Iyi akşamlar sürekli ağlıyorum nolur moral verin ben çok zor bi gebelik geçirdim bebeğim karnimda ölebilir doğumda ölebilir diye 5 ay kan ağladık 1000 glcesit hastalık var hepsi olabilir dediler bana ve benim gorumceml e aramda 1 ay vardi gebeliklerimizde sonra bir gün suyu bitti plasanta ayrıldı 1 ay erken geldi yavrum 1.850 42 cm doğdu direk yoğun bakıma alındı kuzum gorumcem 10 gun olmuştu dogum yapalı kaynanam onu kırklamadan gelmedi bize destek olamaya bebeğinizin yasasından endişe bile etmedi gözümle gorim sizi demedi kirklayip kızını gelmek istedi bana bende gelme dedim iyi günümde konu komşuda geldi kötü günümde nerdeydin dedim kiz im belini kaldıramıyordu pedşini bile ben açıyordum gelemezdim sana dedi oysa 1 gun bile değer verdiği icin gelseydi yeterdi bana torununa bende kesildim bende belimi kaldıramıyordum herkes yaşıyor bunu ama benim yavrum ölümle burun burunaydı bebegim yoğun bakımdaydı sen gelmedin diye kavga ettik 5 ay evime kabul etmedim 5 ay sonra kayinpederim geldi daha ne kadar uzatcaksin diye geldi ve bana seni bakmak bize düşmez annen bakicak oda kızına bakacak dedi bende bana bakın demedim dedim en azindan torununuz icin endişe etmeliydiniz dedim bu çocuk torununuz degilmi degil o diyorsan öledir dedi adam ya ne işiniz var i zaman kapımda niye görmek istiyorsunuz dedim cevap vermiyor ele güne karşı sanirim uyaniyorlar diye geldi ben napim u insanlarla eşimle asla mutlu olamıyorum baba ne diyorsun demedi bile