Kaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet

imam o.surunca cemaat s.çarmiş boşan arkadaşım sende ne çekiyosun boyle sacma sapan bir insani bide oturup sabahlara kadar anasiyla giybet yapiyomus terbiyesiz

Bir de adam 2. eş şart demiş. Bu şekilde aynı evde yaşamak, imtihan diye sabretmek ne kadar mantıklı değil mi.

sizide boyle kandiriyorlar işte imtihanmış karincayi bile incitmemen gerekirken ne imtihani ya dayak yeseniz imtihanim boyle demek ki gidip biraz daha dovduriyim kendimi de imtihanim tam olsun mu diyeceksiniz

Çocuğu yok bi şeyi yok daha 4. Ayda adamin ne olduğu belli olmus. Gencecik kadın hayatını niye rezil etsin göz göre göre. Yapmayın Allah aşkına ya. Din de imtihan da böyle bi şey değil. Imtihan diyerek atıfta bulunduğunuz dinin peygamberi kızı gelince saygıdan ayaga kalkan din ve devlet adamlığı yanında ev işlerine yardım eden hatta kendi sökük kıyafetlerini diken insan. Bugun Kadınlara sabır ve imtihan diye methiyeler dizilen şey ise kız çocuklarını diri diri toprağa gömen cahiliye dönemi araplarinin işi. Ki islam dininin oryadan kaldırdığı en öncelikli durumdur. Bunu da kadını yücelterek yapmıştır. Bile bile lades deyip sonra ama kaderim böyleymiş demek Allah i değil kendini kandırmaktır

Allah yardımcın olsun canım öncelikle sen sözünü geçiremiosun eşine arada saygı die bşy kalmamış bence hani ben eşimle tartıştım sadece bana dedigi ben senin ne bk oldugunu biliorm onu bile kaldırmadm Bnde dogru bşy yapmadım gerçi sinirden ilaç içtim ama kimse vazgeçilmez deil eşinde olsa senin gidecegini düşünmüo söylüo söylüo ama gitmez diyo kaynannı keşke hiç çagırmasaydn onlar ne fel fecir uuu onların lafından iftiralardan korusun iyisen iyi kötüyse aranız artık sen onun Bi hiçsin

Bana sürekli diyor ki baban seni 2 gün bakar sonra üvey evlat muamelesi görürsün diyor.
Sen gitmeyesin tek güvendigi yer onun yanıymış gibi hissedersin diye yapıo annene babana anlat Bi dk tutmazlar şahsen benim babam uzakta ayrılar annem tek başına böyle dibi durumda bırakmaz kardeşlerim annem arkamda olurdu eminim sende onun dedigin inanma yaşıtız bu arada gerçekten kaldıramicagın şeyi yaşamaya mecbur gibi düşünme daha çok gençsin

Zulüme rıza zulümdür hanımefendi.

Aileniz zaten tartışmanızın bir kısmına şahit olmuş bence duyduklarınızı anlatın destek olacaklardır daha çok yenisiniz çok geç olmadan kurtarın kendinizi o ses kaydını da güvendiğiniz birine gönderin telefonunuzda bulursa siler bir ispatınız kalmaz .

Allah her insanı bir imtihandan geçirir 4ayda neyin ne olacagı belli olmaz dua
Zulüme rıza zulümdür hanımefendi.
Peyğamberimiz sabır ve dua ile yardım isteyin demiş nice pey eşlerinden çekmişler boşanmamışlar 4 aylık evli bir bayana boşan hemen demek olurmu kolaymı bu kadar her boşanmada yer sarsılır kimsenin hayatı kolay degil evlilik demek dert ve sıkıntının başlaması imtihanın ana kaynagı demek sabır ve dua ile Allahın izni ile düzelir herşey bir kötü gidip bi iyi gelmezz

Daha kadinin rizasini sormadan iliski yapmak isteyen adamin nesine sabir edecek ?

Gerçekten kimseyi inandırmaya çalışacak güçte değilim. Ben suan sadece kurtulabildiğime şükrediyorum
Cnm hakkinda hayirlisi olsun hakkinda. Kim ne derse desin sen kafana takma. Ailene kavusmaya bak. Lutfen gelismelerden bizleride haberdar edermisin ?

Bende ilk sene her haklızlıga aglıyodum agladıgım için zayıf halka oldugum anladım agladıkça üstüne geliniyor 2 yılımız Allah korusun çok kötü bşy olmadı gı sürece aglamam kavga etsekte bagırır çagırır telefonum açar umursamam bende anlam veremiyom ilk zamanlar hep böyle geçeçek sanıyorsun ama birbirinize alışınca daha dogrusu eşin seni önemsemeye başlayınca sende oda huzura kavuşuyosunz. tabi oda bazı sıralama için geçerli biz çünkü eşimle böyle değildik aramızdaki muhabbet aileye saygısızlık VS yoktu oda istiyordu hergn annesigil gideyim oturayım Bi ihtiyaçları yapılacak bşy varsa yapayım ama bende kendi başıma Bi birey kendi istediğimi yapabilecek yaşta olabilecgmi kabullendirdim istemesem gitmem yani. onu kafasına yerleştirdim arada benim adıma kararlar alıo ama onuda hallediyoruz Bi şekilde ha bu arada baglılık da çok önemli biz annesiyle kavga etsek ben haklıysam eşim benle eve kalkar gelir yani o derece de beni savunur haksızlığa gelemez

2 evlendi
2.evleneceginin garantisi varmı her zorlukta boşansınnn öylemi

Ben söyleyeyim ne olacağını, üstüne bir de çocuk doğurur, eşi şimdiden 2. eş istiyor benimle yeterince ilgilenmiyorsun diye 2. eşi de getirir.
Sonra annesi ve kendisine geceleri çekiştirmek için bir kişi daha çıkmış olur.
Böyle bir "adamla" ömür mü geçer ?

Hanımlar,
lütfen üsluplara dikkat ediniz, polemiğe girmeyiniz, üye veya konusuyla ilgili şüpheleriniz de varsa topikte imalarda bulunup tiye alır gibi yorumlar yazmak yerine şikayet et butonuna basarak bildiriniz lütfen.

Bir ricam da dini içerikli yorumlarınız için, dini içerikli yazılar yasaktır bu sebeple lütfen konuyu dine bağlamayınız.

Evlilik kader/kısmet olabilir ama şiddet, aldatma, kötü karakterli bir eşe sahip olup adamın her türlü eziyetini çekmek kader/imtihan değil tercihtir.
İmtihan Allah göstermesin dermanı olmayan bir hastalığa sabretmektir, ölüm acısına katlanmaktır ama kötü eş kader deyip çekilmez, cerrahlar bile kangren olmuş kolu bütün vücudu zehirlemesin diye kesip atıyorsa, kötü bir evliliği de kesip atmak gerekir, umarım güzel günleriniz olsun.

Acaba eşi burada yazdığından haberdar oldu mu diye düşündüm bu yorumu görünce.
haberdar olsa
Yahu bosanir, bosanmaz, 2.ye evlenir ya da evlenmez bekar kalir, seni neden bu kadar ilgilendirdi?
ne diyonnn anlamadımmm canımm bennn cevap olarak herkes boşan yazmışş bende boşanma burada bulunma sebebimm yorum yapmak yardımcıı olmak için olabilirmii ne demekkk sananeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…