arkadaşlar cidden anlamıyorum ne istiyor bu kaynanalar bizden ? devamlı kapris yapan devamlı ilgi isteyen hiçbirşeyden memnun olmayan ruh hastası bir kaynanam var... ortada hiçbir sorun yok kadın trip yapıyor devamlı surat asıyor. geçen gün iftara davet ettim kaynanamları ve evli görümcemi en ağır yemekleri yaptım herşeyi hazırladım iftar saati geldiler kaynanamın surat beş karış benimle doğru düzgün konuşmuyor bile. dün akşam iftardan sonra evlerine gittik yine aynı suratı asık konuşmuyor.. bugün görümcemlerde iftardaydık yine aynı surat asık konuşmuyor.. bu akşam bir yerden bi haber aldım amcam yoğun bakımdaymış merak ettim hemen kuzenimi arayayım dedim ordan laf sokuyor ' millet sülalesine düşkün tabi' diyor ya ne istiyor anlamıyorum. hiçbir sorun yokken ne zaman bir araya gelsek böyle yapıyor eşimde hemen gidip sarılıyor öpüyor bizimle iki kelime konuşsun diye yaranmaya, ortada bir suç varmış gibi kendini affettirmeye çalışıyor. bu akşam evimize gelince eşime anlattım annen neden böyle yapıyor ben çok mutsuzum dedim senin suçun gidip sen konuşturacaksın dedi. aynı durumda sen olsan benim annem sana bunları yapsa sen öylemi yapacaksın dedim, kendi aileni ortaya koyup durma ben sizin ailenize damat gitmedim sen bizim ailemize gelin geldin dedi... çıldırmak üzereyim ben de onun gibi devamlı annesinin triplerine canım cicim deyip, gidip kendimi olmayan bi suçtan dolayı affettirmek zorundaymışım..zorundamıyım arkadaşlar? onun annesi olabilir ama benim annem değil bana hakkını helal etmese bile benim üzerimde ciddi bir hakkı yok, kaldı ki ben annemin bile bu kadar nazını tribini çekmiyorum