Kaynanam yapmaya çalışıyo

gerçi senin konularına yorum yazmak da tehlıkelı kocayla barısınca mıllete saydırıyosun
bı ara çocugum düşerse sizdendir demiştın sadece akıl fıkır dılemek en doğrusu
sen zaten kendı sonunu kendı ellerınle yazıyosun bence bırını bulmasan bu kadar da net yazamasın bunu
ama o buldugundan da hayır gelmez daha beter durumlara dusersın valla çocuguna yazık
Ayyyy gercekdenmı bunun psikolojik sıkıntıları var demekkı:((!!!baska adama kacıcam görsün dıyo adam da meraklıydı taramalı tüfek gıbi dır dır eden kadına:)))4. Gün senınle bosanır bekar bı kız alır cokmu zor onlar için.ama senın bı anne olarak düşünce seklın bıle igrenc 14 yasındamı arkadaslar bu bayan.konusması vs onca kişi yazmıs kayle bıle almıyo yani!!

Kaynananda kocanda bişey yapmaya çalışmıyor. Onlar rutin hayatına devam ederken sen mutsuzluktan huzursuzluk tan besleniyorsun. Kendini doldurup dertleniyorsun. Kvden bahsettiğin kadar kötüyse emin ol senin zaaflarini bilip keyfini cikariyordur.Belkide sırf sana inat gelip yerleşecek hayatının ortasina...kötüyü çağırma
Arkadaşım inanki anası ve bu koca müsvettediyle köpeği Bağlasan kaçar etraflarında bitane insan yokk

gerçi senin konularına yorum yazmak da tehlıkelı kocayla barısınca mıllete saydırıyosun
bı ara çocugum düşerse sizdendir demiştın sadece akıl fıkır dılemek en doğrusu
sen zaten kendı sonunu kendı ellerınle yazıyosun bence bırını bulmasan bu kadar da net yazamasın bunu
ama o buldugundan da hayır gelmez daha beter durumlara dusersın valla çocuguna yazık[/
QUOTE]
.

aynını düşünüyorum

Ayyyy gercekdenmı bunun psikolojik sıkıntıları var demekkı:KK43:(!!!baska adama kacıcam görsün dıyo adam da meraklıydı taramalı tüfek gıbi dır dır eden kadına:)))4. Gün senınle bosanır bekar bı kız alır cokmu zor onlar için.ama senın bı anne olarak düşünce seklın bıle igrenc 14 yasındamı arkadaslar bu bayan.konusması vs onca kişi yazmıs kayle bıle almıyo yani!!
Öncelikle 21 yaşındayım.. Daha sonra o bekar bi kız alma ihtimalini bırak o ANA onda olduktan sonra... Hic bi halt yiyemez anca gönül eğlendirir oda benim umrumda değil... Ona kimseeeee katlanmazdı benden başka ... Ben ondan bin kat güzelim o 30 yasında ben 21

her konusunu sınırle açıyor daha beter konuları da var ılk kez böyle bır sey dedi ben açıkçası sınırle oldugunu dusunmuyorum.
Yok arkadaşım ciddiyim zaten 3 yıldır beni seven evlenmeden önce onunla evlenicektik ... Hala beni bekliyor...

Öncelikle 21 yaşındayım.. Daha sonra o bekar bi kız alma ihtimalini bırak o ANA onda olduktan sonra... Hic bi halt yiyemez anca gönül eğlendirir oda benim umrumda değil... Ona kimseeeee katlanmazdı benden başka ... Ben ondan bin kat güzelim o 30 yasında ben 21

eşin çocuğa neden vurdu?

Valla bacım öyle biri gelir yerıne kendı anasını bıle atar o kadın için neler görüyoruz biz ne erkekler degişdi ıkınci eslerı için biliyormusun sen?

sen onu bunu bırakta birimi var hayatında. soruları es geçmede cevap ver bizlere
çünkü biriyle kaçacağım diye çok net söyledin
Konuştuğum bitirdi yok ama beni hala bekleyen ayda 1 defa kendini hatırlatan biri var yaşaydgım sıkıntıları ortak arkadaşımız vasıtası yola bilen biri...

Valla bacım öyle biri gelir yerıne kendı anasını bıle atar o kadın için neler görüyoruz biz ne erkekler degişdi ıkınci eslerı için biliyormusun sen?
Valla arsında görim ben onu... Atamazzzzzz herkes atar. O atamazzz

Konuştuğum bitirdi yok ama beni hala bekleyen ayda 1 defa kendini hatırlatan biri var yaşaydgım sıkıntıları ortak arkadaşımız vasıtası yola bilen biri...

e onunla neden evlenmedin o zaman.
nerden buldun bu hödüğü.

ahada. sana ne diyeyim ben. konuşuyorsun demek bıu adamla seni bekliyorsa iletişimin varki biliyorsun.
Hayır yemin ederim konuşmuyorum... Çocuğumun başı üstüne yemin ederimki.. Sadece ortak bir kız arkadaşımız var benim gaşadgım sıkıntıları biliyor ona anlatmış dayak yiyor diye . oda bana yazıyor.. Ben evlenmedim hala seni bekliyorum o adamı çekmek zorunda değilsin... Beni çok seviyordu belki de onun Ahi bunlar

Back
X