor,artık daha çok biz gidiyoruz.

bu durumda cocuk fılan dusunmeyın barı ,
kayınvalıdenızle elbette gorusursunuz ama bunun bı sınırı olmalı
sız kendı kendınıze plan yapsanız bırkac gun kendınız ıcın alısverıs yapmaya gezmeye annenız yakınsa,
ona gıtmeyı denesenız belkı duser pesınızden
yanı bırının kayınvalıdeye senınde bı evın ve hayatın oldugunu anlatması lazım

Back
X