kaynanam ve cocuk bakma

azra53

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
1.908
566
373
İzmir
Meraba arkadaşlar kaynanam yazın memleketinde kışın da bizimle kalıyor zamanında oğluma bakarsa en azından kislarida olsa çalışacağımı soyledigimde herkes kendi çocuğuna baksın bakamam demişti bizde saygı duyduk ustelemedik şimdi çok şükür oglum okula başlayacak kızımda 1.5 yaşında gel gelelim kaynanam gorumcemin kızına bakacakmis bi yandan ne hali varsa görsünler diyorum bi yandanda bilmiyorum işte haksızlık gibi geliyor siz olsanız ne düşünürsünüz

Meraba arkadaşlar kaynanam yazın memleketinde kışın da bizimle kalıyor zamanında oğluma bakarsa en azından kislarida olsa çalışacağımı soyledigimde herkes kendi çocuğuna baksın bakamam demişti bizde saygı duyduk ustelemedik şimdi çok şükür oglum okula başlayacak kızımda 1.5 yaşında gel gelelim kaynanam gorumcemin kızına bakacakmis bi yandan ne hali varsa görsünler diyorum bi yandanda bilmiyorum işte haksızlık gibi geliyor siz olsanız ne düşünürsünüz

Sizin için iyi olmuş. Artık sizle değil, onlarla oturur.

İleride de sizle oturmak isterse, "çocuğuna bakamam demiştin ama görümcemin çocuğuna baktın. Demek ki orada daha rahat ediyorsun. Bu yüzden bizimle değil, onlarla oturman daha uygun olur" diyip kabul etmezsiniz.

Bir de kışın bizimle oturuyordu demişsiniz. Nasıl oturuyordu da bakmıyordu anlamadım. Sizinle aynı evde oturuyordu ve sen de işe gitme çocuğa bak, ben bakmam mı diyordu?

Son düzenleme:
Neyini dert ettiniz ki,siz kendiniz basa cikin bence,isiniz de varmis madem ya da simdi yoksa da calisma olanaginiz varmis..Kaynanayi basiniza sarmaktansa.. cocuklarla biraz belki 2yil skntı cekersiniz ama sonrasi iyi olur..Bi daha da gelmeye yuzu olmaz iste. Gerci yuzsuzluk yapip ben gene geldim de diyebilir. Ondan sonrasida size kalmis iste, dersiniz cocuklar buyuyunce mi aklina bura geldi bana bakamam diyodun,benimkiler cocuk.degilmiydi diye...

Hiç birşey düşünmem açıkçası.
Sadece zamanında mesafe koyardım bu lafın üstüne.
Kafanıza takmayın, boşverin...

ahhh canım ahhhh

aynı benım ki , benım kv görümcemın diğer eltımın cocuklarına bakmış buyutmuş ,
bana gelince herkes doguracagı cocuga baksın dedi , eee ne mı oldu hiç görmüyor dersem yalan olur ama hasret büyüyor,

eğer senın evinde bakacaksa cıngarı kopar hee yok kızının evinde kalıp oraya yerleşecekse tuz dök arkasından cabuk gitsin diye

kızının evinde bakmak şartıyla evet
kv işte illa öz kızını kayıracak kimisi
boşverin

Haklısınız yaptığı çok ayıp. Ama bundan sonra da kızıyla yaşamalı

ne güzel işte çocuğa senin evinde bakmayacaksa,bassın kızının evinde kalsın yaz kış.

Görümcenizinki çocukta sizinki patlıcan mı?Ayıp yahu torun torundur..Bu zihniyetteki insanla aynı evde yaşamışsınız,sabrınızı alkışlıyorum.

Herkesin dediği gibi kışında artık görümcenizde kalır.Sizde rahat edersiniz.

herzaman haksızlık oluyor arada.ama ne olursa olsun herkes kendı cocuguna baksın. calışcaksanda kreşe yada bakıcı tut. kvde dahı olsa cocuguna bakma zorunda değil. bir yaştan sonrada cekılmıyor hep olumsuz tarafından bakmayın. ben bile kendı cocugumda cok aktif oldugu ıcın zorlanıyorum. kendımden kat kat büyük olan kvdem yada annem nasıl baksın?! bir saat ıkı saat bakar o ayrı ama hergün cok fazla. herkes doğruduna baksın. bakamıyorsada calılmak zorundaysada doğrumasın.

ne olursa olsun kvdelerde herzaman kızlarını tutar sizi tutacak hali yok. bizdede aynısından var dara gelince bize yedirmege gelince kızlarına.ne mı yapyorsız eşim dahi sınırımızı koyuyoruz.

Ne guzel 12 ay gitsin kizinda kalsin iste
O kizi
Siz gelinsiniz
Arada o kadarcik fark olur

Sizin için iyi olmuş. Artık sizle değil, onlarla oturur.

İleride de sizle oturmak isterse, "çocuğuna bakamam demiştin ama görümcemin çocuğuna baktın. Demek ki orada daha rahat ediyorsun. Bu yüzden bizimle değil, onlarla oturman daha uygun olur" diyip kabul etmezsiniz.

Bir de kışın bizimle oturuyordu demişsiniz. Nasıl oturuyordu da bakmıyordu anlamadım. Sizinle aynı evde oturuyordu ve sen de işe gitme çocuğa bak, ben bakmam mı diyordu?
Evet canım aynen öyle benimle birlikte evde oturuyordu çok yaslida değil 55 yaşında birde benim evde oturmaya devam edecek hemde gorumcenin kızına bakacak aynı zamanda belki yeri gelecek zaptedemeyince benim eve getirecek

herzaman haksızlık oluyor arada.ama ne olursa olsun herkes kendı cocuguna baksın. calışcaksanda kreşe yada bakıcı tut. kvde dahı olsa cocuguna bakma zorunda değil. bir yaştan sonrada cekılmıyor hep olumsuz tarafından bakmayın. ben bile kendı cocugumda cok aktif oldugu ıcın zorlanıyorum. kendımden kat kat büyük olan kvdem yada annem nasıl baksın?! bir saat ıkı saat bakar o ayrı ama hergün cok fazla. herkes doğruduna baksın. bakamıyorsada calılmak zorundaysada doğrumasın.
Çok haklısın cnm ama olay o değil zaten mecbur değil kaynanam bakmak istemediğinde biz saygı duyduk ustelemedik benim içimi kemiren şey benim uysal oglum a bakmak istemeyen kadın gorumcemin yemek yememe problemi olan ve atik bi o kadarda yaramaz kızına güle oynaya bakması üstüne birde benim evde kalması

Back
X