Kaynanam ve kayinpederim

ssseyma

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
96
56
103
Iyi akşamlar sürekli ağlıyorum nolur moral verin ben çok zor bi gebelik geçirdim bebeğim karnimda ölebilir doğumda ölebilir diye 5 ay kan ağladık 1000 glcesit hastalık var hepsi olabilir dediler bana ve benim gorumceml e aramda 1 ay vardi gebeliklerimizde sonra bir gün suyu bitti plasanta ayrıldı 1 ay erken geldi yavrum 1.850 42 cm doğdu direk yoğun bakıma alındı kuzum gorumcem 10 gun olmuştu dogum yapalı kaynanam onu kırklamadan gelmedi bize destek olamaya bebeğinizin yasasından endişe bile etmedi gözümle gorim sizi demedi kirklayip kızını gelmek istedi bana bende gelme dedim iyi günümde konu komşuda geldi kötü günümde nerdeydin dedim kiz im belini kaldıramıyordu pedşini bile ben açıyordum gelemezdim sana dedi oysa 1 gun bile değer verdiği icin gelseydi yeterdi bana torununa bende kesildim bende belimi kaldıramıyordum herkes yaşıyor bunu ama benim yavrum ölümle burun burunaydı bebegim yoğun bakımdaydı sen gelmedin diye kavga ettik 5 ay evime kabul etmedim 5 ay sonra kayinpederim geldi daha ne kadar uzatcaksin diye geldi ve bana seni bakmak bize düşmez annen bakicak oda kızına bakacak dedi bende bana bakın demedim dedim en azindan torununuz icin endişe etmeliydiniz dedim bu çocuk torununuz degilmi degil o diyorsan öledir dedi adam ya ne işiniz var i zaman kapımda niye görmek istiyorsunuz dedim cevap vermiyor ele güne karşı sanirim uyaniyorlar diye geldi ben napim u insanlarla eşimle asla mutlu olamıyorum baba ne diyorsun demedi bile

Of of eşin ne diyo peki. Görümcenle aynı şehirde olmanıza rağmen mi 1 gün bile gelmediler yoksa başka şehirlerdemisiniz? Yani şimdi sana ne denir bilemedim ki. Hiç konuşma kes muhabbeti desen bi çeşit. Olan olmuş neyin ne olduğunu bil mesafeni koyarak en azından eşinle huzurun için konuş desen bi çeşit.

Torunlarını merak etmemeleri konusunda haklısınız.
Sizin anneniz geldi mi peki yardıma ? Konunun bütününe ona göre yorum yapmak istiyorum.

Çok geçmiş olsun bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah.
Siz hiç yokmuş gibi davrandiklari için küsmekte haklısınız. Sizin için değilse bile oğulları ve torunları için manevi olarak destekte bulunmalilardi. Sonuçta bebeğiniz de hastanede kalmış zor bir süreç.
Ben de eğer kızın annesi müsaitse onun bakmasınin daha doğru olduğunu düşünüyorum. Benim dogumlarimda da hep annem gelip ilgilendi öyle rahat ettiğim için ve kayinvalidemle samimi olmadığım için.
Olan olmuş artık. Bence bu insanlar için kendinizi üzmeye değmez. Ne ailenize, ne size, ne bebeğinize bunun faydası yok, zararı var.

benim kv bebegim okadar sikintili hamilelikle geldigi halde dr a gittik bikez bebek nasil demedi hani sen nasilsini gectim。 birlikte hamile olan arkadasima soruyo da bana poposunu donuyordu。 simdi torun sahibi oldu birak ilgiyi nasil diye sormadigi bebegimi nasil seviyo az once geldik。 inan zerre samimi gelmiyor seninkilerde simdi torun sever olur cikar yapacak bisey yok。

Anneniz yaşıyor mu? Kaynana ve görümce ile aynı şehirde mi yaşıyorsunuz?

Ben şahsen doğumda istemem zaten kaynana gelecek yanında hiç rahat edemeyeceğim kp ile ama bu demek değildir ki arayıp sormamaları lazım o durumda insan bir kaç saatliğine de olsa çocuğu görüp gitsinler en azından torun ya o da.

Şöyleki evde iki çocuğumuz daha vardi ve evet insan yanında heleki bu tarz bi dogum a giderken annesini ister ve ben kontrole diye gidip hastaneye yatirildim apar topar sabah ilk iş ameliyata alındım annem yanimda olamadı malesef tek başımaydım hastanede dier çocuklarıma annem baktı eşim pandemi nedeni ile bir gün geç gelebildi yanina test sonucu olmadan refakatçi giremedi yanina tüm gebelik öncesi ve sonrası durumları ile eşimle yalnızdık hep evdekiler de onun torunuydu ve evet soranlar icin gorumcem komşu şehirde oturuyor 1.5 saatlik mesafedeyiz kayinpederimin arabası var surekli gidip geliyorlar soranlara kizim uzak degilki 2 saate gidip geliyorum diyordu bize.gelince yollar aşılamaz uzun mu oldu ki ekonomik durumları ev vermese yine üzülmem ama varda yani. Sonra.gorumcemin kendi kaynanasına sordum sen 1 gun idare edemezmiydin gelip torunlarını görsün kaynanamlar dedim kadın dedi inan sogledim ben bakarım siz gidin Dedim ama annem baksın dedi daha ne yapabilirim ko dedi kaynanası gorumcemin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…