• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam yapmaya çalışıyo

byby69

hayat zor çok hemde....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
490
37
43
30
Öncelikle hayırlı akşamlar.. Bildiğiniz gibi kaynanamın bizim bulunduğumuz şehre yani antalyaya taşınacaklardı.. İstanbul daki evlerini kiraya verdiler... Ama eltimle kaynanam konuşmuyor KV gelirse eltim çocukları ona göstermicek.. Eltimle demin konuştumda dediki kaynım ona demişki annemler gelmiyolar vazgecmier demişler ki biz gelince çoluk çocuğu göstermceksiniz. Neyse Deminde kocam geldi yine kiralık daire bakmışlar annesine benim bu dengesiz kocam gene iknamı etti ne yaptıysa artık.. Ne güzel vazgecmisler sevinmistim.off

Gosterme cocuklari bari ortaligi velveleye verdigine değsin kv nin

Senin derdinden ben bunaldim yemin ederim.
Az relax ol ya... Resmen kötüyü cagiriyosun.
Ya öyle deme canım kötüyü çagarmak değilde hep benim kocam yüzünden oluyor bunlar. Vazgactik dedijlerinde tamam deseydi ne olurdu

Yanlış anlama beni. Çok mu korkaksın? Her konun ayrı telaş. Eşini ve ailesini değiştiremezsin, ya sen değişeceksin ya da kopacak bir yerlerden.
Hamilelik, doğum derken ne çektin bunlardan. Ne telaş yapıyorsun? İnceldiği yerden kopar, kocanı kayınvalideni az çok tanıdık burada. İkisinden de bi cacık olmaz bak gör sen, gerçi sen de biraz farklısın da hadi neyse.

Ya yok inan
Yanlış anlama beni. Çok mu korkaksın? Her konun ayrı telaş. Eşini ve ailesini değiştiremezsin, ya sen değişeceksin ya da kopacak bir yerlerden.
Hamilelik, doğum derken ne çektin bunlardan. Ne telaş yapıyorsun? İnceldiği yerden kopar, kocanı kayınvalideni az çok tanıdık burada. İkisinden de bi cacık olmaz bak gör sen, gerçi sen de biraz farklısın da hadi neyse.
Ya yok İnanlı korkmaktan değil... Babam kocamla konuşmuş zaten bak annenin antalyaya getiriyosun bidaha aynı sıkıntılar olursa annen yüzünden kızıma kötü olur demiş. Oda olirmu annemi karıştıttırmam hicbiseye demiş.. Ama benim zoruma giden kadın kocası diğer oğluna yapamıo herseyini benim kocama yaptırıyo sülük bak bu saat olmuş arayıp. Duruyor hala kocamı sessizce aldım telefonunun uyuyo kocam demiyoki evlidir allahın dengesizzz meymenetsizi

Kocam beni dövdü çok kotu dayanamıyorum artik psikopat ruh hastası su hüngür hüngür ağlıyorum bende ona vurdum sırtına suratına ben ona vurdukça o bana daha çok vurdu o kadar kotuyumki

Kocam beni dövdü çok kotu dayanamıyorum artik psikopat ruh hastası su hüngür hüngür ağlıyorum bende ona vurdum sırtına suratına ben ona vurdukça o bana daha çok vurdu o kadar kotuyumki
Bırakın gidin şu adamı artık. Niye dövdü annesi yüzünden mi?

Bırakın gidin şu adamı artık. Niye dövdü annesi yüzünden mi?
Hayır kızıma şakadan tokat attı bende dedimki benim çocuğuna dokunamazsın dedim başladı hakaret etmeye bana . sonra üstüme yürüdü vurdu bitane tokat Burnum kanadı kalkdım bende yumruklarla kendimi kaybettim bende ona vurdum ben vurdukça daha çok vurmaya başladı gitti evden sonra

Hayır kızıma şakadan tokat attı bende dedimki benim çocuğuna dokunamazsın dedim başladı hakaret etmeye bana . sonra üstüme yürüdü vurdu bitane tokat Burnum kanadı kalkdım bende yumruklarla kendimi kaybettim bende ona vurdum ben vurdukça daha çok vurmaya başladı gitti evden sonra
bu evlilikmi şimdi. saygı yok sevgi yok. şiddet var . birbirinşze karşı.
boşanmak tek çözüm. bak baban zaten senin arkanda. ara baban alsın seni

Back
X