Merhaba arkadaşlar o kadar moralim bozukki... kimseye derdimi anlatamıyorum... 6 aylık evliyim sorun kaynanam ve azda olsa eşimin diğer akrabaları... evlendiğimizden beri yakamızdan düşmediler.. hele kaynanam ne numaralar çeviriyor ya bize gelecek ya biz ona gidip kalıcaz ... evine oda yaptı bizim için .oğlunu paylaşamıyor. evlenmeden öncede bazı şeyler yapmıştı eşyalara, gelinliğime bile karıştı. ama böyle değildi gerçek yüzünü şimdi gösteriyor. kocamla hergün telefonla konuşuyor benimde hergün aramamı istiyor. eve bişey alırken danışmamızı istiyor. her yaptığımdan gittiğimden haberdar olmak istiyor. biz tatile gittiğimizde bile kıskandı. bir yere gideceğimizde yüzü 2 karış .. ya biz yeni evliyiz gezmek tozmak hakkımız değilmi...kocamı severek evlendim.. ama o kadın yüzünden okadar çok kavga ediyoruz ki huzur filan kalmadı. genellikle annesinin tarafını tutuyor.akrabaları ona tapıyor resmen. yüzünü görmeye değil sesini duymaya dayanamıyorum artk!!!! şimdi çocuk istiyor eşim. hamile kalmaya korkuyorum kaynanam çocuk olursa bizden çıkmaz ayrıca sahiplenir çocuuğumu artık ...
.Evliliğimin en güzel günlerimin içine etti hakkımı hiçbir zaman helal etmem ...ne yapacağımı şaşırdım rüyalarıma bile giriyor dengem alt üst oldu..nolur bana akıl verin
.Evliliğimin en güzel günlerimin içine etti hakkımı hiçbir zaman helal etmem ...ne yapacağımı şaşırdım rüyalarıma bile giriyor dengem alt üst oldu..nolur bana akıl verin