Kaynanam yapmaya çalışıyo

Hayır kızıma şakadan tokat attı bende dedimki benim çocuğuna dokunamazsın dedim başladı hakaret etmeye bana . sonra üstüme yürüdü vurdu bitane tokat Burnum kanadı kalkdım bende yumruklarla kendimi kaybettim bende ona vurdum ben vurdukça daha çok vurmaya başladı gitti evden sonra
Dayakçı bey hazır gitmişken siz de hemen bir hastaneye gidin. Darp raporu alın.

bu evlilikmi şimdi. saygı yok sevgi yok. şiddet var . birbirinşze karşı.
boşanmak tek çözüm. bak baban zaten senin arkanda. ara baban alsın seni
Ona muhtaç olmaktan nefret ediyorum Çocuğumun hatrına katlanıyordum serfsize dedimki yol paramı ver senin gibi deliği çekmicem gidicem buradan dedim kesesini dedi şerefsiz nefret ediyorum ondan allahım insan gibi konuşmak yerine köpek oluyor köpeğim sanki dayak atıyo elim auagım titriyo piskolojim bozuldu

Ona muhtaç olmaktan nefret ediyorum Çocuğumun hatrına katlanıyordum serfsize dedimki yol paramı ver senin gibi deliği çekmicem gidicem buradan dedim kesesini dedi şerefsiz nefret ediyorum ondan allahım insan gibi konuşmak yerine köpek oluyor köpeğim sanki dayak atıyo elim auagım titriyo piskolojim bozuldu
valla yol paranı babandan iste yollasın al çocuğunu git babana. amaç bunu istemek. yoksa bahane çok

Dedimki gücün banamı yetiyor bitek anasına karşı köpekdir her dediğini yapar karıyada dayak. 6 aydır aramızda şiddet yoktu düzeldi sandım şerefsiz meğer içinde biriktiriyormuş. Bi. İnsanın ancak namussuzluk yapması lagzımki bu kadar dayak yesin kendi ağzıyla söylüyor. Sen zannediyosunki ben Duruldum

Dedimki gücün banamı yetiyor bitek anasına karşı köpekdir her dediğini yapar karıyada dayak. 6 aydır aramızda şiddet yoktu düzeldi sandım şerefsiz meğer içinde biriktiriyormuş. Bi. İnsanın ancak namussuzluk yapması lagzımki bu kadar dayak yesin kendi ağzıyla söylüyor. Sen zannediyosunki ben Duruldum
hiç bizi dinlemiyorsun giderim demiyorsun hep böylesin.
sen bu bölümü arjkası yarın yada günlük gibi kullanıyorsun. derdini anlatıyorsun açılıyorsun rahatloyorsun. yorumları kaale almıyorsun sonra gelsin diğer olay ve konun..

1 kez döven hep döver. Yalnızca ara verir. Ayrıca şiddet görmenizin makul bir gerekçesi olamaz.

hiç bizi dinlemiyorsun giderim demiyorsun hep böylesin.
sen bu bölümü arjkası yarın yada günlük gibi kullanıyorsun. derdini anlatıyorsun açılıyorsun rahatloyorsun. yorumları kaale almıyorsun sonra gelsin diğer olay ve konun..
Öyle demeyin lütfen gidicem buradan bu adamdan kurtulicam.. Ama onu öyle biseyle vurucamki başkasıyla kaçıcam

Onu öyle bi hale getirecemki kafayı yicek deliricek başkasıyla kaçıcam delirticem onu tımarhaneye düşecek bana yaşattıklarını ödoyecek

Onu öyle bi hale getirecemki kafayı yicek deliricek başkasıyla kaçıcam delirticem onu tımarhaneye düşecek bana yaşattıklarını ödoyecek
sanırım sağlıklı düşünemiyorsun. hem kendini hem aileni rezil etmek ama adamı ödüllendirmek haklı çıkarmak istiyorsan yap bunu

çocukmusun sen. ne demek başkasıyla kaç.ıcam. iyimisin
Benim baba evine dönmem onu mutlu eder.. Tıpış tıpış döndü dicek baba evine. Ama başkasıyla kaçarsam kafayı yer delirir tımarhaneye düşer hayatı düzelmez bidaha beni delirttigi gibi bende onu delirticem

Benim baba evine dönmem onu mutlu eder.. Tıpış tıpış döndü dicek baba evine. Ama başkasıyla kaçarsam kafayı yer delirir tımarhaneye düşer hayatı düzelmez bidaha beni delirttigi gibi bende onu delirticem
sen bence iyi değilsin. git terapimi alacaksın ne yapacaksın.. sinirle bunları söylediğine inanmak istiyorum.

Mahkeme de seni suçlu bulur. Hatta kocana tazminat ödemek zorunda kalırsın. Çocuğunu da dayakçı babasına verirler. Bunların olmasını ister misin? Kaçarsan olacaklar en hafif tabirle bu. Annenin babanın senin ve en önemlisi kızının başının hep yerde olacağını söylemeye gerek bile yok.

tımarhaneye falan duşmez hapıse düşer. Çocugunun arkasından ne dıyecekler baska kocaya kaçınca.
Allahım akıl fıkır versin.

Mahkeme de seni suçlu bulur. Hatta kocana tazminat ödemek zorunda kalırsın. Çocuğunu da dayakçı babasına verirler. Bunların olmasını ister misin? Kaçarsan olacaklar en hafif tabirle bu. Annenin babanın senin ve en önemlisi kızının başının hep yerde olacağını söylemeye gerek bile yok.
Farkındayım herşeyin.. Herşeyi göze aldım elimde 5 tane darp raporu var geçerli ses kayıtlarında

Back
X