Kaynanam yüzünden ayrılıyorum..

my_baby

masumdum..artık ürkeğim:(
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
146
2
96
42
- Yurtdışı
kızlar cok uzun yazmadan en son olayı anlatacagım..2 yıldır yurtdısındayım ve ızıne ggeldım ılk onlara gıttım esım gelmedı 3 gün sonrra annemlere geceyim dedim başka şehirde annemler..ama kıyamet koptu..kaynanam hayır burda 15 gün kalacaksın öbür cuma gideceksin dedi..ben de annemler beni bekliyo özledim gidip geri gelirirm dedim ama anlamadı hayır gidemezsin dedi ben de ben çocuk muyum dedim ve ertesi gün başka ufak bi olaydan sorun çıkarıp beni kendi azarladı üstelik misafirlikteydik.. ve ben de surat yapınca niye surat yapıyosun eger o benim oğlumsa bu iş bitmiş bitecek gibi bi laf söyledi ben de yuvamı mı yıkacaksın dedim hayır al oğlumu tepe tepe kullan falan birsürü laf..bugün annemlere geldim çok kötüyüm..eşimle daha konuşmadık kesin omu şimdiye doldurmuştur..yalan yanlış abartmıştır..onlarla bidaha yüzyüze gelemem ayrılacaz bu yüzden o ailesinden vazgeçmez hep onların lafını dinliyo

cnm cok ön yargısın nereden biliyosun ailesini tutucagınıki.konuşmakta fayda var diye düşünüyorum.bir aile kolay kurulmuyo,eğer güçlüyse birbirinize olan sevginiz,değil kaynanan dünya gelse yıkamaz hiç bir şeyi.ç

canım ya olaya bak ayıp bişey sen onları saymışsın ilk oraya gitmişsin iylik yaramaz böyle insanlara gerçekten acab kendi oğlu ilk önce senin annenlere gidip üç gün kalsa ne olurdu acaba çok merak ediyorum üzme canını benimde buna benzer bi olay gelmişti başıma bende çok korkmuştum ama korktuğum gibi olmadı onlardan önce ben anlattım eşime ama olduğu gibi bencesende böyle yap onlardan duymasın..

zaten eşin senin ne karaktere sahip olduğunu bilmiyomu bu yüzden dert etme sonuçta senin haksız bi yönün yok eşinle biran önce paylaş canım..

ne cadı bi kaynanaymış seninkide canım yaa.önce annene gitseydin ya.ben olsam öyle yapardım.çocuk varmı;?

dur canım dur sakin ol biraz.o da ne kadınmış haaa . sen dert etme,eşinle konuşsana canım.eşin seni anlayacaktır.

canım keşke anlatsaydın hemen anında önce senden duysaydı kocan.ben kaynanayla kavga ettim ama kocama söylemedim 15 gün sonra söyledim annesi söylesin dedim önce ama söylememiş kocamda bana neden söylemedin dedi.herşeyi bilmek istiyorum zamanında dedi..keşke haber verseydin.belkide gec kalmıs sayılmassın ara bakalım

çocuk var maalesef anlatamadım çünkü ben yoldayken o arayıp anlatmış eşimi aradım sesi çok kötü aramadı daha arıyacam dedi ama

Derdi neymis kayinvalidenin senin annenin yanina gitmeni istemiyor
Esinle sakin sakin konus durumu anlatsmaya calis
Allah yardimcin olsun

evlilik karı koca arasındadır...kaynana kaynata elti görümce kayınbirader....koloni halinde olmuyor evlilikler....ne saçma sapan bi şey...sanki evcilik oynuyosunız da o da alırım oğlumu eve götürürüm diyo sanki...olurmu öyle şey!!karı koca arasına kimse giremez girmeye çalışsa bile karı koca buna izin vermemeli...siz kocanızlamı evlisiniz kayınvalidenizle mi??millet kocasıyla neler neler yaşıyor da sabrediyor güçlü davranıyor...
3.şahıslar için eşinizin annesi bile olsa evliliğinizi pamuk ipliğine bağlamayın bence biraz daha olgun ve sabırlı davranın...

Keşke programını daha gelmeden yapıp eşinle paylaşsaydın...
Şurada şu kadar gün kalırım,bunu yaparım vs.gibi...
Kaynanana anneme gideyim demeseydin,izin alır gibi olmuş,
O da hayır demiş..

Annenleri ziyarete gitmekle boşanıcak değilsiniz herhalde...
Kaynanan kendini avutsun..

Tam kaynar kazana atmalıkmış kaynanan..:mymeka:

evlilik karı koca arasındadır...kaynana kaynata elti görümce kayınbirader....koloni halinde olmuyor evlilikler....ne saçma sapan bi şey...sanki evcilik oynuyosunız da o da alırım oğlumu eve götürürüm diyo sanki...olurmu öyle şey!!karı koca arasına kimse giremez girmeye çalışsa bile karı koca buna izin vermemeli...siz kocanızlamı evlisiniz kayınvalidenizle mi??millet kocasıyla neler neler yaşıyor da sabrediyor güçlü davranıyor...
3.şahıslar için eşinizin annesi bile olsa evliliğinizi pamuk ipliğine bağlamayın bence biraz daha olgun ve sabırlı davranın...

çok haklısın canım bende katılıyorum evet evlilik 2 kişi arasında oluyor ama benimde eşimin ailesi okadar içiçeki arkadaşı anlıyorum ben...bazı insanlara surat assanda,konuşmasanda,kavgada etsen benim oğlumun evi bende sizin hayatınıza dahilim tavrı ve aptalca bir cüretle herşeye burnunu sokma hakkı görüyorlar kendilerinde..olgun ve sabırlı davranmak çok iyi bişey tabiiki ama bazen insan çığrından çıkıyor.emin ol bende kayınvalideme anneme gidiyim desem oda izin istediğimi düşünüp hayır demese bile tavır yapar...kız ailesine karşı bir takıntımı yoksa gelinin sadece onlarla olması gerektiğini savunan bir düşünce yapısımı bu bilemiyorum....

burdaki kaynanaları görünce
kend kaynanamı öüpü basıma koyasım geliyorr
allah yardımcın olsun
eşinle konus onlanları anlat gerekirse yüzleşin

Arkadasim bu yüzden hemen bosanilirmi??:delphin:

Otur esinle güzelce konus..olayi birde senin agzindan duysun...

Hemen öyle bosanma lafini sakiz gibi agzina alma...cünkü olurda gercekten birgün allah etmesin bosanmak istersen kimseye karsi inandiriciligin kalmaz.:kahve:

Esini ara ve konus. Hem kaynananin huyunu suyunu sen daha iyi bilirsin, ne diye sende yaninga körükle gidip kadinla kavga ettinki? O gidemezsin dediginde aksami esinle konusup esinle halledecektin olayi...
Esin evet dedikten sonra hicbirsey diyemezdi..:delphin:

Öfke ile kalkan zararla oturur...

öyle hemen ön yargıla olma bence
daha eşinle konuşmadan ayrılcam falan die düşünüyorsun
önce bi konuş bide senin ağzından dinlesin olayları
hem evlilik iki kişi arasındadırr 3. şahıslar yüzünden yuva yıkılmaz
sen sabırlı ol canım meyvesinidaha sonra alırsın bunların
allah yardımcın olsun

yaaaww
dellencem haa gene...
hatta dellendim gittii...
izin vermek de neymiş...
sen nası bi hak idda ediyorsun da üzerimde izin vermiyorsun yaaa......
sana soran mı var zaten.. gidiyorum dedim bitti...
sana düşmez.

derdim ben yerinde olsam
evlenmiş barklanmış yaşını almış bi insana böyle bişe diyosan her türlü tepkiyi duymaya da kendini hazır hissedeceksin değil mi?
benim kişiliğime saygı duymayan benden de saygı beklemesin...
açıkcası bana saygı duymuyorsa ben yakın akrabalarıma bile resti çekiyorum kayınvalide de kimmiş
(Allah tan benim kayınvalidem öyle biri değil... yoksa benden çekeceği vardı)

eşinde de kafa varsa evliliğini seni düşünüyor değer veriyorsa ve seni tanıyorsa oturup seni dinler gazı alıp yağıp gürlemeden önce

Canım, herkeste oluyor aşağı yukarı bu tip sorunlar, erkeğin ailesi gelinini ailesinden kıskanıyor resmen, ama bu kadarcık şeyler için boşanılmaz, bak çocuğunda varmış, eminim ilerde eşin seni daha iyi tanıyıp anlayacak, hak verecektir, kayınvalidenlerde sizinle yurtdışında değilse bu kadar dert etme bence.

hata burda zaten eşin olmadan neden onların evine girersiniz ki. ben asla adım bile atmam valla. eşim varsa giderim yoksa gitmem iftira atarlar yalan söylerler onlardan korkulur. eşinle konuşursun eğer onları tutacak olursa hata bende değil onlarda deyip sıyılacaksın işşin içinden hemen neden boşanmayı düşünüyorsun ki. dış kapının mandalı olabilir artık onalr siz bir ailesiniz kimse karışamaz size.

Back
X