• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanam papağan olmuş aynı şeyi söleyip duruyor

sen eşini seviyosan herşeyin üstesinden gelirsin canım, biraz sabır lazım, sabır sabır nereye kadar dediğini duyar gibiyim ama bu durumda boşanmayı düşünmen çok saçma geldi bana. eşinle konuş dertleş ama baırıp çağırmadan yap bunları yoksa emin ol ters teper suçlu duruma düşersin.

sacmalama ne boşanması sakın aklından bıle gecırme daha 4 aylık evlısınız . sende ona sar neden pes edıyorsun kı calısmıyorsun sanırım sende kendıne ugras bul ne bılım kurs fılan yokmu sana goree. sakın bu kelımeyı aklından bıle gecırme kocanı sevıyorsan tabı

saol cnm evet seviyorum ama işte annesini savunması deli edio evlilik sabır işiymiş zaten hep bizden fedakarlık bekleyen zihniyet oldukça ,en iyisi kafaya takmamak :5:

Çalışmıyorsan hemen bir işe gir,işe giremezsen sabahın köründe yollara düş,arkadaş edin,kursa git,öarşı pazar gez,yorulursun ama için daralmaz. :D

kesinlikle kafayı dağıtmak gerekio zamanlada gamsız olabilsem söledikleri batmasa şakayla karışık bende laf soksam ne güzel ol:27:ur

valla sığ fln bakmıyorum, 4 aylık evliliğe boşanmayı düşünüyorum dersen daha söylenicek çok şey var...
kimsenin evli kalmaması lazım bu ülkede o zaman...gidişatta onu gösteriyo...

evet malesef toplumda böyle bir kanı var aaa 4 aylık evli boşanmaya mı karar vermişler ne çekmiş ki...insanların idrak etmeleri gereken nokta şu ki her insanın bir dayanma noktası vardır herşeyinde bir sınırı normali..ancak şu okuduğum olayda gossipe katılıyorum 4 aylık evliliğinde bunlar çok normal şeyler ben evlendiğimde kayınvalidem her pazar sabah erkenden arardı ve tek pazarımız var ben çalışıyorum yatakta onun telefonuyla kalkardık eşim annesine pazar gününkü programımızı açıklardı.)) normal şeyler kabullenir zamanla sıkma canını anlycak oda herşeyi kayınvalideni sevmeye onunla vakit geçirmenin güzel yönlerini bulmaya çalış o zaman daha rahat olur herşey..birde eşini yalnız gönderme annesine nereye gidiyorsa eşin birlikte git gel annesine değer verdiğini hissettir sana oturmaya geldik falan da diyebilirsin kayınvalidene eşin seninle vakit geçirmenin hazzını alınca biraz daha uzaklaşır annesinden tabiki soğutmaya çalış demiyorum ama normalini bulun istediğim

kesinlikle kafayı dağıtmak gerekio zamanlada gamsız olabilsem söledikleri batmasa şakayla karışık bende laf soksam ne güzel ol:27:ur

Bende 7aylık evliyim.Eşimle kaç kere tartıştık ailesi yüzünden.Bana ve aileme karşı eksikli olmalarına rağmen kayınvalidemin bana laf sokmasından muzdariptim.Ona karşı susuyor ama eşime patlıyordum ki gayet sessiz bir kişiliği olan eşim bana patladı birgün.Eşimi kendimden soğuttuğumu farkettim.Yaptığımın yanlışlığını buradan bazı arkadaşların yardımıyla anladım.Şimdi senin hayal ettiğin gibi bende yeri gelince laf sokuyorum ama gülerek,sizin iyiliğiniz için diyerek,bazen oğlunun üzerine atarak.Mesala her pazar bizi beklediler "Ayyy annecim geçen pazar komşumla plan yapmıştım oğlun kızdı bana "bir tek pazarımız var,biz yeni evliyiz"dedi.Oğlun ne arkadaşlarımızı çağırıyor nede bizi çıkarıyor kimseyi görmek istemiyor pazarları"dedim.Şimdi bunun üstüne ne desin kadın:52::52::52: Bende nefret ediyorum kadından ama eşimin yanında can ciğer oldum.Gülerek neler söylüyorum eşim anlamıyor bile.Kayınvalide taktiklerini onlara karşı kullanmak lazımmış.2haftadır eşim beni el üstünde tutuyor sadece 2 bayramda aileme götüren eşim beni haftasonu şehir dışına aileme götürdü.Evde sevgiböcüğü oldu:16:Sende böyle yap arkadaşım.
Gerçekten bir kursa yazıl,belediyelerin bedava kursları var eşin para için karşı çıkamasın.Kayınvaliden sana gelemesin kurs günleri akşama kadar dışarıda ol tam yemek saati sen direk ona git yemeği o yapsın.Sen ona yük ol sürekli.Beğenmesende yemeğini ye,kocan ölmemiş yemeklerinden sanada birşey olmaz.Görsün misafir ağırlamayı nasıl oluyormuş.:40::40::40:
Ve sakın tatlı canını üzme bende mide sancıları başlamıştı şimdi geçti.Hiçbirşey senden değerli değil.Kocanı şımart,evliliğin için savaş inan rüzgar tersine dönüyormuş.:nazar:

Bende 7aylık evliyim.Eşimle kaç kere tartıştık ailesi yüzünden.Bana ve aileme karşı eksikli olmalarına rağmen kayınvalidemin bana laf sokmasından muzdariptim.Ona karşı susuyor ama eşime patlıyordum ki gayet sessiz bir kişiliği olan eşim bana patladı birgün.Eşimi kendimden soğuttuğumu farkettim.Yaptığımın yanlışlığını buradan bazı arkadaşların yardımıyla anladım.Şimdi senin hayal ettiğin gibi bende yeri gelince laf sokuyorum ama gülerek,sizin iyiliğiniz için diyerek,bazen oğlunun üzerine atarak.Mesala her pazar bizi beklediler "Ayyy annecim geçen pazar komşumla plan yapmıştım oğlun kızdı bana "bir tek pazarımız var,biz yeni evliyiz"dedi.Oğlun ne arkadaşlarımızı çağırıyor nede bizi çıkarıyor kimseyi görmek istemiyor pazarları"dedim.Şimdi bunun üstüne ne desin kadın:52::52::52: Bende nefret ediyorum kadından ama eşimin yanında can ciğer oldum.Gülerek neler söylüyorum eşim anlamıyor bile.Kayınvalide taktiklerini onlara karşı kullanmak lazımmış.2haftadır eşim beni el üstünde tutuyor sadece 2 bayramda aileme götüren eşim beni haftasonu şehir dışına aileme götürdü.Evde sevgiböcüğü oldu:16:Sende böyle yap arkadaşım.
Gerçekten bir kursa yazıl,belediyelerin bedava kursları var eşin para için karşı çıkamasın.Kayınvaliden sana gelemesin kurs günleri akşama kadar dışarıda ol tam yemek saati sen direk ona git yemeği o yapsın.Sen ona yük ol sürekli.Beğenmesende yemeğini ye,kocan ölmemiş yemeklerinden sanada birşey olmaz.Görsün misafir ağırlamayı nasıl oluyormuş.:40::40::40:
Ve sakın tatlı canını üzme bende mide sancıları başlamıştı şimdi geçti.Hiçbirşey senden değerli değil.Kocanı şımart,evliliğin için savaş inan rüzgar tersine dönüyormuş.:nazar:

hee hee süpermiş helal olsun arkadaşım. :ssz:

haklıısn saol cnm evet burdan bir sürü taktik öğrendim uyguluyorum yumuşak dikenim bende artık :1: yüzsüz bizmki kahkaha atar ölede gamsız ben laf sokunca o atınca ben de atıorum :27:

haklıısn saol cnm evet burdan bir sürü taktik öğrendim uyguluyorum yumuşak dikenim bende artık :1: yüzsüz bizmki kahkaha atar ölede gamsız ben laf sokunca o atınca ben de atıorum :27:

Bir nebze rahatlatabildiysem ne mutlu bana.Sende benim gibi,boşanmayı düşünmeyi bırakır;yuvana sarılırsın umarım.Eşinle mutlu,huzurlu yıllar geçirmen dileğiyle...:16:

canım benimde kayınvalidemler beraber oturmak istiyolardı zaten tek erkek olduğu için çok üstüne düşüyorlar yavaş yavaş eşiminde beynini yıkıyorlardı masraf olmaz bu evide kiraya verir bi ev daha alırız gibi bende eşimin üstüne gitmeye başladım sen evlenirken bana böylemi dedin falan gibi baktım adam iki arada daraldı bunaldı bende taktik değiştirdim vee eşime dedimki ben senin için katlanırım ama eski mutluluğumuz olmaz dedim hep adamın sıkmadan huyuna gittim birazda zaten eşime düşkünüm severek yaptım bunlarıda ona haftada bir akşam romantik bi sofra ile sevdiği yemekleri yaptım evde en açık dışarda giyemeyeceğim kıyafetlerimi gydim sevdiği parfümleri sevdiği trzda makyaj flan yaptım normalde evimde içki içirmem ama onada müsade ettim yani ona dışarda yapamadığı şeyleri evde benimle beraber yapma imkanı verdim sonra tabi buda alıştı rahatlığa şimdi ben desem beraber oturalım kabul etmez alıştıya bikere arasıra boşlayınca sorar mesela en güzeli eskiden haftanın 7 günü anasına gitsem gitme demezdi şimdi istemiyo çünkü evinde çok rahat ve özgür artık ben gidiyorum o diyoki ne bu hergün hergün bugünde evinde dur yani suyuna git erkekler basit yapıya sahip varlıklar karnını doyur altını doyur bide gözünü doyur tamam :51::51::51:hem evliliğin renklenir

Back
X