Bozdurmaktaki amacim hic olmazsa bebegimin rizkiyla onun bir ihtiyacini goreyim diye cunku obur turlu baska birsey oluyor onlar istiyorlar vermeyince ayni evin icinde ayrimcilik yapiyor oluyorum.Cocugun altinink bozdurup kendine krem aliyorsa bende kizardim krem zaruri bir ihtiyac degildir mama sandalyeside oyle ama yinede amacini asmis sizin iliskiniz esiniz ile annesi arasinda siz karismayin bir sure sonra barisirlar ama siz bebeginizin rizkini ivir zivir ihtiyac bile denmeyecek sebeplerle bozdurmayin lutfen kaynananiza trip atin anlasin biraz kabahatini
Dporu soyluyorsun ben bunun.farkindayim.Bebeginize alinacak seyler için oturup esinizle bir karar verin ve bu ise kayinvalidenizi karistirmayin. O esinizin ve sizin çocuğunuz kayinvalidenizin değil.
Bak kardesim yanlis anlama mama sandalyesi ile buyumedik haliyle bana cok buyuk ihtiyac gibi gelmiyor ama esinin durumu ortada ilerde Allah korusun mama alamayacak gun olur sakla altinini o zaman bozdurBozdurmaktaki amacim hic olmazsa bebegimin rizkiyla onun bir ihtiyacini goreyim diye cunku obur turlu baska birsey oluyor onlar istiyorlar vermeyince ayni evin icinde ayrimcilik yapiyor oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?