• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam ve ön koltuk sevdası

Adab-ı muaşeret demedi zaten. Muhaşeret böcek, her türlü zararlı yaratık demek. Adab-ı muhaşeret de bu yaratıklarla yaşama kuralları sanırım. Konu sahibinin zihniyeti de böyle zaten. 13 yaşında çocuktan huylanan birinden bahsediyoruz sonuçta. Çok isabetli bir deyim olmuş mor delisi mor delisi
Aslında muaşeret yazdım ama bu akıllı tlf kendine göre düzenlemiş
Ama gördü kuralı gibi araç koltuğu seçmek birde bunu mevzu etmek cidden saçma

Aslında muaşeret yazdım ama bu akıllı tlf kendine göre düzenlemiş
Ama gördü kuralı gibi araç koltuğu seçmek birde bunu mevzu etmek cidden saçma
Akıllı telefonlar genelde kelimeleri yanlış yazınca doğruya çeviriyor, sizde tam tersi olmuş. Bir de doğrusu budur diye bana açıkladılar demin, beni beni Bihterini. 😂

Bizde en şişman olanlar ön koltukta oturur arkada rahat edelim diye konu sahibi şişman mısınız :27:
Bu çok üzücü ama biliyor musun Bibi 🤣 eşimin ablası ve kızlarına göre ben kiloluyum beni öne oturtuyorlar resmen travmami hatırlattın . Ablasi maşallah iki kız doğurmuş boyunca filinta gibi kıskandım bak görümcemi🤭 ben göğsümu gere gere oturamiyorum .😔

İyi ki arabanız yok yani otursun nolacak Allah aşkına bazı yaşlı kadınlar önden daha kolay iniyor çünkü 10-15 senelik bazı arabaların arka koltuğu çok çökmüş oluyor kalkamiyorlar ne abartıyorsunuz herşeyi

Evet sizi sert şekilde uyarıp oturması hoş olmamış ama KV beraber ile bir yere giderken ben derim anne sen öne geç ben iki çocukla arkada otururum diye...kendi annemde oturur aynı şey...babamda mesela berabersek o otururu mutlaka...bana çok önemli bir konu gelmiyor otursun ne olacak ki???

Dün biryere gidiyorduk. Eşim, ben,kaynanam ve eşimin erkek akrabası (çocuk 13-14 yaşlarında )
Ben tam ön koltuğa yöneldimki kaynanam ön koltuğa koşup x sen arkaya geç dedi bende geçtim birsey diyemedim çünkü araba bizim değil emanet
çekindim belki bizim arabamız olsaydı göğsümü gere gere otururdum neyse eşimi üzmemek için birsey demedim sustum geçtim arkaya oturdum davranışlarımı hiç bozmadım
Erkek yeğende yanıma oturdu saçma ötesi saçma ben evlatlık gibi yeğenle arkaya oturuyorum
Kaynanayla eşim ebeveyn gibi ön koltuğa oturuyor
Ben kaynanamıda severim yani aram kötü olsun istemiyorum gül gibi geçinip gidelim istiyorum ama fazlamı yüz veriyorum bilmiyorum
Ruhsar vardi orda on koltuk kavgasi vardi kaynanayla o geldi aklima😅

Bu çok üzücü ama biliyor musun Bibi 🤣 eşimin ablası ve kızlarına göre ben kiloluyum beni öne oturtuyorlar resmen travmami hatırlattın . Ablasi maşallah iki kız doğurmuş boyunca filinta gibi kıskandım bak görümcemi🤭 ben göğsümu gere gere oturamiyorum .😔
Kız ne olacak bence çok güzeldi rahat rahat onde gitmek 🤣 bende kiloluydum ya eskiden hep önde ben giderdin simdi kocam gidiyor 🤣🤣

Oturmasına otursun ancak davranışı hiç hoş değil bianda sen arkaya geç demesi.ama araba zaten sizin değil emanetmis hiç takmayın kafaya sizin olunca siz oturursunuz hep.yada bidaha olursa anne birakta karı koca şöyle bir önde oturalım çift olarak diyin geçmeyin

Back
X