Kaynanam yüzünden taşınmak istiyorum kızlar yardımcı olun nolur:(((

Desede dedğini yapmıorm anlasın diye... Anlıyoda eminim. Vıcık vıcık olmak onlar için normal ben anormal geliyorum onlara... Zaten ailem konuşacak eşimle.. Tek korkum araları açılsın istemiyorum. Korkuyoruö. Eşimde alıngandır tavır alır die endişe ediyorum

Benimkinin daha cinsiyeti belli değil en az 10 tane mavi gri yelek ördü. Bide pantolon da örcem diyo yün pantolon giydirip pişircem çocuğu
Birak orsun alsin hevesini benimde doluydu oylece kaldirdim kenara sadece gonlu olsun diye en begendigim bi iki taneyi giydirdim ona giderken emegi bosa gitmesin diye.onlari dinleyip sismek ya da fikrini soyleyip rahat etmek senin elinde.

Dogru bisey soyluyolarsa sirf inattan hayir deme ama gercekten gereksiz birsuru sey soyleyecekler.hayir ben istemiylrum demelisin,fazlami giydirdi soy yanlarinda azmi giydirdi giydir.cocugun annesi sensin dogrusunu sen bilirsin

Ben bilsem bu kadar yapış yapış olcağımızı hiç aynı Bina ister miydim :)

Hadisin ordan sen bu kadar seye tavir almamissin hala evinde agirliyosun oda almasin efendim.sen aileni karistirmadan once dene her yolu acik acik soylemekte buna dahil baktin seni hala adam yerine koyan yok o zaman karisir ailen.mesela esine deki annenler gelmeden sen git gor de bebegide gonder simdi pat diye gelirler sevismemiz yarim kalmasin de.oyle oyle alistir

Gerçekten yakın oturmamak lazım ne olursa olsun. Evlenmeden rest çekiceksin hayır dersede eyvallah diyip yoluna bakıcaksın. Evlenince adam gdiyo işine sen uğraş dur insanlarla.... Ah benim akılsız aklıö ah

Başta öyle düşünüodum ama bebeğimi tek yollayamıormki aklım kalıyo elimde değil istemeye istemeye gidiotum((

Gerçekten yakın oturmamak lazım ne olursa olsun. Evlenmeden rest çekiceksin hayır dersede eyvallah diyip yoluna bakıcaksın. Evlenince adam gdiyo işine sen uğraş dur insanlarla.... Ah benim akılsız aklıö ah
Sakin olun kizlar bu bi kadar degil en son cildirir bagarir cagirir kusersiniz benim gibi o deli tarafiniz esinizde gorsun bakiyim cikiyomu sesi.dert etmeyin

Başta öyle düşünüodum ama bebeğimi tek yollayamıormki aklım kalıyo elimde değil istemeye istemeye gidiotum((
Bak onu yapma iste o bebek onlarinda cani korkma.zaten cok duramazlar bebek oldugu icin bi gorur donerler esininde aklinda sen olucaksin.

Gerçekten de hadisin ordan yani.Bu ne yahu?

Eşin mi küsüp tavır yapıyor?Kocaman adamsın hiç utanmıyor musun eşine destek çıkmayıp hala kendini savunmaya desen ya.Alıngansa alıngan ailen söyledikten sonra onlardan uzaklaşacaksa senin yapman gereken her şeyini toplayıp ailenin yanına dönmek olmalı böyle bir ömür geçmez sana yazık günah inan bu ana kuzusu erkekler seni mahveder eğer ailenin konuşması işe yaramazsa aklın varsa ailenin yanına git.

Savunuyor işte... Ona yanlış gelmiyormuş. Gelip gitmesinde sorun yokmuş. İnanın kendime xarar vermeyi bile düşündüm... Ağlamaktan ne süt kaldı ne hal.. Evladımı düşündüm sadece.. Ailem gelecek onları bekliyorum. Ne olucak artık bilemiyorum kızlar. Hayat böyle mutsuzlukla boşuna geçiyor

aynı problem bende yazmak istedim ev aldık kayınvaldemlerin 3 ev yanından sabah 9 havuç varmı dıye geliyo sabahın 9unda napcan havucu. bunun gibi bir sürü can sıkıcı olay. Eşim herzaman hak veriyor çünkü verilmiycek gibi degil, ben taşınalım daireye diyorum ama eşim asla diyor sebebide bahçeli dubleks bir evde oturuyoruz ben bahçeli evi seviyorum diyor tartışıyoruz bu kdr tatsızlıgın üstüne eşimde zona çıktı tek seebebi stres dedi doktor. bende artık sustum yoruldum nolcak bilmiyorum

Aynen öyle benide 10 dedimi arıyordu napıosun die şaka gibi :) anlayabiliorum seni... Bide aradımı eeee napıcksım bugun? Arkadaş kocama hesap veriorum sanki. Benim eşimde başta hakveriyodu sonra huyu değişti adamın. Asla taşınmam dio ( dua edelim onlar gitsin.. Yoksa çıldırtıolar evi görünce bile geriliorum

Sana diyeceğim,mutsuz olacağına ailenin evine git.Baban seni sahiplendiyse hiç korkma.Çocuğumu elimden alırlar diye endişelenme.Mahkemeler annenin yanında olur,seni annen bunlara hizmetçilik yap her gün çek diye mi doğurdu canım? ''Bana normal gelmiyorsa eşimin bir bildiği var de hak ver bana değil mi,bu evin hanımı ben değil miyim?''diye terslemedin mi?Eşin doğulu sanırım?

cnm ya aynen erkeklere bi kaç defadan fazla söyleyince cozutuyolar hemen. az ve öz konuşmak gerekiyor, çok söyleyince bıkıyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…