- 15 Aralık 2018
- 5
- 6
- 1
- 35
- Konu Sahibi Tugrayinannesi
-
Ya şu eşiyle annesi bacısı arasındaki dengeyi kuramayacak olan erkekler evde kalır inşallah
Evlenemezler inşallah
Kökleri kurur inşallah
Bu cümlelerden gelini kıskanan görümce değil de görümceyi kıskanan gelin olduğu anlaşılıyor. Eşiniz neden kardeşinden ailesinden kopsun ki? Bir denge içinde iletişimi olur tabi. Telefon aramalarını karşılaştırmanız çok çok tuhaf. Görümce de sizi sevmek zorunda değil belli ki ısınamamış ya da sizin, eşinizi ailesinden koparmak istediğinizi düşünüyor. Fotoğrafınızı paylaşmaması da daha iyi değil mi?Kizlar merhaba 3 yillik evliyin 2 yasinda oglum var bi bas belaso gorumcem var evlendim evleneli huzur vermedi esimi benden kiskandi. Ailecek birbirlerinden ayrilamiyolar esom ise gider beni bir kere arar telefon kayitlarina bi bakarim annesini babasini kardesini 5 er kez aramisdakikalarca konisurlar. Bunlar birbirlerinden kopmak istemiyolar
Yüzleşmişsiniz ve onların eşinize yalan söylediği ortaya çıkmış...esim gitmemi istemedi beni ailesiyle yuzlestirdi esime baska seyle anlatmislar sanki onlar melekmis de ben durduk yere kavga cikarmisim gibi gostermisler yüz yuze konustugumuzds kaynanam beddua etmeye basladi aileme abime. Baya bagristik. Onlar hic bisey yapmamis gibi cekip gittiler bende babamin evine geldim oglumla esimle
görüsmeyin niye ugrasiyorsunuz ki? Biz sahsen görümcelerimle tüm bagimizi kopardik.Benim görümceler voltran oluşturarak saldırıyorlar bana. Birbirlerini doldurup biriyle sorun yasamissam ikisi birden tavır alıp küsüyorlar. Çifte kavrulmus oluyorbirkaç ay önce sigarayi bıraktım. Büyük görümcem 3 sn içinde küçük görümcemi aradi, gelin sigarayi bırakmış diye. Bir buçuk saatlik telefon görüşmesinde bunun acisiyla kivrandilar, o birakti biz iciyoruz diye. Birkac gun sonra öğrendim ki 20 yıldır sigara içen kucuk görümcem sigarayi bırakmış. Ben 9 ay ay sonra tekrar başladım ama en azından birine hayrım dokunda diyorum. Eşim ne onları ne de beni takmıyor, bana bulaşmayın, kendi aranızda çözün modunda. Ama farkında bile olmadan, onların doldurusuyla birçok hata yapti aslinda. Esimin huyunu bildikleri icin direk birsey demiyorlar, ince ince isliyorlar, bu konuda profesyonel ikisi de.
Ama kayinvalidem iyidir, kızlarına uysa şimdi o da kus olmalıydı benimle. O genelde kızlarıyla aramızdaki iliskiye hiç karışmadan, benimle olan ilişkisini devam ettiriyor.
Velhasıl görümceler yuva yıkmaya çok meraklı oluyor maalesef. Allah yardimcınız olsun, geri döneceksiniz eşinize onlarla gorusmeyeceginizi söyleyerek dönün.
Ya çok çok haklısıniz, inanın hiç görüşmek, konuşmak istemiyorum.görüsmeyin niye ugrasiyorsunuz ki? Biz sahsen görümcelerimle tüm bagimizi kopardik.
Insan olmiyan insanla ister kardes olsun olmasin görüsmege degmez.
yanis anlamayin ama katlanmam. Bekar olsun ne olmus? benimde birsürü 40 yasinda bekar arkdaslarim var. Baska ugrasi bulsun kendisine. Ben sizin yerinizfe olsam hicte basimi agirtmam herkes kendi yoluna.Ya çok çok haklısıniz, inanın hiç görüşmek, konuşmak istemiyorum.
Ama büyük gorumcem 45 li yaslarinda ve bekar. Kayinvalidem " onun huyu çok kötü biliyorum, ama hayatta ailesinden başka kimsesi yok, bana küs ona küsme" demişti. Onun hatırına katlanabilecegim kadar katlanıyorum, ama öyle nefret dolu bir insan ki, eşim için, yani öz kardeşi için bile "gebersin" diyebilecek kadar nefret dolu biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?