- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.091
- 1.423
- 60
benim eski kayınvalide böyleydi.. ayyyy uyuz ederdi adamı.. kaç defa ağlattı beni bu huylarıyla... en sonunda ben de protesto edip evlerinde hiç bişi yiyip içmedim.. biz daha nişanlıydık ve ben evlerine ziyarete gittiğimde meyve tabaği getirirdi sadece oğluşuna.. aman oğluşu yesinmiş biz önemli değilmişiz aman oğluşu doysunmuş.. dışardan onların evine geçerdik kapıdan girer girmez oğlumm aç mısın derdi.. ben adam değil miyim ? aç mısınız demek bu kadar mı zor.. evet zor gelirdi kadına.. bana tatlı tatlı yaklaşmak zoruna giderdi... bi keresinde eline almış meyveli yoğurdu al oğlum uyumadan önce ye dedi.. eski nişanlım da anne niye bi tane getirdin diyince ayy akıl edemedim dedi.. yuh yani.. tabi elimi sürmedim bişeylerine.. hiç bişey yemedim bi süre sonra kayınbabam çok ısrar etti.. farkındaydı adam ama bişi diyemiyodu.. ayy bunlar sinir bozan tipler ya.. ayip yani ne var kazanmaya çalıssanız kendinizi sevdirmeye çalışsanız... bi daha tövbe ettim yaa bir daha böyle bir kayınvalidem olursa araya anında mesafe koyacam..
ben sorardım, neden bana birşey ikram etmıyorsun anne kalbını kıracak bırşey mı yaptım,bılmek ısterım derdım. bakalım ne dıcek. sızın gıbı içime asla atmam, bu ömür bana lazım tatlım. ya kafana takmıcan, ya kafaya kaktırcan. kocan bu durumun muhattapı degıl, tabıkı ortalıgı yumuşatmak ıçın kem kum edecek. bu ıkınızın problemı, konuşarak olur bu işler. hıç stres yapma,sor bı daha ayagını denk alır.
benimki mesela gidip hesap sorduğunda hemen ağlamaya başlar
ben bişey söylemedimde duygusal yıkama doğru gider sonra kayın baba gelir ne oluyor der
sonra eşim gelir yuh sana der bir annemi idare edemedin ya der
tamamen ben suçlu olurum benimki sinsi biliyor insanları ve tepkileri
yani hayatı ve insanları çözmüş ona göre hareket ediyor
bendekini görseniz yok aman allah korusun görmeyin :Saruboceq: ben zor sabrediyom bide size hiç bulaşmasın böylesi..
ben onunla beraber yaşamak zorundayım... hesap falanda sorulamaz çünkü azcık bir tartışmaya ( yani karşılıklı hararetli konuşmaya başlasak) hemen tansiyonu fırlıyor hemde yalandan gerçek fırlayınca rengi atıyor hemen uzanıyor tansiyon aleti ile ölçüyor falan yalan olunca gidip güya limonlu su içiyor bak sizin yüzünüzden der gbi odaya kaçıyor yarım saat sonra düşük tansiyondan tansiyon ölçüyoruz.. gereksiz yere limon içince tansiyon dibe vuruyor.. bi gün bu oyunu başında patlıycak ama artık hiç bir şekilde tek bir münasebet eylemiyorum kendisiyle.. konuşmuyo benle demiycek kadar soğuk konuşuyorum okadar suçu benden bırakıyorum kimi bulursa.. umursamaz davranıyorum.. o konuşuyo konuşuyo yanımda ben cevap bile vermiyorum....
veee bi bakıyorum sürekli oğlu ile atışıyor.. ona inat eşim ile çok iyiyim.. eşimin anladığı dilide buldum hiç bir şekilde beni üzdürmüyorum kimseye.. zaten beni çok seviyor eşim...
bizim problemimiz çok farklı sırf bu yüzden boşanmayı düşünüyorum..
2 hafta süresi var eşimin 2 hafta içinde karar vereceğim.. ama kaynana moralimi asla bozamaz..
Bizimkide öyleydi bir zamanlar biz ne olsak yeriz derdi oğluşum yesin dedi..
Bir patladım bende sen ne diyorsun diye yemek piştiyse herkes eşit yiyecek yemekten dedim neymiş efendim onlarda erkeklere öncelik olurmuş.
Eşimde çok kızıyor annesinin bu huyuna artık damarıma nasıl bastıysa bok yesin oğlun dedim başladı ağlamaya bu sefer ..
Benim evimdeki hiç bir misafir beni atlayamaz bu kadar kim olursa olsun....
Arkadaşım anlamadım neye 2 hafta var.biz genç insanlarız onlar daha yaşlı anlaşılmaya biraz daha ihtiyaçları var.bu demek değil ki sessiz olun haklı m yerde haksız olun demiyorum.biraz daha anlayış ve sabır diliyorum.belki bana kızan çokkkk olacak.bende kaynanama kızıyorum sinirleniyorum.ama bir yandan düşünüyorum kayanamın yerien kendi annemi koyuyorum .ya gelini ona böyle yapsa diyorum.böyle davransa diorum.kendimi toprlıyorum.bende kaynana olacam onuda düşünüyorum
Bizimkide öyleydi bir zamanlar biz ne olsak yeriz derdi oğluşum yesin dedi..
Bir patladım bende sen ne diyorsun diye yemek piştiyse herkes eşit yiyecek yemekten dedim neymiş efendim onlarda erkeklere öncelik olurmuş.
Eşimde çok kızıyor annesinin bu huyuna artık damarıma nasıl bastıysa bok yesin oğlun dedim başladı ağlamaya bu sefer ..
Benim evimdeki hiç bir misafir beni atlayamaz bu kadar kim olursa olsun....[/QUcok güldüm canım ya eşinde yanındamıydı söylediginde..onun tepkisi ne oldu
bu arada ne kadarlık evlisin...
ya bence hiç takma eşinede şikayet etme söylemesi kolay deme bende aynı şeyleri yaşadım yaşıyorumda benim kaynanada eşimle yan yana otururken onun tabağinı doldurur yemekle bana köpeğe koyar gibi koyar bu evlendiğimizin ilk gününden beri besladı böyle devam ediyo bizde maddi sorunlar cektik umurlarında olmadı eşim hastalık cekti söylenmez ama bikeresinde 8 tane pirzola getirmiş beni tembihliyo oğluma 4ünü öğlen 4ünü akşam pişir diyo demiyoki param yoktu bukadar albildim beraber yiyin haa benim gözüm yok onun getirdiği ette ama cok zoruma gitti baskası olsa inadına kendi yerdi ama ben tenezzül etmem ama benim ailem gelgiğinde getirdiği eti kıymayı oğlum şunu sever şöyle yap böyle yap demeyi bilir demem oki tek sende yok boş ver seni takmıyanı sen hiç takma dediklerini kaale alma kocan adam olsun evine bağlı olsun bu önemli eğer anasının yaptığinı söylersen direk başımamı kalkıyon der ALLAH hepimizi böyle kaynyanaların serrinden korusun :teytey:
ya ne biliyim bi kac kere kendim aldım yedim ama bi yere kadar..biz annemlere gidince eşime ısrar eder ye diye.sonucta ben istersem alırım esim cekınebilir.istiyorumki kayınvalıdem de böyle düşünsün ama olmuyo..bide kayınvalıdem de ben cok ıyı kayınvalıdeyım cok anlayışlıyız düşünceliyiz diye geciniyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?