Kaynanam ve gorumcem yuvami yikiyor

size tavsiyem bu olaylara girmeyin cevremde boyle sorun yasayan cok ve hepsine ayni seyi derim tek care eşin sana iyise digerlerini kafana takmıcaksın ister fotodan kırpsınlar ister yüzüne kapatsınlar umrunda olmasın kocanla aranı iyi tut gerisinede umursamaz davran bak nasıl kuduruyorlar

yanis anlamayin ama katlanmam. Bekar olsun ne olmus? benimde birsürü 40 yasinda bekar arkdaslarim var. Baska ugrasi bulsun kendisine. Ben sizin yerinizfe olsam hicte basimi agirtmam herkes kendi yoluna.
Güçlü ve net olmaniza hayran kaldim. Benim, hayır diyemeyen, gelip gittiklerinde sürat asamayan bir yapım var. Ve maalesef, kus bile olsalar, kardesimizin evi misali gelip gidiyorlar. Ama son yaşananlar çok bıktırdı beni de, en azından cook daha mesafeli olmaya kararliyim. Tesekkur ederim.

Yuvanızı siz yıkıyorsunuz gibi geldi, görümcelere birşey kalmamış.
Görümce fotoda beni kırptıysa ben de onu kırparım eşe de bak beni kırptı diye kavga etmem.
Aramayanla da inatla konuşucam diye uğraşmam

Valla biraz fazla eşinizin ailesine takmış gibisiniz. Yani ne bileyim eşinizin telefon kayıtların uzun uzun sık görüşmeler varsa herhalde kendi kendilerine konuşmuyorlar evlatları, abileri sohbet ediyor ve memnun ki konuşuyor. Yani görümceniz belki sizi pek sevmiyor olabilir, abisine düşkün olabilir ama daha da önemlisi eşiniz kime daha düşkün. Ailesine ise bunu kaldıramayacaksanız ayrılın o zaman ancak size ve evladına düşkünse saçma konular bunlar. Gidin sevgi dolu ailenizle vakit geçirin. Arada naçizane aile büyükletine ziyaretlerini de seyrek yapın olsun bitsin.

bu kadinlarin kocalari yok mi utanmiyorlar mi gidip kendi evine baksinlar

Hayatta takacağım en son insan herhalde görümcem olurdu
Ve gorumcemin esimle olan görüşme sıklığı
Bana ne ki?
Aha bugun beraberlerdi ben gayette gitmedim evimde oturdum söylemesi ayıp kebabimi yedim,kahvemi içtim,cekirdegimi citledim saat 11 olmadan eşim eve geri döndü :)
Geldiginde de ilk isi ustunu bile soymadan yanima gelmek oldu.
Biraz akıllı kurnaz tabiri caizse seytan gibi olun ya
Hayir telefon karıştırmak ne ola ki? Sanki sizin hakkınızda ileri geri mesajlasmislar
Ben esimin telefonunu hic karıştırmam
Bi defa ama tablete baglanmis whatsap bende biseye bakarken gördüm şeytan dürttü okudum gorumcem bana hediye secerken foto atmış esime 450 lira da pahalı kanka yaaa yazmış
Ben kendine 600 liralık canta alırken boyle düşünmemiştim ona bozulmustum biraz. Aman it işte dedim geçtim zaten aldigi hediye 450 liralik olan degildi hahahaha
Gorumce ve kaynana için yuvami yıkılır Allah aşkına bence sen cok yanlis yapiyorsun esinde bosanmak istemiyor kafa dinle yani bunalmissin biraz dinlen diyor illaki adim atacaktir bence yapacagin tek sey onlarla görüşememek olacaktir

Sorunun eşinizde olmadığına emin misiniz ?
Şunları yazip yazip esimde sorun yok demiyor musunuz birde .

benimde aynı problemim var görümcemden dolayı. seni cok iyi anlıyorum. esimden ayrılmayı dusunmedim ama

Kime ne kadar yüz verilirse o kadar mudahil olur hayatınıza. Buradaki tek sorun eşinizin o benim eşim siz istesenizde istemesenizde dememesi onlar olmadan iyiyseniz onlara rağmen de iyi olabilmelisiniz ama başta bi aile olduğunuzu anlamalı herkes.

Bazı erkekler gerçekten evlenmesin ya vallahi billahi evlenmesin kimsenin günahına girmesin!!!
En büyük sorun eşin ki eş olmayi becerememiş haklı ile haksızı ayırt edememiş anlattıklarınız bakılırsa.
Ve bu şekilde devam eder bu kafa ile.
Allah bütün insanlara akıl, fikir, vicdan ve merhamet versin en önemlisi inanc versin ki böyle kötülükler yapamasın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…