Kaynanam yapmaya çalışıyo

İlla kocanı delirtmek istiyosan başkasıyla kaçıp kendi namusunu dile, ananın babanın yüzünü yere düşüreceğine biraz sağlıklı düşün. Onu görmezden gel evde yokmuş gibi zaten delirir emin ol kaç gün dayancak bakalım yok sayılmaya

Bugün çoğu konuyu okudum kah güldüm kah üzüldüm ama bu konu kadar beni sinir edenini görmedim. Ya bi kere özel hayat diye bi kavram var ne diye herşeyi burda döküyor anlamadım. Derdin olur çözemezsin tecrübeli insanlardan fikir alırsın. Bu konuda nedir yaa ilgi çekmeye falan mı çalışıyorsun nedir derdin?

Kocam beni dövdü çok kotu dayanamıyorum artik psikopat ruh hastası su hüngür hüngür ağlıyorum bende ona vurdum sırtına suratına ben ona vurdukça o bana daha çok vurdu o kadar kotuyumki
Ne zaman dovdu ya? Neden sikayetci olmuyorsun ?

Bu çok zor bir karar. Bu duru.lar biraz da kişiden kişiye ya da yetişme ortamına gore de değişebilir. Ben işten gelene kadar cildiriyorum. Cocugumu ozluyorum. İnşallah ben de kizimla imtihan edilmem o da ayrı birşey. İnşallah çocuğunuzilerde size anne beni neden biraktiniz demez. Dayım da aynı durumda çünkü kaç yasında adam v hala anneannem kırgındır. Dayımın eşi bile kaynanana sitem eder bunun için.
Hayır degildik malesef eşimin işi dolayısıyla istanbula gittik ve ayda bir çocuk gelip bizde bir ay kadar kalıp geri dönüyordu ve ben buna rağmen terbiyemi bozmadım. Birde 2 yıl aynı evde yaşadım ben annemlerle yani kv ile. Bu yüzden kv terbiyesizlik yapanları hiç anlamıyorum istemeyebilirsin anlarım ama saygısızlık benim gözümde affedilebilir birşey değil

Bu çok zor bir karar. Bu duru.lar biraz da kişiden kişiye ya da yetişme ortamına gore de değişebilir. Ben işten gelene kadar cildiriyorum. Cocugumu ozluyorum. İnşallah ben de kizimla imtihan edilmem o da ayrı birşey. İnşallah çocuğunuzilerde size anne beni neden biraktiniz demez. Dayım da aynı durumda çünkü kaç yasında adam v hala anneannem kırgındır. Dayımın eşi bile kaynanana sitem eder bunun için.
Biliyorum ve bu beni çok korkutuyor ilerde birgün bizden nefret edecek düşüncesi yiyip bitiriyor beni sırf bu yüzden kardeş istedi diye çocuk yapmaya karar verdik ve okullar kapandiginda yanımıza alma hazırlıkları yapıyoruz allahtan şuan 3 buçuk yaşında ve herşeyi düzeltip unutturabilecegimiz bir yaşta

Ben okul deyince daha büyük 7-8 yaşlarında diye dusunmustum. Daha kucukmuş En iyisini yyaparsınız CÇocuğunuzu yyanınıza almakla. Rabbim böyle cahil insanlardan korusun bizi. Ne demek anneyle eevladı ayırmak
Biliyorum ve bu beni çok korkutuyor ilerde birgün bizden nefret edecek düşüncesi yiyip bitiriyor beni sırf bu yüzden kardeş istedi diye çocuk yapmaya karar verdik ve okullar kapandiginda yanımıza alma hazırlıkları yapıyoruz allahtan şuan 3 buçuk yaşında ve herşeyi düzeltip unutturabilecegimiz bir yaşta

Ben okul deyince daha büyük 7-8 yaşlarında diye dusunmustum. Daha kucukmuş En iyisini yyaparsınız CÇocuğunuzu yyanınıza almakla. Rabbim böyle cahil insanlardan korusun bizi. Ne demek anneyle eevladı ayırmak
Ben arnavut geliniyim ve kendim arnavut değilim. Ayrıca eşim tek çocuk ve bu ailede çocuk özlemi var diye ailem bırak elleme sakın kalp kırma kızım birgün çocuğunu verirler dedikleri için ses çıkaramadım çünkü eşim çok yıprandı arada. Olsun yinede kızmıyorum onlara gerçekten harika bir çocuk ve torun yetiştirdiler bu düşünce bana yetiyor. Oğlum üstün zekalı bu yüzden 2 buçuk yaşında başladı anasınıfına. Bu olay bana çok büyük tecrübe oldu ve insanlara daha şefkatli ve sabırlı olmayı öğrendim

Sizi de ailenizi de tebrik ediyorum o zaman sabrinizdan ve sayginizdan dolayı.
Ben arnavut geliniyim ve kendim arnavut değilim. Ayrıca eşim tek çocuk ve bu ailede çocuk özlemi var diye ailem bırak elleme sakın kalp kırma kızım birgün çocuğunu verirler dedikleri için ses çıkaramadım çünkü eşim çok yıprandı arada. Olsun yinede kızmıyorum onlara gerçekten harika bir çocuk ve torun yetiştirdiler bu düşünce bana yetiyor. Oğlum üstün zekalı bu yüzden 2 buçuk yaşında başladı anasınıfına. Bu olay bana çok büyük tecrübe oldu ve insanlara daha şefkatli ve sabırlı olmayı öğrendim

siz böyle düşünüyorsunuz ama bakalım çocuk ne dusunecek
beni attılar buraya kardeşim yanlarında buyuttuler diyecek belki de size karşı bir sevgi bile beslemeyecek bunlara hazır mısınız

siz böyle düşünüyorsunuz ama bakalım çocuk ne dusunecek
beni attılar buraya kardeşim yanlarında buyuttuler diyecek belki de size karşı bir sevgi bile beslemeyecek bunlara hazır mısınız
Haklılık payınız var tabiki ama galiba başta konuştuklarımızı görmediniz galiba çünkü bu sene kardeşi olmadan yanımıza gelecek ve bunu en iyi şekilde dr kontrolü altında sağlıklı bir şekilde yapmaya çalışıyoruz

Canım sen sinirlenince ne konuştuğunu bilmiyorsun sende adamın üstüne çok gidiyorsun takmışsın anası anası işi oluruna bırakmayı bilmiyorsun kaç gündür eminim kocanın başının etini yemişsindirsen.çocuğa uyguladığı şiddet tabiki kabul edilemez ama sende çenenle delirtiyorsun adamı bir annesin başkasına kaçıcam falan hiç hoş şeyler değil aklını topla kendine gel sen böyle yaparak kocanı değil yavrunu cezalandırırsın anneni babanı cezalandırırsın istermisin kızına o....çocuğu densin annene,babana bilmem neyin kızı densin biraz aklını başına devşir

O okypete ben korktum bu kadincagizin basina geleceklerden kendisi korkmadi
Kazene mi soylesek su konuyu komple silse, kocasi falan gorecek kesecek kadini ya

Back
X