Kaynanam sürekli oynamamı istiyor

bide gezmelerimiz var tabi onları unutmuşum.Haftasonları zaten iki günlüğüne gidiyoruz amam Allahım iki günboyunca inanırmısınız kahvaltıyı bir yapıyoruz öğlen başka bir yerde akşam başka bir yerde .2 yıllık evliyiz biz.Hadi dedim yeni gelinim kaynanam gelinini göstermek istiyordur diye kırmadım düştüm yanına gittim heryere.Her gitmemde de söyledim ama anne ben sizi görmeye geliyorum boşver evimizde başbaşa oturalım gitmeyelim ben zaten sevmem gezmeyi diyorum ama kar etmiyor.Oaklı sıra bana iyilik yaptığını düşünüyor ama ben hoşlanmıyorum.Hoşlanmadığımı da biliyor.Kendisi çok sever gezmeleri.

vallahi gülümsedim:)
kalabalığa karılıp kendini kenara atmayı denedinmi

Gittiğim yerlerden zevk alamıyorum ki zoraki gülümsemeler...Bide zaten konuşmalarını anlamıyorum bön bön bakıyorum sizin anlayacağınız.

oynamayı çok severim bende..düğünümde bi dakika bile oturmadım..evlendikten sonrada ilk dönemlerde yakınlarımın düğünlerinde oynardım..ama ulu orta kaynanamın kolumdan çekiştirip hadi oyna demesine sinirlendiğim için artık asla oynamam.o oyna der ben ona gıcıklık olsun diye hayır oynamıycam istersen sen kalk oyna derim:))

Birde şunu da belirteyim kayınvalidemle aram iyidir çok şükür birtek bu konuda anlaşamıyoruz.Kırmamak için istemeye istemeye gidiyorum.Kızlar bayramda bir görseydiniz.Koskoca köy ya hepsini dolaştık üç gün yetmedi.Her gittiğimiz yerde zorla bişeyler yedirdiler ısrarla kusacaktım artık.En sinir olduğum noktada şu:bizde bayramlarda karı koca beraber gezer.Onlarda ise erkekler ayrı kadınlar ayrı gezermiş çok saçma geldi bana kaynanamın yanına düştük iki elti gece yarılarına kadar şu ev senin bu ev benim gezdik durduk.Anne yoruldum yeter eve gidelim dedikçe şurayada gidelim buraya da gidelim öldüm resmen.Eltim 5 yıllık evli ona dedimki ben yeni gelin olduğum için mi bu kadar geziyoruz ?Dediki ben 5 yıldır böyleyim ya bu deveyi güdeceksin ya bu diardan gideceksin dedi.

Ay sorma canım bende pek sevmem oynamayı ama oynıcağımda varsa böyle ısrar ettikleri zaman inadıma oynamıyorum çok istiyosanız kendiniz oynayın diyorum kalkmıyorum sende kalkma oynamak zorunda değilsin beni lütfen zorlamayın de insan olan anlar heralde demi canım

Kimsenin söylemesine gerek yok canım isterse oynarım hemde şakır şakır 9/8 lik.Kayınvaliden de belli ki seninle gurur duyuyor her fırsatta seni göstermeye uğraşıyor.uygun bir dille anlatmaya çalış yoksa gülerek şakayla söyle söyliyeceklerini ben öyle yapıyorum bi rahat ediyorum anlatamam.ne şiş yanıyor ne kebap. ama tecrübe işte 10 yıl az değil.

su hale bak ya ne biçim insanalr var istemedigin bir şeyi yapmak zorundasın evli barklı kadınsın eğitimcisin ve hala köle gibi dügüne gitmeme sansıum yok oynamama sansım yok..ben biraz dişli olmanı öneriyorum olmaz istemiyorum de olsun bitsin kır kalbini napalım yani bir kez kırılır bi daha da seni sıkıntıya sokmaz hep sen mi kırılacaksın baksana şimdiden stres sarmış ..

canım derdin bu olsun galiba kayınvaliden seni çok beğeniyo olmaliki insanlara tanıtmak istiyo

Bir sorununuz da yokmuş ne güzel..
Seninle gururlanıyo bi anlamda demek ki , herkese göstermek istiyor.
Birkaç zaman sonra minimuma iner oynamalar gezmeler , bir de çocuğun falan olursa , bahanen de hazır..
Biraz idare et , gitmek istemediğini söylesen kırılır , yanlış anlar bence , çünkü sonuçta çok iyi de anlaşsanız siz gelin kaynanasınız..

İnsan havaya girince zaten kalkar oynar.Zoraki tutup çekiştirmelere bende çok sinir olurum zaten de güzel oynayamam bir de zorladıkları zaman hepten gıcık olurum.Bencede kayınvalidenizle onunda kalbini kırmadan kesin bir dille ısrar etmememesi konusunda anlaşın.:51:

Meğer bu konuda ne kadar dertli insan varmış.Konuyu açalı 2 yıl olmuş nerdeyse,bizde neler mi değişti;eşime ya annenle konuşursun ben eşimin oynamasını istemiyorum diye yada ben kalbini çok kötü şekilde kırıp rezalet çıkarırım diye anlattım.Eşimde annesiyle konuşmuş ben kesinlikle eşimin oynamasını istemiyorum sakın anne demiş.Şimdi ise eskisi kadar sık boğaz etmesede kaynanam yine aynı düşüncesinde ne zaman müzik çalsa direk bakışları bana yöneliyor bense hiiiiiiç oralı olmuyorum.

Meğer bu konuda ne kadar dertli insan varmış.Konuyu açalı 2 yıl olmuş nerdeyse,bizde neler mi değişti;eşime ya annenle konuşursun ben eşimin oynamasını istemiyorum diye yada ben kalbini çok kötü şekilde kırıp rezalet çıkarırım diye anlattım.Eşimde annesiyle konuşmuş ben kesinlikle eşimin oynamasını istemiyorum sakın anne demiş.Şimdi ise eskisi kadar sık boğaz etmesede kaynanam yine aynı düşüncesinde ne zaman müzik çalsa direk bakışları bana yöneliyor bense hiiiiiiç oralı olmuyorum.

:9::9:Hakaten de çok tuhaf bir kayınvalideniz varmış :1:

sanırım kayınvalideler hep aynı :))gelinlerini seviyorlar demekki ya siz oynasaydınızda gıcık olsaydı kıskansaydı oynayın iştee döktürün ben severim oynamayı ama ısrar edilincede insan oynayası gelmıyor :)

ee gelin kaynana karşılıklı oynayacak ki düşmanlar çatlasın.eskiler öyle düşünür yani:)baaaakkkk benim gelinimeeee olayıdır bu.tamamen dışarıya karşı bir çeşit gösteriş gibi.
ama işte zordur katlanması.eşinle konuşman iyi olmuş.bu tür şeylerin insanın içinden gelmesi lazım.zorla olmuyor.ben de sevmem düğünlerde oynamayı:26:kalkmazsam da kimseler kaldıramaz beni:51:

Bu kadar kayınvalideyi memnun etme merakını anlayamıyorum açıkçası.
İstemiyorsanız, ne derse desin, kalkmayacaksınız olacak bitecek.
Ondan sonra da ısrar etmemesi gerektiğini öğrenecek.
Kimse kayınvalidesini oynayıp memnun etmek zorunda değil,
sizin keyfiniz bilir ister oynar, ister oynamazsınız.
Siz eşinizle durumu çözmüşsünüz,
aslında direk oynamamak bu işin çözümüymüş zaten.
İster kırılsın, ister alınsın.
Ben ortada bir saygısızlık göremedim, insan saygısızlık yaptığında,
kırılır mı diye üzülür, oynamıyorsunuz diye kırılacaksa, istediği kadar kırılsın.

benim de kayınvalidem eşimin kuzenin kınasında oynayayım diye neredeyse koluman tutup sahneye çıkardı hamileyim o zaman.. sonra da ne dese beğenirsiniz sen hamilesin çok zıplama :27::27:

Back
X