Kaynanam yüzünden ayrılıyorum..

Canım, herkeste oluyor aşağı yukarı bu tip sorunlar, erkeğin ailesi gelinini ailesinden kıskanıyor resmen, ama bu kadarcık şeyler için boşanılmaz, bak çocuğunda varmış, eminim ilerde eşin seni daha iyi tanıyıp anlayacak, hak verecektir, kayınvalidenlerde sizinle yurtdışında değilse bu kadar dert etme bence.

evet canım ya böyle aileler var maalesef
benim görümcemin eşinin aileside böyle resmen gelinlerin ailesini yok saymaya çalışıyolar
ama dediğin gibi bu sebepten yuva yıkılmaz.biraz sabırlı olun.inşallah eşiniz bu konuda olgun davranır ve sizi haksız görmeza.s

çok haklısın canım bende katılıyorum evet evlilik 2 kişi arasında oluyor ama benimde eşimin ailesi okadar içiçeki arkadaşı anlıyorum ben...bazı insanlara surat assanda,konuşmasanda,kavgada etsen benim oğlumun evi bende sizin hayatınıza dahilim tavrı ve aptalca bir cüretle herşeye burnunu sokma hakkı görüyorlar kendilerinde..olgun ve sabırlı davranmak çok iyi bişey tabiiki ama bazen insan çığrından çıkıyor.emin ol bende kayınvalideme anneme gidiyim desem oda izin istediğimi düşünüp hayır demese bile tavır yapar...kız ailesine karşı bir takıntımı yoksa gelinin sadece onlarla olması gerektiğini savunan bir düşünce yapısımı bu bilemiyorum....

elbette öyle haklısın canım sonuçta o insanlar senin hayatındaki en önemli insanın annesi babası kardeşi vs.senin de için de önemli oluyorlar bir şekilde.ama bir boşanma kararı almak için bu kişiler kıstas alınmamalı ben bunu kastetmiştim.eşiyle olan durumu önemli bence gerisi bi yere kadar önemli sabır zorlar o kadar...

bunlara yorma beynini kaynananda bi anlık öfkeyle demiştir eşin biraz sitem yapar geçer gider o kadar kolaymı yuva yıkmak bide çocuk var yani alttan al biraz canım kendi doğrun neyse onu yap kimsenin dolduruşuna gelme hakkında hayırlısı olsun:delphin:

teşekkür ederim cevaplar için ama evlendiğimden beri benimle uğraşıyo bu kadın ve bana öyle laflar söyledi ki 5 yaşıundaki çocuk gibi azarlamalar falan kadın tam dengesiz bidaha yüzünü görmek istemiyorum ve bu kadın tam bir şeytan söylemediğim şeyleri söylemişim gibi söylüyo yalan söylüyo abartıyo çarpıtıyo iftira atabilecek kapasitede birisi..

ben bu kadını bir ömür çekemem bir de bana ömür boyu başındayız bizi çekmek zorundasın diye bağırdılar.tercihini yap dediiler. oğlu çok etkileniyo onlar ne derse aynısını yapıyo beni hiç dinlemiyo ve onlara laf söyletmiyo..bu iş yürümez bu yüzden ben o kadının yüzünü birdaha görmek istemiyorum..

iki gündür söyledikleri beynimde yankılanıyo uyuyamıyorum..

son olayları eşine anlatma fırsatın oldu mu? anlattıysan tepkisi ne oldu?? anlatmadyısan hala neden anlatmadın??

evet çok zor şeyler yaşadıkların kesinlikle haklısın ama eşinin ne yapacağı daha önemli...açıkça konuşmalısın bu konuyu istemediğin seni yıpratan insanlarla görüşmek zorunda dğeilsin kiii

son olayları eşine anlatma fırsatın oldu mu? anlattıysan tepkisi ne oldu?? anlatmadyısan hala neden anlatmadın??

evet çok zor şeyler yaşadıkların kesinlikle haklısın ama eşinin ne yapacağı daha önemli...açıkça konuşmalısın bu konuyu istemediğin seni yıpratan insanlarla görüşmek zorunda dğeilsin kiii

o kadar etkiledi ki beni bu olay açıkçası eşimle konuşmak istemiyorum bile..çünkü daha önce yaşandı buna benzer şeyler ve beni hiç anlamadı aksine suçladı..o yüzden konuşmak istemiyorum..bu insanlarla bir ömür geçiremem eşim de benim tarafımda değil ve beni ezdiriyo..o yüzden konuşmak istemiyorum..bizim başka sorunlarımız da vardı ama bu da sanırım son damlaydı ve bitti..çok yoruldum..eşim mücadele vermeyi haketmiyo vermeyeceğim artık..

o kadar etkiledi ki beni bu olay açıkçası eşimle konuşmak istemiyorum bile..çünkü daha önce yaşandı buna benzer şeyler ve beni hiç anlamadı aksine suçladı..o yüzden konuşmak istemiyorum..bu insanlarla bir ömür geçiremem eşim de benim tarafımda değil ve beni ezdiriyo..o yüzden konuşmak istemiyorum..bizim başka sorunlarımız da vardı ama bu da sanırım son damlaydı ve bitti..çok yoruldum..eşim mücadele vermeyi haketmiyo vermeyeceğim artık..

anlıyorum...o halde bir süre kendinle kal hem biraz sakinleşmiş ve kafanı dinlemiş olursun hem de düşünmeye zamanın olur...ve eşinin de aklının başına gelmesine tabi ki...bekle bakalım neler olacak ...senin için hayırlı olan hangisiyse onun olmasını dilerimyerimseniben

ne kaynanalar var ya.kıskanç işte.aman ana kuzusu adamdan hayır gelmez.böyle okuyunca varya içimden bagırıp çagırmak geliyor ne biçim erkekler var diye offff.

Back
X