Merhabalar...Slm kizlar.3 senelik evliyim.esimin ailesi ile oturuyorum.7aylik bir kizim var.Esimin isleri yaklasik 4-5 aydir iyi degil.Kayinbabam emekli ama halen calisiyor.Suan sadece onun kazanciyla geciniyoruz.yani maddi olarak bu aralar durum pek iyi degil.kredi karti borcumuz var.konu su kizim artik ek gidalara basladi.biz yemek yerken masaya gelmek istiyor.kucagimda oturmak istiyor.Esime ve annesine bebege mama samdalyesi alalim dedim.kv de kart dolu para yok falan dedi.madem kart dolu bende bebegin bir tane kucul altini var onu bozduruyum dedim.kv de altini bozduralim altinin parasini karta yatiralim sen karttan cek dedi.Altini bozdurdu ayrica birde 100 tl verdim onlari karta yatirdi geldi.hadi gidelim dedim kv bu ay cok harcama yapmisiz obur ay alsak olur mu dedi.bende olur dedim.Neyse dun dedim ki hani bu ay m.sandalyesi alacaktik alalim dedim kv kart cok doldu parada yok ben nasil alayim zaruri bir ihtiyac degil yemek yerken. biraz sen tutason biraz ben tutarim dedi.neyse fazla uzatmadim.Sabah kvdem sacima boya almaya gidiyorum diye evden cikti.1-2 saat sonra tel caldi.bir bayan aradi kvdemi sordu yok dedim ne okdu diye sordum biraz once burdan bakim kremi aldi bir karisiklik olmus barkodlarinda onun icin aradim dedi.teli kapattim.cok sinirlenddim.Esimin yaninda dedimki kvdm gelince eczaneden aradilar boyle boyle olmus kremi kaca aldin dedim.45 dedi ama yalan soyledi cunku fisini gordum 80 tlye almisdi.Bende para yok m.sandalyesi zaruri bir ihtiyac degil hemde bakim kremi aliyorsun dedim.Esimde bagirdi falan annesine.kapilara yumruk. atti.biraz fazla tepki verdi esim.sen bu yasta sacini boyatiyorsun krem aliyorsun. sacini boyatacagina namaz kil.
Kuran oku dedi.biraz annesiyle tartistilar.kvdem bize cahilsiniz neyle.neyi birbirine karistiriyorsunuz neymis krem almisim m.sandalyesi.alinmamismis ikisi.ayni sey.degilmis bir suru.soylende.Simdi sorum su siz olsaydiniz ne yapardiniz sizde tepki gostermezmiydiniz bu krem olayina.Sadece esim.annesine fazla tepki gosterdigi icin kendimi kotu hissettim.ortalik karistirir gibi oldum.Esimin.yaninda soyleyemebilirdim ama.esimde farkinda olsun.istedim.Cunku bu ilk degil hamileykende cocuga birsey.alinacakti kvdem yine para yok dedi ama.gitti yine kendine baim.kremi aldi 150 tlye.o zaman.sesimi cikarmadim. esimede soylemedim ama. uzulmustum.Ama ben sustukca bu salak anlama diyor siz olsaydiniz esinizin yaninda mi.soylerdiniz yoksa.sadece kvdenize mi esim.annesine.cok bagirdi o yuzden icim huzursuz kendimi kotu hissediyorum.esimin yaninda soylememin.tek amaci bazi seylerin.farkina varsin istedim.zaten bu kadar tepki verecegini bilseydim.soylemezdim
size katılıyorum o bebeğin hediyesi ve dar zamanda onun için harcanmalı gerekirse bez ıslak mendil mama için bile bozdurulAbilir.....elimde altın varken neden bebeğimle sersefil yemek yiyeyimBurada bazi arkadaşlar mama sandalyesi için bebeğinizin altinini bozdurmaniz hatali demiş de ben bunda bir hata göremiyorum. Kusura bakmayin benimde yakinda bebeğim olacak ona takilan altinlari ne yapmam gerekiyor nerelere harcamam gerekiyor. Bunun bir prosedürü varda bizim mi haberimiz yok.
Cok tesekkur ederim.Allaha cok sukur annem babam var.soylesem hemn alirlar ama ben yansitmak istemiyorum.Zaten cogunu onlar yaptilar.Konu sahibi arkadaşım bende ikea dan aldım 50 60 tl arasıydi insallah alabilirsin. Yada yardim edebilirim sana haberin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?