Kaynanam sinirimi bozuyor..

hacer010

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
16
0
86
35
Bartın
slm arkadaslar kaynanam bana karşı cok ilgili ama cok aşırı asırı ılgıde benı sıkıyo herseyı bılmek istiyo herseyi soruyo herseye karısıyo karısmadıgı bısey yok ya ınanın cok rahatsız oluyorum karsılıklı apartmanlarda oturuyoruz hamileyim suanda mesela ona söyle yapcam böyle yapcam diyo ondan bıle rahatsız oluyorum istemiyorum bişi yapmasını bunlar beni rahatsz ediyo karışmasın istiyorumm artık bana bi akıl verin nolur bunu nasıl halletmelıyım kendi içimde ...hoscakalınn canlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Harbi herseyin fazlasi beni de sikar, acaip rahatsiz edici bir durum,
ustu kapali abartmamasi gerektigini soyleyebilirsiniz, aksi takdirde kendi kendinizi yer bitirirsiniz.

ne guzel sızı sevıyo koluyo yardımcı olmaya calısıyo..
bence sızın suan kı sınır olmanız gebelıkden olabılır..

Kalbini kırmadan uzaklaşın.Fazla samimi olmayın aynı apt.da dahi olsanız.:hulya:

ilgili olmasi olmasi güzelde,
acaba hamilesin diye daha fazla ilgi gösteriyo olabilirmi?
yada hep mi ilgiliydi?

biyere gitmek istiyorum bende geliom diyip atlayıp gelioo hasta oluyorum yaaaaaa

seni yaptigi seyler rahatsiz ediyorsa bunu kirmadan söylemelisin kayinvalidene sen söylemezsen o nerden bilsinki senin rahatsizlik duydugunu mesela kusura bakma anne ben yalniz gitmek istiyorum de bakalim ne diyecek.her seyden önce senin ne istedigin önemli sen eger bir seyi gercekten istiyorsan kararindan dönme sen istediklerin dogrultusunda kararli olki kayinvalidende sana dis geciremez

kayınvalidene bu konuda hiç birşey söyleme zamana bırak sakın kapıları kapatacak şey söyleme bak bebeğinde olucakmış ona çok ihtiyacın olacak belli ki fazlasıyla sana yardımcı oluyor yeni evliyken olur böyle şeyler belki onun kaynanası çok ilgisizdi kadın kimbilir neler çekti aynı kötü şeyleri sana yaşatmak istemiyordur bu yüzden seninle yakından ilgileniyordur.

sakın ha sakın onu üzecek davranışta bulunmaaa senin kendi ayaklarının üstünde durabilen biri olduğunu görünce o da zamanla seni bırakır. yoksa kimse kendisini başkası için vakfetmez.

Anlattiklarindan kayinvalidenin iyi niyetli bir oldugunu cikardim.Demekki seni kizi gibi görüyor ve yakin olmak istiyor sana.Arkadas gibi olmak istiyor.
Bunun kötü bir yani yok ama hamilesin diye belki SIKINTIya gelemiyorsun.

görmiycek duymıycaksın

kötülük etmiyo ya boşver

benimki neler yapıyo

anlatmaya kalksam

iyiliktan bişi çıkmaz merak etme

Kendini bi müddet geri cek ama ayni zamanda saygini ve sevginini göstererek
yakin ama uzak sekilde..

Son düzenleme:

bencede bisi deme... yazik kötü bir niyeti yoksa. kalbini kirma bosuna. kötü olma. cocugun dogdugunda ona kesin ihtiyacin olacaktir.
iyilik yapmaya da gelmyor artik insanlara. yazik ne kadar tahammülsüz olmus insanlar...

Herşeyin fazlası zarar.en güzeli açıkça konuşmak rahatsız olduğunu söylemek.a.s

Bana öyle geliyorki sen ya cok simardin hacercim yada hamileligin verdigi piskolojiden dolayi böyle düsünüyorsun...:hulya:

Sussun hicbirsey demesesin el üstünde tutarim demissin....Pardonda niye susuyorki kadin? Dogacak torunu hakkinda konusmasinmi? Seninle ilgili alakali olmasinmi? Nereye gidiyorsun kizim diye sormasinmi?

Her Allahin gününü burnundan getiren, yada tam tersi suratina bakmicak kadar ilgisiz alakasiz bir kayinvaliden olsa dahami iyi olurdu canim?benneyaptımki

Bu insanoglunada yaranlimiyor....Karsilikli apartmanlarda oturmak birazda bu tür konularda genis olmak demektir. Hergün ister istemez kayinvalidenle yüz yüze geliyorsun tabikide konusacak, karisacak soracak....bunu evvelden düsünmeldiydin....bu konuda cok tahamülsüzüm diyorsan daha mesafeli daha uzak bir yere tasinmakta fayda var
bence....cünkü bebek dogdugunda kayinvalidenin ilgisi simdi yüzde 90 sa yüzde 100 olacak....

Ama o zaman bu asiri ilgisine alakasina sinir olmicak belkide cok memnun olacaksin...bence kayinvalidene sinir olacagina iyi taraflarini görmeye bak....

iyilikten maraz doğar diye boşuna dememişler..

ne demek sussun otursun?
yaşınızı katlayacak bir insan için sadece fikir beyan ettiği, doğacak torunu hakkında önerilerde bulunduğu için getirdiğiniz yoruma bakın.

bence kayınvalideniz yerine sizin biraz iyiniyet ve sabıra ihtiyacınız var..

Tebrikler..sengözlerimebaksanab

Kendi anneniz de mutlaka birşeyler diyordur, kendi annenizin de dediklerinin tersini mi yapıyorsunuz inadına..cık cık cıklmaz:

Kadın hevesli belli ki..Geline, toruna hevesli..

Hayatınızı kısıtlayacak, size söz hakkı bırakmayacak müdahalelerde bulunuyorsa, o zaman, uslubunca söyler ya da hareketlerinizle belli edersiniz..

Ayrıntıları bilemem belki başka şeyler de vardır ama ilgili kaynanadan rahatsız oluyorsanız, şu lafı hatırlatırım:

---Kaynana kuş tüyü olmuş, gelinin kafasına düşmüş, gelinin kafası yarılmış..

Yani......ılgilenmese o da kabahat olur.

Rahat ol arkadaşım biraz..Hamileliğin tadını çıkar..yerimseniben

Bencedeee :lepi:şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…