Kaynanam yznden psikolojim bozuldu

canım bence art+ niyet olada bilir olmayadabilir çünkü sormayı unutmuş seni kızı gibi görüpte sen kendin alacağını düşünüyorsa belki ondan önce eşine sormuş olabilir bunu yadırgamamalısın sen annenin evine gittiğinde kendi istediğini alıp yiyorsun değilmi ama kocana gelince annen soruyordur eminim bişey istermisin oğlum çay koyalım gibilerden bunuda öyle düşün ama yok herzaman seni görmezden gelen bi tavrı varsa ya aranızda sorun olmuştur alınmıştır yada eşinle bunu konuş annesiyle bunu bir konuşsun canım eşinede söyle o da biraz annesinin tavırlarına dikkat etsin ima falan varmı? diye baksın..
sende kabahat alsaydın önüne tatlıları yeseydin be güzelim hiç mudara etmeseydin keşke.. valla ben kaynanamın evinde ne istersem yapar yerim hiç bişeyde demez bana kaynanam hatta kocama kızar az ye dediği zaman karışma kızıma bırak yesin der sende keşke öyle yapsaydın ancak ozman anlardın asıl niyetini kaydirigubbakcemile3gözleri belli ederdi..kafamçokkarıştı

hiç üzülme git al ye sanada kocamn afiyet olsun sanada getireyimi diye sor cevabı neolacak bak bakalım

gecen beimkide eşime 6 tane çorap almış getirmiş.. insan 1 tanede bana alır gönül almak için .. almaz benim kendi aldığım şeyleride kendi almış gibi konuşur sinir.. daha benden bekliyolar hediye bok kurban ederim ..vallla sinir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…