biyere gitmek istiyorum bende geliom diyip atlayıp gelioo hasta oluyorum yaaaaaa
kayınvalidene bu konuda hiç birşey söyleme zamana bırak sakın kapıları kapatacak şey söyleme bak bebeğinde olucakmış ona çok ihtiyacın olacak belli ki fazlasıyla sana yardımcı oluyor yeni evliyken olur böyle şeyler belki onun kaynanası çok ilgisizdi kadın kimbilir neler çekti aynı kötü şeyleri sana yaşatmak istemiyordur bu yüzden seninle yakından ilgileniyordur.
sakın ha sakın onu üzecek davranışta bulunmaaa senin kendi ayaklarının üstünde durabilen biri olduğunu görünce o da zamanla seni bırakır. yoksa kimse kendisini başkası için vakfetmez.
yok canlar ya fikir veriyo ama bu beni rahatsız ediyo işte dayanamıyorummm sus sun otursun karısmasın bıseye onu el üstünde tutarım ama cok bilmişlik yapıyo dayanamıyorumm herseyi bilmek zorundamı ya sırf yapıcam bişey için o diyo diye gidip tersini yapıyorumm istemediğim bişiyi o söyledi diye inadına terini yapıorum kendıme sahip olamıyorumm napıcam halletmeme yardım edinn
Bana öyle geliyorki sen ya cok simardin hacercim yada hamileligin verdigi piskolojiden dolayi böyle düsünüyorsun...:hulya:
Sussun hicbirsey demesesin el üstünde tutarim demissin....Pardonda niye susuyorki kadin? Dogacak torunu hakkinda konusmasinmi? Seninle ilgili alakali olmasinmi? Nereye gidiyorsun kizim diye sormasinmi?
Her Allahin gününü burnundan getiren, yada tam tersi suratina bakmicak kadar ilgisiz alakasiz bir kayinvaliden olsa dahami iyi olurdu canim?benneyaptımki
Bu insanoglunada yaranlimiyor....Karsilikli apartmanlarda oturmak birazda bu tür konularda genis olmak demektir. Hergün ister istemez kayinvalidenle yüz yüze geliyorsun tabikide konusacak, karisacak soracak....bunu evvelden düsünmeldiydin....bu konuda cok tahamülsüzüm diyorsan daha mesafeli daha uzak bir yere tasinmakta fayda var
bence....cünkü bebek dogdugunda kayinvalidenin ilgisi simdi yüzde 90 sa yüzde 100 olacak....
Ama o zaman bu asiri ilgisine alakasina sinir olmicak belkide cok memnun olacaksin...bence kayinvalidene sinir olacagina iyi taraflarini görmeye bak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?