• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam ve ön koltuk sevdası

Benim kaynanam bir melek ben beklerim one gecsin diye kadin yasli kilolu ama arkaya gecer orda rahat mi ediyor artik yok konu sahibesinin zihniyetinde benim rutbemi mi yuksek kabul ediyor bilemiyorum sormak aklıma gelmedi 😂 neyse ki benim arabam gazlı esiminki benzinli malum benzin fiyatlari cok artti artık küçük de olsa benim arabamla yapilacak seyahatler direksiyona geçip melek kaynanami da yanıma alacagim. Kendinizi üzmeyin madem siz şoför koltuguna gecin esiniz ve kayinvalideniz versin on koltuk savaşını 😂

Dün biryere gidiyorduk. Eşim, ben,kaynanam ve eşimin erkek akrabası (çocuk 13-14 yaşlarında )
Ben tam ön koltuğa yöneldimki kaynanam ön koltuğa koşup x sen arkaya geç dedi bende geçtim birsey diyemedim çünkü araba bizim değil emanet
çekindim belki bizim arabamız olsaydı göğsümü gere gere otururdum neyse eşimi üzmemek için birsey demedim sustum geçtim arkaya oturdum davranışlarımı hiç bozmadım
Erkek yeğende yanıma oturdu saçma ötesi saçma ben evlatlık gibi yeğenle arkaya oturuyorum
Kaynanayla eşim ebeveyn gibi ön koltuğa oturuyor
Ben kaynanamıda severim yani aram kötü olsun istemiyorum gül gibi geçinip gidelim istiyorum ama fazlamı yüz veriyorum bilmiyorum
Abaryiyorsunuz. Otursun heves etmis demekki. Severmissiniz de. Gecinmek karsiliklidır biraz o biraz siz fedakarlik yapacaksiniz. Ben onde otururken babami alirsak ben arkaya gecip babama onu teklif ediyorum o oturuyor mesela.

Hiç o otursun ben oturayım diye yarışa girmiyorum ama boyum kadar çocukla beni arkaya atması tuhaf geldi açıkçası
Ee sen onu torunu kadar çocukla arkaya atacaktın 🤔
Büyüklere saygı diye birşey var biliyorsunuzdur söylememe gerek yok, ama cocuk gibi hareket etmeyin lütfen

Son düzenleme:
Hiç o otursun ben oturayım diye yarışa girmiyorum ama boyum kadar çocukla beni arkaya atması tuhaf geldi açıkçası
Boyunuz kadar ''Çocuk''la mı oturdunuz arkada. İnanılır gibi değil. Kaldıramazdım ben olsam boşanırdım :D
Nasıl bir zihniyetiniz var sizin

Eşler bence yanyana oturmalı. Uzun yolculukta en basiti, eşler birbiri ile sohbet eder.
Birde benim kv aşırı panik bir insan.Ön koltuga oturması demek, eşimi panik yaptırması gerek. Arkada olması daha iyi. Biz bugüne kadar 1 kez falan kısa mesafe bir yere gittik. Ondada problem olmadı. Arabayla bir yere gitmemiz gerekmediği için sorun yok 😊

Dün biryere gidiyorduk. Eşim, ben,kaynanam ve eşimin erkek akrabası (çocuk 13-14 yaşlarında )
Ben tam ön koltuğa yöneldimki kaynanam ön koltuğa koşup x sen arkaya geç dedi bende geçtim birsey diyemedim çünkü araba bizim değil emanet
çekindim belki bizim arabamız olsaydı göğsümü gere gere otururdum neyse eşimi üzmemek için birsey demedim sustum geçtim arkaya oturdum davranışlarımı hiç bozmadım
Erkek yeğende yanıma oturdu saçma ötesi saçma ben evlatlık gibi yeğenle arkaya oturuyorum
Ben kaynanamıda severim yani aram kötü olsun istemiyorum gül gibi geçinip gidelim istiyorum ama fazlamı yüz veriyorum bilmiyorum
Eşinizin annesi ile kendi aracınıza dahi binseniz önde oturma teklifini yapmanız gerektiğini düşünüyorum. Önde oturanın bir kazanç sağlamadığı gibi arkada oturan kişi de kayıp yaşamıyor. Her alanda saygılı olmak gerektiğini savunuyorum.

Kaynanamla hic anlasamayiz birbirimize de gicik oluruz.
Ama hicbir zaman ön koltuk benim problemim olmadi.
Yalnizken önden koşup ön koltuga kurulup yabanci biri varken öne sen geç kizim deyip arka koltuga gecmesini ne kadar iki yüzlüce bulsam da ön koltuk derdinde olmadim. Arabanizdaki bütün koltuklar ayni yere gidiyor dert etmeyin.

Kac dakikalik bir yolculuktu merak ettim. Kv'nin yaptigi hos degil ama bu kadar takacak bir durum da yok. Cocukla oturmak niye bu kadar rahatsiz etti ki sizi?

Neden bu kavgalar hep yolcu koltuğu için oluyor? Arada da eşi yanındayken araba süren kadınlar görmek istiyorum.
Ben varım, evin şoförü, eşimle çıktığımızda da , annemin arabayla bo yere gideceksek de şoför hep benim , hayatta bırakmam şoför koltuğunu 😁

Özür dileyerek başlıyorum belki biraz kırıcı olabilirim çünkü.
Güzel kardesim bunlar gerçekten sorun mu? Kedi şeyini görmüş yara sanmış misali oldu. Millet neler yaşıyor. Şuan senin takildigin olay bana göre çocukça. Önde o otursa ne olur sen otursan ne olur. Bu güç savaşıdır. Gerek yok. Zaten bu savaşı kazanan pek gelin de yoktur 😁. Ben boşanma aşamasında biriyim. Araba bile benim bekarlık arabamdi ama asla böyle seyleri sorun etmedim, araba benim bile demedim. üstelik ailesini sevmezdim. Sevemezdim. ha çok şey yaşadım ama yine olsa yine aynı şeyi yapardum. Onu kaynana değil de bir büyüğün olarak düşün saygı gösteriyorsun. Bu kadar basit.Kim önde oturmalı, kimin yemekleri daha güzel...vs vs. Bunları bırakırsanız daha mutlu olursunuz bence...
Kendi yorumum bu kizabilirsin, ya da diğer uyeler de linç edecek belki ama bana göre cocukca... Gerçi sizin gibi düşünen ve davrananlar daha kıymetli oluyor ama 🙄

Siz onun yengesisiniz kardeşiniz sayılır ne olmuş yanınıza oturduysa .

Boş işlerle uğraşmayın Allah aşkına ya.
Konu sahibinin kastettiği şeyi ben anladım. Burda olay yetişkin sayilmayip sende çocukla arka koltukta otur durumunun olması yani tam ifade edemiyorum ama çocuklar çocuklarla arka koltukta yetişkinler ön koltukta gibi bir durum var.dogru kelimeleri kullandım mi emin değilim ama kaynaninda konu sahibininde tavri komik .araba kendi arabaları değil. ikisinde de elin arabasinda.onde oturup ego tatmin etme iktidar savaşı var. KV elin arabasinda oğlunun yanında oturup aklınca caka satacak .olay bu aslinda

Back
X