Kaynanam yüzünden taşınmak istiyorum kızlar yardımcı olun nolur:(((

Kelebeki

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
97
16
18
İstanbul
Kızlar merhaba... Kayınvalidemle karşılıklı binada oturuyoruz. Her an bizi takip ediyor. Işığımıza bakıyorsun yoktunuz nerdeydiniz gece ışık yandı ne oldu? Bebeğimde doğduktan sonra benden çıkmadılar devamlı bendeydi inanın çıldırmak üzereydim. Kocama kalsa gayet normailmiş ne olurmuş her gün annesi gelse.. Böyle bi mantık nasıl olur ya? Pat diye geliyo özelim fakan kalmadı. Birde rahat rahat gelemiyormuş buraya öyle demiş eşime.. Banada söyledi gel evde napıosn byrda otur diyo. Kızlar nefret ediyorum artık evimden. Eşime taşınalım diyorum asla burda oturucaz yakın olmakta zarar yok diyor. Benim ailemde bayağı uzakta oturuyor napıcam bilmiorum. Hergün içli dışlı olmak istiyorlar okadar bıktımki.. Bi akıl verin nolur

O da bişey mi biz aynı binada oturuyoruz. En altta eşimin babaannesi orta katta annesi babasi en üst katta da biz oturuyoruz. Annesi çalışıyo sürekli görüşme firsatimiz yok ancak babaannesi gündüz uyanir uyanmaz kapida bitiyor. Eşim evdeyken gelmiyor sagolsun ama esim en ufak işi için disari ciktiginda babaannesi direk yanımda oluyor. Artık sinir oluyorum kendime göre işim gùcüm oluyor bakım yapıyorum maske yapiyorum ya da başka kadınsal işim oluyor .. çok düşüncesiz... kayinvalideden değil de kayinvalidenin kayinvalidesinden bikan bi ben varım heralde. .

Bu sıkıntıların aynısını bende yaşıyorum bizim de binalarımız karşılıklı ışık mevzusu ve pat diye gelme mevzusu bizde de var benim tek avantajım çok şükür ki eşim beni anlıyor ve hak veriyor , zaten kayınvalidemle anlaşamıyoruz ve eşim hep bana hak verip annesiyle konuşur fakat o asla anlamaz ve yapacağını yapar .

Hiç sorma ya hemen de merak ederler bi ses geliyordu noldu. Sesiniz cıkmadi uyuyo muydunuz. Ac durmayin yemek yiyin. Sürekli bişeyler sorarlar. Niye öyle duruyosun kavga mi ettiniz vs vs.

Ayni durumda oldugum meger ne cok kişi varmış. Bir babanin koca bir ev yaptırıp evli bütün cocuklarini orda oturtmasi kadar sacma bi sey yok.mizaclari birbirine uymayan insanlar birbirini cekmek zorunda.iyilik olsun diye yaptigimiz cogu şey mecburmusuz gibi dayatiliyor. Acikcasi ben bazen acmayiverdim kapiyi banyodaydim falan dedim..biraz nefes aldim..tavsiye ederim..

Ben anlamıyorum arkadaşım bu olanları.Kadınlarımızın bu olanlara susmasını,aman sorun çıkmasın diye kabullenmesini anlamıyorum.Neden tavrınızı sertçe koyup ''Burası ahır mı her isteyen istediği saatte girip çıkıyor'' demiyorsunuz?Ailenizin desteği arkanızda değil mi ki kaynana derdi çekiyorsunuz? ''Ben de kendi annemi çağırıyorum 1 ay çıkmayacak bizden,'' deyin bakın kaynananızın yüzleri nasıl düşüyor.Erkeklerin bu süt kuzuluğunu da anlamıyorum.Ciddi söylüyorum ki ileride oğlum olduğunda bana böyle karısını görmeyecek kadar düşkün olmasın,ikisi benden uzak olsunlar bu nedir yahu? ''Bu evin hanımı ben değil miyim müsait olup olmadığımı düşünmeden kafana göre davet ediyorsun?'' desenize kocalarınıza.Allah'ım çıldırmamak elde değil.Sinirden kudurdum diyebilirim.

Onu da ben yapamıyorum o kadar vicdanli ve düşünceliyim ki ama onlar bu kadar düşünceli olamıyor işte. Bi gün tepem atarsa yapabilirim belki. Şimdi bide çocuk doğurcam yakinda o zaman heralde bizde yatarlar

Onu da ben yapamıyorum o kadar vicdanli ve düşünceliyim ki ama onlar bu kadar düşünceli olamıyor işte. Bi gün tepem atarsa yapabilirim belki. Şimdi bide çocuk doğurcam yakinda o zaman heralde bizde yatarlar
Lohusaliginin sakin ve huzurlu gecmesini istiyorsan simdiden tavrini takin..

Lohusaliginin sakin ve huzurlu gecmesini istiyorsan simdiden tavrini takin..
Arkadaşa katılıyorum.Bir kere tepene bindirdin mi önünü alamazsın.Anneniz sizi dert tasa çekin diye doğurmadı.''Ben kendi evladım ve eşimle sakin bir lohusalık geçirmek istiyorum,ona göre davran,''deyin olsun bitsin.Seni sinir strese sokarlarsa sütün bile kesilir mazallah.

Haklısınız sonuçta hiç kimse benim ve ailemin rahatından önemli olmamalı .
Aileniz sizin arkanızda destek mi?Restinizi çekebiliyor musunuz?Eşinizin karşısında kararlı durabiliyor musunuz?Bazen eşinizin kendinize gelmesi için sert bir çıkış şart oluyor maalesef. Siz de kendi ailenizi çağırın uzun süreliğine,bakalım ne olacak?

Kizlaaar ahhh kizlaaar.bende kv ile ayni binada oturdum ilk 4 ay ilk 2 ayi yedim bitirdim kocami gelip gitmeler neyse alt kattan ust kata kaliyodu bizde.bide aksamlari korkuyorum tek gitmeye diyo diye esim birakiyo eve alt kata:)))ondan sonra kadinligimi kullandim guzellikle ikna ettim tasindik.4 ay sonra karsi bloguma tasindi:)olurmusunuz oldururmusunuz:)simdi habersiz her geldiginde musait degilim diyorum almjyorum iceri.gitmiyorum.torununu ve oglunu her zaman gonderiyorum onlardan mahrum birakmiyorum ama kendim asla gitmiyorum artik oglu olmadan oda gelmeyi kesti.ogluda bana sormadan cagaramiyo artik.

İş erkekte bitiyor işte canım... Anlatmaya çalışıyorum anlamyınca sinir krızi geçiriyorum. Ne varmış hergün annesinin gelmesinde... Benm annemde gelsin hergün diyorum bide gelsin diyor. Hiç anlamıyor okadar bunaldımki... Annesine okadar sert çıksam eşimin tepkisiyle karşılaşırım. Saf gibi hiçbişi yapamıorm(

Tebril ederim seni maşşalahhh sana :)) kız ben kapıyı açar açmaz pat diye damlıyor içeri. Bide bebeğim var uyutunca bende uyuyorum pat boluyo uykumu sonras aaaaas tuh uyuyomuydun dio. E arasana be kadın ara!!!!

Senin yerinde olsam annemi çağırırım bir gün bile gecikmeden.
''Bizim mahremimiz özelimiz işimiz gücümüz yok mu ki bizden çıkmıyor?Evli bir çifte bu kadar gidilip gelinir mi?''desene.Yerinde olsam kaynanama,''Sizin de hiç işiniz gücünüz yok galiba,''derdim.
İş erkekte değil sizin ailenizin desteğinde bitiyor.
''Çekip giderim annenle başbaşa kalırsın bak bakalım nasıl aklın başına geliyor,''diye de kafa dinlemeye ailemin yanına giderdim.

Aman ha dikkat et. Beni yedi bitirdi her an bendeydi aglamaktan bi hal oldum yinede sinir etmek için sabah akşam geldi. Üzüntüden onun yüzünden sütüm gitti... Heeee bide bana diyoki dışarı biyere giderken bana haber ver!!! Böyle bişi varmı arkadaşlar ya!!!

Sen benim sahibim misin sana haber veriyorum diyemedin mi?Bi yere gitmek istiyosan git işini gücünü gör ben kimsenin eşlikçisi değilim deyiver.Allah'ım şimdi sinirden kesivericem kendimi şurda.

Kayınvalidem okadar ters sert biridirki bide ne desemde o dedğinden şaşmaz. Kaçkere söyledim kocama kavga ettik yeter gidiyorum ben dedim. Anlamıyor. Bide yeterince rahat gelemiyormuş. Çok aptalım çok başlarda hep iyi niyetli oldum sonra üzülen yine ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…