- 28 Kasım 2010
- 42.519
- 141.220
- 798
Soyleyeyim ya,napalim kizarsa da kizsin kazenbilemiyorumki. korkmuyor yazdık ama tınlamadı...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soyleyeyim ya,napalim kizarsa da kizsin kazenbilemiyorumki. korkmuyor yazdık ama tınlamadı...
Abimi kazen erkekmi ?Kazen abi, yardimina ihtiyacimiz var
Karisina siddet uygulayan bir kocanin gormesi ihtimali oldugundan bu konuyu tamamen silebilir misin acaba? Konu sahibi baska erkekle kacma planlari yapiyor ama kocasi da normal degil tekrar dovebilir kadini
EvetAbimi kazen erkekmi ?
Tabiki de istemem bk kocam az önce aramış hiçbirşey olmamış gibi konuşuyor katlamaiyorum adama ya sanki canımı o yakması sanki o dövmesi beniCanım sen sinirlenince ne konuştuğunu bilmiyorsun sende adamın üstüne çok gidiyorsun takmışsın anası anası işi oluruna bırakmayı bilmiyorsun kaç gündür eminim kocanın başının etini yemişsindirsen.çocuğa uyguladığı şiddet tabiki kabul edilemez ama sende çenenle delirtiyorsun adamı bir annesin başkasına kaçıcam falan hiç hoş şeyler değil aklını topla kendine gel sen böyle yaparak kocanı değil yavrunu cezalandırırsın anneni babanı cezalandırırsın istermisin kızına o....çocuğu densin annene,babana bilmem neyin kızı densin biraz aklını başına devşir
Ogrenebilir, gece sen uyurken telefonunu veya her nereden giriyorsan orayi kurcalayip bulabilir senin iyiligin icin kapattiral dedikArkadaşlar neler yazmışsınız ya konumu niye kapatıyorsunuz kocam ne bilir kadınlar klübünü lütfen onun neyle isi olmaz
gördüğün gibi boşver darkmore,istemiyor. her koyun kendi bacağından asılır.Arkadaşlar neler yazmışsınız ya konumu niye kapatıyorsunuz kocam ne bilir kadınlar klübünü lütfen onun neyle isi olmaz
Ben geçmişini diliyorum ayriyeten telimde şifre var ve bilmiyorOgrenebilir, gece sen uyurken telefonunu veya her nereden giriyorsan orayi kurcalayip bulabilir senin iyiligin icin kapattiral dedik
Mantikli ol biraz adam srni kesecek defalarca siddet uygulamis raporlarin varmis delirdin mi sen?
Te allahim ya valla kafayi yicem ben tirstim burdagördüğün gibi boşver darkmore,istemiyor. her koyun kendi bacağından asılır.
Ne rahat insansin arkadasimBen geçmişini diliyorum ayriyeten telimde şifre var ve bilmiyor
Nasıl yani yeniden yükleme nasıl oluyor soylede bileyim daNe rahat insansin arkadasim
Evli barkli kadinsin, siddet goruyorsan bosan
Baska erkekle kacmak nedir ya
O gecmisi siliyorum diyorsun ya, bir defa yeniden yuklemeye bakar is, hepsi aninda geri gelir
Tel sifresini kirmak da zor birsey degil
Kendine sahip ol, yazma boyle seyler ve de yapma mumkunse
Edebinle bosan, ver mahkemeye raporlarini ac davani bu nedir ya?
Akilli telefon mu kullaniyorsun?Nasıl yani yeniden yükleme nasıl oluyor soylede bileyim da
Evet vodefone smart ultra 6Akilli telefon mu kullaniyorsun?
AnladimEvet vodefone smart ultra 6
Kocası katılmıştı oraya kendisi değil adam psikopat gibi birseynasıl. öylemi evlendi
Tamam bunu dikkate alıp araştıracamAnladim
O zaman sistem yedekleme diye bir kisim vardir veya buna benzeyen birsey
O kisimdan kullandigin herseyi yedekleyip sonra da geri yukleme yapabiliyorsun
Ben senin kullandigin telefonu bilmedigim icin yardimci olamayacagim sana bu yedeklemeyi devre disi birakman konusunda
Ama dedigimi ciddiye al
Sistem geri yukleme ile sildim sandigin hersey geri gelir
Aklinda bulunsun bilgisayar ortaminda yazilan hicbir sey tamamen silinmez, hep bir yerlerde vardir ve erkekler genelde bizden daha bilgilidir bunlari geri getirme konusunda
Ben senin iyiligin icin konunu tamamen sildirmek istedim
Kusura bakma baska bir art niyetim yok yani
Bak canım eğer gerçekten önceden seni seven adama dönmek gibi birşey yaparsan bunu o adama kaçarak değil iki medeni insan gibi boşanıp tabiki bu konuyla ilgili eşin olacak adamla konuşmadan hayatındaki geçimsizlikleri onun seni dövmelerini öne sürerek boşan boşandıktan sonra dediğin kişiyle evleneceksen evlen kocanlada eve gelince iyi yada kötü hiçbirşey konuşma sadece çocuğuna odaklan niye soğuk odaya gidiyorsun gidecekse o gitsin sen çocuğunla ilgilenEve geliyor şimdi yüzsüz bide aramışki birşey istiyormusun gelince napmalı diğer odaya gidicem bebeğimi alıp soğuk odada yatıcam