edermi böyle evli kadına asılın herifler..Çocugunu kabul edıyor mu ?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
edermi böyle evli kadına asılın herifler..Çocugunu kabul edıyor mu ?
anladım. söyle beklemesin o zaman. evli olduğunu bir hatırlatsın arkadaşınHayır yemin ederim konuşmuyorum... Çocuğumun başı üstüne yemin ederimki.. Sadece ortak bir kız arkadaşımız var benim gaşadgım sıkıntıları biliyor ona anlatmış dayak yiyor diye . oda bana yazıyor.. Ben evlenmedim hala seni bekliyorum o adamı çekmek zorunda değilsin... Beni çok seviyordu belki de onun Ahi bunlar
Polisti o yuzdene onunla neden evlenmedin o zaman.
nerden buldun bu hödüğü.
Evet ediyor kabuledermi böyle evli kadına aslın herifler..
Hayır yemin ederim konuşmuyorum... Çocuğumun başı üstüne yemin ederimki.. Sadece ortak bir kız arkadaşımız var benim gaşadgım sıkıntıları biliyor ona anlatmış dayak yiyor diye . oda bana yazıyor.. Ben evlenmedim hala seni bekliyorum o adamı çekmek zorunda değilsin... Beni çok seviyordu belki de onun Ahi bunlar
Onu öyle bi hale getirecemki kafayı yicek deliricek başkasıyla kaçıcam delirticem onu tımarhaneye düşecek bana yaşattıklarını ödoyecek
ya sen iyi misin böyle bi kocan var ve bunları bu kadar açık seçik yazıyorsunYok arkadaşım ciddiyim zaten 3 yıldır beni seven evlenmeden önce onunla evlenicektik ... Hala beni bekliyor...
Öncelikle hayırlı akşamlar.. Bildiğiniz gibi kaynanamın bizim bulunduğumuz şehre yani antalyaya taşınacaklardı.. İstanbul daki evlerini kiraya verdiler... Ama eltimle kaynanam konuşmuyor KV gelirse eltim çocukları ona göstermicek.. Eltimle demin konuştumda dediki kaynım ona demişki annemler gelmiyolar vazgecmier demişler ki biz gelince çoluk çocuğu göstermceksiniz. Neyse Deminde kocam geldi yine kiralık daire bakmışlar annesine benim bu dengesiz kocam gene iknamı etti ne yaptıysa artık.. Ne güzel vazgecmisler sevinmistim.off
arkadaşlar sonrasında konu değişti. dayak oldu konu sahibi başkasıyla kaçacağını söyledi. kv olayından daha mühim şeyler var şu anda
yanlış yapmasını engellemeye çalışıyoruz konu sahibinin
Farkındayım herşeyin.. Herşeyi göze aldım elimde 5 tane darp raporu var geçerli ses kayıtlarında
başka bir konusunda artık kv mi olur, kocamı olur ,dayakmı olur görüşmek üzere diyorum. bu konununda sonuna geldik.bak sinirle saydın saydın yine gittin
sana bu sefer kızmayacağım şiddet görmüşsün çok öfkelisin ama Allah aşkına sildir şu konunu
ben senin yerine tedirgin oldum ya