kızlar o kadar bunaldım ki..kayınvalıdemlere gıdecegımız gun ellerım ayaklarım tıtrıyo.dun aksam bizi yemege cagırdı.gıttık.yemegimizi yedik.bulasıkları toparladık.kayınvalıdem içeri gırdı kocasıyla ogluna cay ıcermısınız yapalım mı dıye sordu.bende mutfaktayım geldi yanıma cay ıcmeyeceklermış yapmayalım dedi çok bozuldum bende o evdeyım ınsan benımde fıkrımı almazmı.aradan yarım saat gectı oglum tatlı getırıyım mı dıye esime sordu.sadece ona getirdi o kadar uzuldum kı sınırden elim ayagım bosaldı.normalde ogluna cok duskun bırı degıl bız krız donemınde cok sıkıntı cektık o zaman oglum demedi.hep benım ailem destek oldu.şimdi ogulları kıymetlendi.ben yemede içmede degilim ama bu kadının bu tavrına dayanamıyorum.sureklı boyle iğneleyıcı tavırları var.eşime soyledm niye boyle yapıyodogrumu yaptgı diye.yemek yapıp cagırmıs bı tatlıyımı esırgeyecek kendın alsaydın ya dedı.daha beter cınlendim.baslarda öyle yapınca bende kendım gıdıp alıyodum ama artık bı art nıyet var.kocamlada tartıstık bu yuzden.ne yapıyım kızlar cıdıracam artık dayanamyrm yaptıklarına