Kaynanam yüzünden taşınmak istiyorum kızlar yardımcı olun nolur:(((

Eşim sağolsun her zaman arkamdadır işten geldiğinde direk başlarım anlatmaya yine babaannen geldi durdu aksama kadar yanimda benim işim gücüm oluyo kendime vakit ayıramıyorum ya falan diye . Dır dır yaparîm. Sağolsun hiç kızmaz . Arayı bulmaya çalışır. O zaman isim var babaanne sen şimdi git ben isim btince uğrarim de falan diyo. Napsın sonuçta babaannesi kov evden diyemiyo. Yaşlı o da işte görmek istiyo hevesleniyo falan diyo

Sen benim sahibim misin sana haber veriyorum diyemedin mi?Bi yere gitmek istiyosan git işini gücünü gör ben kimsenin eşlikçisi değilim deyiver.Allah'ım şimdi sinirden kesivericem kendimi şurda.
Aptalımki diyemedim.. Merak ediyomuş aklı kalıyormuş. Bende eşime söyledim. Senden başka kimseye haber vermem diye.. Zaten kayınvalidemde sözüm geçmiyo diopmuş eşime

Pençelerinizi çıkarın,suratınızı asıp tavrınızı belli edin.Ne bu canım? ''Kraliçemiz arzu ederse kendi yatak odamızı kendisine açalım rahat rahat gidip gelmesine gerek kalmasın.''desene.
Bu ne utanmazlık,bu ne pişkinlik?

Heee inan bana bıraksan yatacak. Bi yatak olsaymış lazım olduğunda yatılırmış gülermisin ağlarmısın? Karşılıklı oturuyoruz ya... Öyle yapıorm zaten surat asıorm konuşmamaya çalışıorm

Aptalımki diyemedim.. Merak ediyomuş aklı kalıyormuş. Bende eşime söyledim. Senden başka kimseye haber vermem diye.. Zaten kayınvalidemde sözüm geçmiyo diopmuş eşime
Sizin annenizin de evinize gelip uzun uzun kalması lazım.Kayınvalidenize bir iki höt zöt yapsa eşiniz görür sahipsiz olmadığınızı.Aileniz eşinize ve kaynananıza karşı bir sert dursa her şey daha iyi olur ama sanırım aileniz ''evli kadınsın çocukla bize geri gelme'' diyor ya ''evli kadınsn bizi karıştırma kendin çöz,kocandır yapar'' diyor ya da siz anlatmıyorsunuz.

Tebril ederim seni maşşalahhh sana :)) kız ben kapıyı açar açmaz pat diye damlıyor içeri. Bide bebeğim var uyutunca bende uyuyorum pat boluyo uykumu sonras aaaaas tuh uyuyomuydun dio. E arasana be kadın ara!!!!
Tavrinizi koyucaksiniz bunun baska kacari yok orasi ahir degil ev senin evin senin mahremin.insan olurlarsa yakin oturmak kotu degil yukunu hafifletir ama insan olsalar bu sekilde davranmazlar.giyin suslen ac kapiyi kusura bakmayin esim icin hazirlaniyorum supriz yapicam de gonder utansin azcik.guzellikle hallet dicem anlasalar bu hale getirmezler olayi.

Karşı binaya iki adım yürümeye üşeniyorsanız arabayla/taksiyle sizi bırakalım de bi dahakine.''Size yatak yaparsam anneme de yapmam gerekir malum evimizde o kadar yer yok'' deyin.Bunu cidden deneyin.

Yok yok asla öyle değil benim ailem.. Gelicekler yakında. Babam senin üzemez kimse alır gelirim dedi. Çok şanslıyı ki ailem o tarz da asla değil

Yok canım yok güzellikle anlasalardı.. Nerde.... Artık sert duruyorum xaten. Bikaçgündür iyi gibi gelmedi..düşünün 2 gün gelmeyince iyi diyorum:) gelmesede arardı hergüüünnnnnnnn. Kocamada dedim istemiorm aramasım bıktım die...!ben taşınamıorm umarım onlar gider(((

Yok yok asla öyle değil benim ailem.. Gelicekler yakında. Babam senin üzemez kimse alır gelirim dedi. Çok şanslıyı ki ailem o tarz da asla değil
Bakın sakın yanlış anlamayın eşinize karşı soğuk davranın demeye çalışmıyorum ama eğer bir erkek karısını sahipsiz görürse istediği kadar iyi kalpli olsun kölesiymiş gibi muamele ediyor,kayınvalideniz 'haber versin merak ediyorum' dediği zaman ''Allah'a şükür beni merak eden bir ailem var sizin merak etmenize ihtiyacım yok,''deyin.Deneyin bunu.
Babanız ve anneniz eşinizin ve kaynananızın davranışlarınızı gözlemleyip restlerini çekseler eşiniz sizin evinize habersiz kimsenin gelmesine müsaade etmez.
''Ben sana çocuklar vermeye,karın olmaya gelin geldim kocacığım,anneni her gün ağırlamaya değil'' deyin. Eğer aileniz arkanızda destekse inanın bu yaşadıklarınız kendinize eziyet olur.Kaynananın bir evliliği nasıl mutsuz ettiğine yıllardır şahidim.Annem kendini denize atacaktı artık.
Babanızın eşinizle sert bir konuşma yapması lazım gibi görünüyor ve siz de babanızın arkasında durun.
''Biz kızımızı sana mutsuz olsun diye vermedik,verdiğimiz gibi almasını da biliriz damat bizim canımızı sıkma'' deyip ağırlığını koysa o evin hanımı siz olursunuz.
Üzgünüm ama evin hanımı olduğunuz belli bile olmuyor,yoksa kimse sizden habersiz eve gelemezdi..

Haklısın... Umarım diyebilirim
Babanız ''Benim kızımı kimse üzemez geri alırım'' demişse korkmayın deyin.Baba desteği dağ gibi arkanızdaysa her şey sizin için daha kolay olur.Bugün size karışan yarın çocuğunuzun bakımına da karışacak emin olun.Ağırlığınızı koyun,''Bu çocuğu annene doğurmadım,annesi benim bu bebeğin.Biz istediğimiz gibi büyüteceğiz,''deyin ve ailenizden hak vermesini isteyin.Bu böyle gidemez.

Kesinlikle... Nefret ettim resmen

Napıcaz ya :) bazen binada seslerini duyunca bile rahatsız oluyorum. Bide benim derdim kayinvalideyle de değil onun kayinvalidesiyle birde yaşlı her yarım saatte bi inip çıkıyo 4 kat merdiveni. Ben bile çıkamıyorum o kadar. çocuk olunca artık ciddi ciddi söylemeyi düşünüyorum biraz rahat bırakın diye. Lohusalığıma verirler zaten çocuk doğunca aman söyle yap aman böyle yap diye beni delirteceklerinden eminim zaten

Ben çocuğu size doğurmadım bırakın da eşimle istediğimiz gibi büyütelim deyiverin bakın nası bozuluyorlar. Yok kardeşim bazen böyle terslemek şart oldu.Büyük büyüklüğünü bilmiyor ki.

Aynen oyle canim.bende kv ye acik acik soyledim Allah size iki tane vermis buyutmussunuz siz siranizi savdiniz bu benim yelekti oydu buydu mudahele etmeyin bana ben yardiminiza ihtiyac duydugumda size soylerim dedim.cunku o bundan anliyo benim lohusaligimin 10 gununu burnumdan getirdi gonderdim evine geri.

Şart tabi sırf çocuğuna onlar bakmasın şımartmasın diye ògretmenlikten vazgeçtim. Çocuk tepemize çıkar artık her şeyi bilip bilmeden yedirir icirirler. Her istediğini yaparlar. 2 sene kendim bakcam 3. Sene kreşe vercem. Çocuk bakıminin egitimini almışım ben onları hiç karıştırtmak istemiyorum. Kaynanam başladı şimdiden bi ton kıyafet almaya . Begenmedim giydirmeyince de niye giydirmiyosun derler. Herseye maydanozlar ya

Benimkinin daha cinsiyeti belli değil en az 10 tane mavi gri yelek ördü. Bide pantolon da örcem diyo yün pantolon giydirip pişircem çocuğu

Dogru bisey soyluyolarsa sirf inattan hayir deme ama gercekten gereksiz birsuru sey soyleyecekler.hayir ben istemiylrum demelisin,fazlami giydirdi soy yanlarinda azmi giydirdi giydir.cocugun annesi sensin dogrusunu sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…