Kaynanam sürekli oynamamı istiyor

Kitikafa

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2008
494
52
643
merhaba arkadaşlar kimine göre küçük ama bana göre çok büyük bir sorun oynamak.Düğünümde akşama geceyarısına kadar hiç durmadan oynatıldım kaynanam tarafından ve ben hayatımda toplum içinde pek oynayan bir insan değilim sevmiyorum oynamayı.Ama ne zaman bir akrabalarının düğünü olsa yada akraba olmasına gerek bile yok köyde birinin düğünü bile olsa hemen beni oynamam için zorluyor.Defalarca dediğim halde ben oynamam diye çok ısrar ediliyor bıktım artık nefret ediyorum vallahi oynamaktan hem ben mecburmuyum herkesin düğününde oynamaya anlatamıyorum.Haftaya yine birilerinin düğünü var ve ben başıma gelecekleri biliyorum gitmeme gibi bir şansım da yok.nasıl bir yol izlemeliyim sinir oluyorum.

Allah başka dert vermesin canım,en büyük derdin bu olsun inşallah
belki saçma ama o da herkes gelinini görsün istiyor işte
benim kayınvalidem değil ama annem de aynı şeyi yapardı hep

merhaba arkadaşlar kimine göre küçük ama bana göre çok büyük bir sorun oynamak.Düğünümde akşama geceyarısına kadar hiç durmadan oynatıldım kaynanam tarafından ve ben hayatımda toplum içinde pek oynayan bir insan değilim sevmiyorum oynamayı.Ama ne zaman bir akrabalarının düğünü olsa yada akraba olmasına gerek bile yok köyde birinin düğünü bile olsa hemen beni oynamam için zorluyor.Defalarca dediğim halde ben oynamam diye çok ısrar ediliyor bıktım artık nefret ediyorum vallahi oynamaktan hem ben mecburmuyum herkesin düğününde oynamaya anlatamıyorum.Haftaya yine birilerinin düğünü var ve ben başıma gelecekleri biliyorum gitmeme gibi bir şansım da yok.nasıl bir yol izlemeliyim sinir oluyorum.

çekin kayınvalidenizi karşınıza,ben sevmiyorum oynamayı,lütfen beni artık zorlamayın. bu gideceğim düğünde ,size söyleyeyim,zorlasanız bile kalkıp dansetmeyeceğim.... son sözüm bu konuda budur size, deyin.

Benim gibisin canım valla
Bende sevmem öyle düğünlerde fazla oynamayı
annem oynamadığım için çok büyük ayıp ettiğimi bile söylerdi önceden
hatta bazıları oynamıyorum diye şerefsizlik yada hırsızlık yapmışım gibi suçlarlardı :1shok:
toplumumuzda en kötü şeylerden biri de budur bence
bırak yahu isteyen oynasın isteyen oynamasın kime ne
hele regl olduğum döneme gelmişti bir akrabanın düğünü
oturduğum yerde acıdan kıvranıyorum öyle bir sancım varki mahvolmuş derecedeyim
elimden kolumdan zorla çekiştirip sahneye çıkarmaya çalıştılar
ben zaten orda acıdan mahvolmuşum oturuyorum işte o halde bile düğüne gelmişim
nerdeyse kavga çıkacak
rahatsızım diyorum anlayan yok
istemiyorum diyorum anlayan yok sununda biri daha geldi rahatsızım hastayım istemiyorum ne dediysem kadın kolumdan çekiştiriyo tabi bende o adetli dönemlerimde öyle kötü oluyorum ki anlatamam size
yeter ya istemiyorum zorla mı diye bir bağırdım sonunda
böyle rezalet görülmemiştir başka yerde
zorla oynama durumlarından nefret ediyorum
mesela kendim zaten havaya girince kalkıp oynarım hatta bazen durmak bilmem ama bu tarz zorlamalar cahillerin yaptığı çok komik davranışlar
bence kaynananıza tepkinizi belirtin yoksa böyle insanlar sizi anlamaz ben kendimden biliyorum.....
hatta bu yüzden ağlayacak duruma getirdiler yani tövbe yarabbim sanki çok önemli bişey

ayy bende gıcık oluyorum şu düğünlerde oynama merasimine :dilcikar:
bu yaşıma geldim bir tek düğünde mecburiyetten kalktım oda ablamın düğünüydü
kaçarım yoktu yanii
ben köşeye bir yerlere siniyorum pek ortalık yerde görünmüyorum
sanada tavsiye ederim en ücra köşelerde otur :jeyyar:
ama şaka bir yana gerçekten istemiyorsanız bunu kaynanıza izah etmeniz gerekiyor
madem çok ısrar ediyor hatır için bir iki dakika kalkın
yeter bu kadar kafi yorgunum istemiyorum diye geçiştirin bence a.s

off ya zaten hep bizi kendileri gibi olmamızı istiolar..
bende hic sevmiyorum oynamayı..
ama mecbur kalıyoruz iste..
kocalarımızda aman n'olcak kalpleri kırılmasın diyorlar..
evlenince insan kendi olamıyor..
kukla gibi oluyor..

ayy bende gıcık oluyorum şu düğünlerde oynama merasimine :dilcikar:
bu yaşıma geldim bir tek düğünde mecburiyetten kalktım oda ablamın düğünüydü
kaçarım yoktu yanii
ben köşeye bir yerlere siniyorum pek ortalık yerde görünmüyorum
sanada tavsiye ederim en ücra köşelerde otur :jeyyar:
ama şaka bir yana gerçekten istemiyorsanız bunu kaynanıza izah etmeniz gerekiyor
madem çok ısrar ediyor hatır için bir iki dakika kalkın
yeter bu kadar kafi yorgunum istemiyorum diye geçiştirin bence a.s

aynı ben. bende kaçıyorum. kalkmamak için direniyorum. arkadaşlarımın düğünlerinde baştan söylüyorum. sakın beni kaldırmayın.söyle bir yaklaşıyorlar bakışlarımı görünce anında tornistan:roflol:...

oynamak güzel aslında ama sevmeyen için hakikaten eziyet sanırım..
eşin de gelecek heralde düğüne, o ne diyor ki bu konuda? biraz sana arka çıksa olmas mı..?

arkadaşım hayattaki tek derdin bu olsun.
konuş kaynananla oynamak istemiyorum de açıklayınca o da sana saygı göstercektir.
ama itiraf etmeliyimki okurken tebessüm ettimkaydirigubbakcemile3

aynı ben. bende kaçıyorum. kalkmamak için direniyorum. arkadaşlarımın düğünlerinde baştan söylüyorum. sakın beni kaldırmayın.söyle bir yaklaşıyorlar bakışlarımı görünce anında tornistan:roflol:...

kalkmayıncada küsüyolar bir süre tavır yapıyorlar
ama bizdede yetenek yok napalım dimi
bilsek şöyle en iyisinden bir tango salsa filan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
durdurabilene aşk olsun
herkes her şeyi bilecek diye bir kaide yok bunu bir anlayabilseler sorun çözülcekte

kalkmayıncada küsüyolar bir süre tavır yapıyorlar
ama bizdede yetenek yok napalım dimi
bilsek şöyle en iyisinden bir tango salsa filan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
durdurabilene aşk olsun
herkes her şeyi bilecek diye bir kaide yok bunu bir anlayabilseler sorun çözülcekte

evet. resmen bu konuda yeteneğim sıfır. bir adet kalasım... diyorum beni rezil mi edeceksiniz...
tangoya bayılırımda benim tangom yarmagülün tango yapmasana benzer herhalde:roflol::roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
bu tür dertler burda daha çok olsa keşke
arkadaşım allah başka dert vermesin
nolcak sende kalk eşinlen karşılıklı iki göbek at ondan sonra yoruldum de otur
ben düğünlerde oynamasını çok severim heleki akraba düğünüyse çoşarım o yüzden bu derdin bana çok ufak geldi hata ne yalan söylim okurken güldüm bile

kaydirigubbakcemile3oy anam ne gözelll
keşke bana da öyle deselerhihoyyyt
hatun seni izlemekten zevk alıyor gurur duyuyor demekki bak bu gelinim diyordun ne güzel işte yaa sevinsene gızz

allah böyle keyifli dettler versin...
ayy ben oynamayı çok severim...
güzelde oynadığımı söylerler düğün zamanım gelsede döksem kurtlarımı..::)))))))

Allahım bana da böyle bi kaynana nasip et lütfen Yarabbim :roflol:

amin cnm umarım Allah gönlüne göre verir de kurtlarını bol bol dökersin...:roflol:

Kimi insan kayınvalidesinin tepkisinden çekinir çünkü o tasvip etmez, ve oynamak istediği halde oynayamaz...

Kimisi de arkadaş gibi oynamayı sevmez ama kayınvalidesi ister oynamasını...

Na garip dimi, Allah dağına göre kar versin ...

Bak cnm kaynanan senin boyunu posunu herkes görsün ; " ay ne güzel gelini var,

maşallah ne de gözel oynuyo " desinler istiyo demek ki...

Sen de iki sekiver cnm ne var bunda...:dance:

Ay kusura bakmayın ama çok komik geldi ya.. :roflol:
''Haftaya yine birilerinin düğünü var ve ben başıma gelecekleri biliyorum'' :roflol:

Öhöm...Bundan rahatsız olduğunuzu net olarak belirtin...Kalkmayın yapışın olduğunuz yere, ayağım ağrıyor filan diye erteleyin.. :)

Arkadaşlar zevk meselesi tabiki bu bazı arkadaşlar seviyorlar oynamayı Allah onları bol bol oynatsın.Ama oynamasını bilmeyene gerçekten eziyetten başka bişey değil.İki dönüver demiş bazı arkadaşlar onuda denedim bu seferde bırakmıyorlar ne güzel oynuyosun diye kolumdan tutup bırakmıyorlar halbuki güzel oynadığım falan da yok yani .Zaten sorun güzel yada çirkin oynamak değil sevmiyorum ben oynamayı kendime yakıştıramıyorum.Hadi çok yakınımız olur oynanır.Ama arkadaşlar herkesin düğününde de oynanmazki.

ben oynamasını severdım.ama artık benden gecmıs dıye dusunuyorum;).benım de kayınvalıdem bı dugune gıtsek hadı kalkın dıye esımle bana ısrar edıyor.bereket esım cok oynamasını seven bırısı olmadıgı ıcın o yok dıyor.bende kurtuluyorum.boyle seylerı kafana takma bence.kayınvalıden soylerse gülüp geç.esının ustune atsan ,ıstemıyo oynamamı desen,esınle de gıtmeden dugune konussan nasıl olur acaba...

Allah tabiki daha büyük dertler vermesin çok şükür.Köydeki tek okumuş bayan benim ve insanlar yaptığım davranışlara o kadar dikkat ediyorlarki.Ben bu yaşıma kadar bi abimin düğününde bide kendi düğünümde oynadım.Başkaları istiyor diye ben çıkıpta ortada dönememki komik oluyorum zaten çok rahatsız oluyorum herkes bana bakıyomuş gibi geliyor.Eşim anne bunu oynatmasevmiyor oynamayı diyor ama dinleyen kim aman kızım başkaları ne der?Bak onlar senin düğününde çok oynadılar diyor banane ya oynamasaydı oynayan oynar oynamayan oynamaz anlamıyor işte bunu.

Back
X