Kaynanam ve tam altin...

Hanevin

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
563
776
18
32
Slm kızlar türkiyye aralikta gidicez kızım 2 bucuk yasinda olmus olucak ve ilk kez benim ailemde kaynanamgilde görmüş olucak ...kaynanamgil kayinlarimin cocuklarina tam altin takmış...
Bu sene durumlari o kadar iyi degilmis cok kötüde degil hani esime Annen tam altin takarsa kizima kabul etmicem durumlari simdi yok sonra takarlar yok dedi olmaz oyle diye
Sizce taktiginda kabul etmelimiyim yada bir dahaki sefere gittigimizde takmasinimi soyleyeyim zaten taksada yine onlarda amenat kalicak diger altinlarimin oldugu gibi cünkü bu konuda Allah var öyle kötü insanlar degiller ...sadece ne yapmam gerek yalnismi düşünüyorum...

Takarsa kabul edin , yoksa üzerinde durmazsınız zaten durumlarını biliyorsunuz... Anlayışlı bir gelinsin

takacağı kesin değil bence

Konu ' bize de altın takmaları lazım' diye devam edecek sandım ama anlayışlıymışsınız. Yanlız abartmaya da gerek yok. Takıyorsa bırak taksın. Sen takacak diye beklentiye girme yeter.

Al sen al. Yoksa çok bulursun. Acıma yetime döner...... lafını yaşarsın. Durumu hiç olmasa takamazlar zaten öyle düşün

Aman zaten onlarda kaliyormus altinlarin alır sonra satar altını seneye siz gelene kadar da yerine koyar çokta şeyetme bence boşa

Takarlarsa teşekkür ederdim.
Takmazlarsa konusunu acmazdim.

Şimdi kızın doğalı 2 yıl olmuş. Ne biliyorsun belki doğduğu zaman aldı senin altınları içine kattı. Görünce çıkarıp verecek olabilir. Yani durumu varsa takar yoksa takmaz. Bu kadar detay düşünmeye gerek yok.

Kabul et bence.Ama onlarda emanet diye de bozdururlar mı bilmem.sonucta emanet olan şeye kendileri almış olsa bile dokunmamaları gerekir

Aralık gideceksiniz

Altın aldılar mı belli değil

Şimdiden eşinize takarlarsa almam vs diyorsunuz

İyi ki eşiniz ben değilim

Direkt bana mesaj verdiğinizi, altınımızı hazır etsinler demek istediğinizi düşünürdüm

Verirse alırsın almam dersen çok bozulur insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…