Kaynanam ve Kocam Sabah sabah eleştiri yağmuruna tuttular!!!

Bejndar ne acayip kaynanalar var yahu !
Kocana güzel görünecek iradedesin elbet,
Bunu neden sabah dile getirip konu olmasına neden oluyor ki ilginç !

İnanınki her sabah kesintisiz nasılsın anne sorusundan sonra makyaj yaptınmı cevabı bak bilmem kimin nınısı kocasını eve bağlamak için sabah kalkar makyaj yapar giyinir kuaförden cıkmaz.
bikez eşimin yanında dedim senin oğlun sabah kalkıp smokin grantuvalet , röbteşambırlamı dolaşıyo evde o yüzdenmi ben o adamdan başkasına bakmıyorum yapmayın ya evde özel bi durum olmadıkca ruh hastasımıyım kendi kendime yapim.
Yok nato kafa nato mermer
Üzülmesin her sabah bi hal hatır sorim diyorum sinir olup kapatıyorum

Senınkılerde bı çeşitmiş.
Kv de yaşarken bende böyle ağır bı hastalık geçirdim. Sürekli kusuyordum. O halde bile şal takmaya calışıyordum :))
Kv de bana hasta halıyle nelerle ugraşıyor bı tülbent tak çık diye kızmıştı :))

Resmen saçmalık ya gerçekten sinir bozucu,
Ne ayıp ,beni makyajım için sevecekse sevmesin
Tamam bakım iyi hoşta durduk yere de yapamam ben, ki zaten çok makyaj seven biri değilim,doğal bakımdan yanayım.
Ha birde kv dedi diyede yapamam yani,

Çok biliyorsa eşin, evden çıkarken sen yat canım ben bi üstüne pantolon kazak giydireyim deseymiş.

Ha bu arada eşofman var eşofman var. Temizlikte giyilen türden, dizi çıkmış, çamaşır suyu bulanmış, ağzı burnu bi yana kaymış bi eşofmanla çıktıysan insanlar haklı. Sonuçta kaza geçirmemişsin üstünü değiştirmeyecek kadar..

Bi keresinde bende apat topar acil gittim ayagima çorabı zor gitmiştim. Üzerimde eşofman vardi
Ama hasta hasta bunlarin bi önemi yok bana göre. Esinle k.validenin canları senu eleştirmek istemiş

Evden çıkarken görmedi mi bu adam sizi ? Kayinvalide azcık yardım etseymiş. Giyinseymişdiniz. Hastanede gayet alışıklar eşofman pijama ile dolaşan insanlara. 2 yıl çalıştım hastanede ben. Ne çeşit insanlar var ya. Kayinvalide de sırf eleştirmek için eleştirmiş.

Kız her gün konuşma sende :)

Hastalığın doğasına aykırı zaten makyaj yapsan da yapmasan da kötü görüneceksin otomatik olarak Hatta makyajla kapatmaya çalışırken daha beter görünebiliyorsun. Mesela burnum silinmekten kıpkırmızıyken ruj sürmem, daha beter dikkat çekiyor hatta palyaço gibi görünüyor.
Hasta olan insanın iyi görünmek gibi bir zorunluluğu yoktur yani. Soğuklar geliyor valla senin kayınvaliden de hastalanırsa sen de ona söylersin anne kalk banyo yap, kendine çeki düzen ver biri gelir kınar şimdi bizi diye.

Hasta hasta süslenseniz bu seferde naz yapıyo süslenecek hali varsa diceklerdi
Yok evde topuklu ve abiyeyle dolanıp yalıda mı yaşıyosanız o başka

Bayıldım kayınvalidene çok hoş bende bayılırım evde makyaj yapmaya, giyinmeye..Dışarda tam yapamıyoruz evde yapalım bari diyorum

Yuh ya eleştirmek için bahane arıyorlar. Beni o durumda eşim giydirir hızlıca çıkarız sizinkilerin tek yaptığı çene

Kaynanana; söz seni benden önce ölürsen çiçekli kefenle gömecem dosta düşmana karşı de

Abartmışlar çünkü çok değil iki gün önce gece 3 de acile gitmek zorunda kaldım o kadar kötü mide bulantısı vs gözüm canımdan başka bir şey görmedi bildiğin evdeki halimle pijama ile götürdüler gerçekten abartmışlar sağlık bu ya öyle uzaktn dedndiği gibi olmuyor insanlık hali her an bir sey gelme ihtimali oluyor. geçmiş olsun fazla takmayın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…