Kaynanam ve Kocam Sabah sabah eleştiri yağmuruna tuttular!!!

Insanin gozu telastan ustunu gormez ki ben de sizin gibi disari cikarken kendime ozen gosteririm. Ama acillik bi durum olsa doktora gitsem saglik soz konusu oldugunda ne giydigimi dusunmem bile. Cok ayip yaptiklari. Zor durumunda yardim edeceklerine ustune basina takmislar. Ama siz simdilik takilmayin sinirinizi bozmayin iyilesmeye bakin. Iyilestikten sonra da burunlarindan fitil fitil getirin ne diyim yani...

Aynı düşüncede olduğumuza sevindim, yalnız olmadığımı bilmek güzel sağ olun bayanlar :)
Konuyu açtım, dinleniyorum pek bakamıyorum..
Yorumlara cevap veremiyorum.
Akşama eşim gelince annemin yanında niye anlatıyorsun dediklerimi falan diye kızacak biliyorum.
En sinir olduğu şeyi yaptım, ama insan zaten hastayken şefkat, ilgi bekliyor.
Ben bir de üstüne bir. Sürü eleştiri aldım hiç suçum yokken..

Sanirsin kraliyet ailesi

Ayy cok biliyorlarsa kendileri hasta hasta süslensinler madem. Ne varmış ben annemlere hep Eşofmanla giderim eşimde öyle. Biz bazen eşofmanla çarşıda bile gezeriz. Ayyy Asaletleri sarsırlmış herhalde.

Hasta hasta ne dostu dusmani arkadas , dusman gorse aklina gelmez boyle bence

Aklima gelmisken ...
Gecen yillarda bi tanidigin kizi kapiyi carpinca kapinin cami kirilip koluna saplaniyor... cami cikarip tampon yapiyorlar falan ama durum dikislik. Kiz o donem 22-23 yaslarindaydi ,kolundan oluk oluk kan akarken o kot pantolununu giyip rujunu surme derdinde ...Hastaneye gitcek ya suslu hanim ,pijamali olarak kimseye gorunmek istemiyor sacini toparlayip kotunu giyip rujunu kalemini surdukten ve telefonunu aldiktan sonra hastaneye gidiyorlar ve koluna 20 ye yakin dikis atiliyor :) Kiz gayet sakin ,rujunun bozulmamis olmasini buyuk sans sayarak eve gelir Tabi ben şok ,ben iptal

Bende ekmek bicağinin ustune basmistim ayagimin altindan kan oluk oluk akiyo abim kucaklayip acile goturecekti ben.... indir indir pantolonumu giyeyim esofman klorak lekesi dolu rezil olurum demistim ...abimde okkali bir sekilde gerizekali diye bagirmisti :) o gunden beri temizlik yaparken bile ustumu cok paspal birakmiyorum... Ama esiniz fazla abartmis utanmak ne demek canim sizin baska zamanlardaki ozeninizi bilirken hastayken okadarda buyutmek sacma

Bir sabah 40 derece atesle uyandim acile gittim ayakta durmaya zorlaniyordum nefes bile alamiyordum ve üstüne birde sinavim vardi 2 saat sonra , ama bir pantolon bir ust giymek sadece 2 dakika bunuda anneme yaptirdim yüzüm ölü gibiydi ve birde fondoten sürdüm ciktik evden.. Acile giderken renkli makyaj yapmak tabikide cok komik ama ben de elim kolum kirik olmadigi süre düzgün giyinirim hafifte kendime gelmek icin pudra fondoten surerim... Daginik hic bir yere gidemem... Esin ve ailesi icin haklilar diyorum fakat hasta hasta üzerine gelmemeliydiler ki bu kaynanani hic mi hic ilgilendirmez.. Esin musait bi zamanda düzgünce uyarabilirdi... görsellige önem veren insan paspalliga tahammül edemez...

Son düzenleme:
doğuma giderken sancı aralarında bayağı saç baş yapıp süslenip gittim, bilemedim tabi çıktığımda zombi gibiydim
çok abartmış yalnız sizinkiler de ya içinizden geliyorsa giyinirsiniz gelmiyorsa giyinmez, eşiniz yada kayınvalidenizi ilgilendiren bir durum yok ortada, karıştırtmayın kendinize. istemedim giyinmedim bu kadar. sizin hasta halinizde kıyafetinizle gösteriş mi yapacaklarmış?

Aaa terbiyesiz kadın

Hastaneye giderken hemde acile giderken süslenmek mi gerekiyormus? Şaka gibi ne tuhaf insanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…