Kaynanam ve Kocam Sabah sabah eleştiri yağmuruna tuttular!!!

acile giderken herkes giyinir kusanır makyajını yapar oyle gider zaten acillerde gorursunuz insanları:)) komik yahu ben sahsen oyle birini gorsem gercekten hasta degil gozuyle bakarım cunku agrı sızı ceken insan o an hicbirsey dusunmez

seni bakımsız kadın seni şu an çok kınadım seni

ya herneyse geçmiş olsun boşverin bu sözler ne canınızı sıkmaya ne buraya konu açmaya değmez

Nasıl imrendim size desem.Zira daha yüzümü yıkamaya yeltenmişken iki saattir makyaj yapıyon diye homurtular duyarım eşimden.Benim makyajım da rimeldir o ka.

Acilde sizi görüp de sonra baskalarina sizden bahsederken hastalik anlaminda kötü görünüyordu demek yerine giyinip süslenmedigi icin kötü görünüyordu diyebilecek olan birinin aklina sasarim. Oyle bi insana ihtiyaciniz yoktur zaten akraba ya da komsu olsa da. Oyle birini elestirmesi gereken yerde hasta olarak sizi elestirebilen esiniz ve kv. cok ilgincler gerçekten. Hic hos bir sey degil bu yaptıkları.

bebeğimi düşürdüm zaman kaybetmemek için kıştı hemen bebeği giydirdim üstümde çamaşırsuyulu eşofman vardı yazma attım başıma kaban giydim çorap bile giymeden çıktım hızlıca acilde beni öyle gören güvenlik kaptı çocuğu kucağımdan kucağında gezdirdi artık ne haldeydi yüzüm allah bilir kıyafetmi düşünecektim ? eşim hiçbirşey demedi ne diyebilir ben can derdindeyim ne biçim insanlarmış

Geçmiş olsun cnmm.şimdi iyi mi cocugunuz

1- Niye o kadar düşmanları varmış? :)
2- Elaleme ne, nasıl istersem öyle çıkarım. Kendileri kont ve kontes miymiş?
3-Madem dikkat çekmemek için başını kapatıyorsun, sade bir hayat yaşıyorsun. Neden makyajını da eksik etmeden bakkala gidiyorsun? Sen öylesin demiyorum ama bu full makyajlı, daracık pantolonlu, takmak kirpikli tesettürlüleri de hiç anlamam.

Kv neyse onlara alıştık da eşinizin neden böyle dediğini ne cesaretle diyebildiğini anlayamıyorum.. kendisi hiç mi hasta olmamış hiç mi halden anlamaz.. ya da aynı durumda olsa traşlı gayet cool bakımlı bi şekilde gidecek miydi hastaneye.. bu nasıl bi hadsizlik ya eşinizin sizinle bu şekilde konuşmasına izin vermeyin bence.. o bir diyosa siz beş diyin de anlasın aşağılamak nasıl oluyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…