Kaynanam yapmaya çalışıyo

Ya byby bu adamı sen bizlere ilk anlattığında iyi korun bu psikopattan çocuk yapma diye bir yalvarmadigimiz kalmıştı

Hatta konunu sildirdik ama görüyorum ki bir arpa boyu yol katedemedigin gibi bir de böyle bir adama çocuk yapmissin

Yahu kendinize ve çocuğunuza yazık değil mi ?

Sen o adamla kacsan senin psikopat koca seni öldürmeden bırakır mi sanıyorsun ?

Akıllı bir kadın, kocasının canını yakmanın yolunun namussuzluktan geçmeyeceğini çok iyi bilir. Evladımı koca alsın ben eski sevgilimle mutlu mesut yaşayayım adım neye çıkarsa çıksın, anam-babam yüzüme bakmasın, varsın evladımın yüzünü ömür boyu göstermesinler, hatta kaçacağım adamla akıbetimin ne olacağı belli olmazsa olmasın diyorsan buyur kaç, kapını da kilitlemiyorlar heralde.

Tam 1 yil onceki konunda da kv Antalyaya tasiniyordu
Hep ayni tema
Tasinmaz yine merak etmeyin:KK14:

Ya ben katil olacam allah belamı versin bu adamı öldirecem eve geldi ben soğuk odadaydım antalyaya doğalgaz yok.. Gelip birşey bile demedi yanıma ama anası olsa köpek gibi yalvarırdı üşüyo diye tambi köpek

Öyle deme arkadaşım lütfen insanın zoruna gidiyor bide benim yerime koy kendini.. Hem beni sabah dövdü bide.s.... Bile değil biz donmuşuz
ee saatlerdir biz sana öğüt veriyoruz. ayrıl o evden git babana diye. gelmişsin yine onu yaptı bunu yaptı. bozuk plak gibisin inan. bir şey yapmayacaksan bizi kaale almayacaksan bu konuları açmaktaki amacın ne sen anlat biz dinleyelimmi.

yaz günlüğe o zaman

ee saatlerdir biz sana öğüt veriyoruz. ayrıl o evden git babana diye. gelmişsin yine onu yaptı bunu yaptı. bozuk plak gibisin inan. bir şey yapmayacaksan bizi kaale almayacaksan bu konuları açmaktaki amacın ne sen anlat biz dinleyelimmi.

yaz günlüğe o zaman
Yaş canım derdimi paylaşmıcaksan neden yazıyorsunuz yanlız bırakmayın beni lutfen

Senin psikolejin iyice bozulmuş arkadaşım en ufak kavgada seni döven adamdan ne merhameti bekliyorsun o adam sana acımaz sen bari kendine acı çocuğuna acı çık şu soğuk odadan akıllı ol biraz yaa yazık günah çocuğuna bırak şu adamdan ilgi beklemeyi sadece çocuğuna odaklan gelirse gelsin kaynanan yaaa napacak kadın seni öldürecekmi baktın hiç dayanamıyorsun gidersin babanın evine Allah yardımcın olsun hiç normal değilsin

Buradan evleri tutuldu nasıl taşınmıyolar allah aşkına
Tasinsinlar napacaksiniz biz ne yapalim arayip sakin gitmeyin diye yalvaralimmi kv ye ?
Arkadaslar cozumler sunmus ama sen yanasmiyorsun
Napalim sihirli degnegimiz yok ki degistirelim adami
Hep ayni seyler yazmakla bu adam degismiyor iste
Hic kimseninki degismez her keste baska bi model

Öyle deme arkadaşım lütfen insanın zoruna gidiyor bide benim yerime koy kendini.. Hem beni sabah dövdü bide.s.... Bile değil biz donmuşuz
Gercekten naapmaya calisiyorsun anlamiyorum
Bari cocugu alet etme

Back
X