Kaynanam yznden yaamaktan bktm

birumutt

boncuk gözlüm
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
7.637
324
398
bende sizinle aynı şeyleri yaşadım kızlar ve de hala yaşıyorum.kaynanamdan nefret ediyorum ölsün göbek atacam o denli yani.biz evlendiğimzde kaynanamlar ayrı yerde oturuyorlardı.bizimde 3 katlı evimiz yapılıyodu ev btene kadar hepsi bizmdi sonra ev bitti kaynanamların evinin eski olsı tuttu.sonra yaşlılar falan filan derken eşim onları getirdi başıma.en altta kaynanam,ortada eltim,en üstte ben düşünün.neyse taşındılar aramızda sorun çıkmasındedim evini temizledim,yemeğini verdim hertürlü laflarını yuttum yinede yaranamadım.olmadı böyle eşimde bi daha işini yapma böyle yapacaksa konuşma dedi ama bu kadarla bitse.dedikodular,iftiralar yalan,dolan aynen devam 5 tanede cehennem zebanisi gibi görümce canımdan bezdim bazen ölsemde kurtulsam diyorum.eşime hergün yalvarıyorum gidelim burdan diye evinide annesinide bırakmazmış.şuan bunları yazarken gözyaşlarımı tutamıyorum.annede anne olsa her işini eşim yapar herşeyine o koşar yinede yaranamaz.oğluna bile beddua eder.geçen gün kaynanam gelmiş zili çalıyo bana onca yaptığından sölediklerinden sonra.bu arada zaten küsüz.bende açmadım tabi kapıyı senmisin kapıyı açmayan allahım bana ne laflar sölüyoo.yine sesimi çıkarmadım napıyım kadın sokak ortasında basbas bağırıyo zaten rezil olmuşuz olacağımız kadar.amam o günden beride içim içimi yiyo niye karşılık vermedim diye.ramazanda kızı aldı götürdü 1 ay kurtuldum diyodum bahçede sesini duydum gelmiş yine bıktım ya bıktım yaşamak bile istemiyorum artık.hergün allahıma yalvarıyorum kurtar beni diye yapacak bişey bulamıyorum.
ha bide bunun bayramı var tabi eşim beni zorla götürmek istiycek her bayram bunları yaşamaktan bıktım napacam ben ya.bu yüzden eşimlede aramız açılıyo zaten .çok uzattım kusura bakmayın ama o kadar doluyum ki.pencerenin önünde oturur nöbet tutar kim geldi kim gitti.gelene gidenede laf sokar komşular bize gelmeye korkar.eşimle bi yere giderken içim sızlayarak çıkarım evden yine ne diycek diye.sürekli beddua eder kulağım duya duya.eşime desen boşver o yaşlı aldırış etme.ama ben bıktım artık dayanacak gücüm kalmadı.

iş daha çok kocalarda bitiyor işte ...eğriyi doğruyu görmek gerek anne de olsa...dur diyebilmek ve yumruğu masaya koymak gerek...

canım varya anneleri evlenince kıymetli olurr... o kadın bunamış siz onu akıl hastanesne götürün kaynanan normal değil galiba n öyle sokakta laflar gelene laflar yok anacım eşinle konuşş herşeyi..

hiç onları tınlama keyfine bak

ve kendine seslen ben iyiyim kötü olan onlar de

tv seyret keyfine bak çatlasınlar

hakılsın iş kocada bitiyorda.annesini susuturmak orta yolu bulmak için neler yapmadı ki.artık o da bıktı bende bıktım.

bende öyle yapmaya çalışıyorum eşimde hep senin dediğini söyler tınnnnnn de geç der.

ahklısın niyeyse anneleri evlenince kıymetleniyo.aynı binaya taşınana kadar eşim annesine bayramdan bayrama giderdi.şimdi annesi olmadan yaşayamıyo.

ya yzdıklarını okudukça babannem gözümün önünde canlandı
aynı babannemmiş kaynanan yaa
çocuğun varmı bilmem ama kocana şunu anlat
ilerde çocuğunuzada beddualar edecek
aynen bize yapıldığı gibi...
allah sabır versin canım
inan seni çok iyi anlıyorum

gerçekten ölürse mutlu mu olacaksınız
yani ne kadar kötü de olsa bir insanın ölümü nasıl mutlu edebilir birini?
hele de bu kişi ölünce kocası yas tutacaksa..

kolay degil bende kaynanamla oturuyom allah sabır versin hepimizze.bende yaşamaktan bıktımvereliniortak

ölsünde kurtulayım diye düşünme...
herşey eşinde bitiyor..sizde ordan taşının...
yine olmadıysa kulaklarını tıkayacaksın duymayacaksın..

Tek suçlu kocan burada..
Mertçe delikanlıca anasına sen nediyon diyemiyormu.
Ne demek boşver yaaaa..
Bir ömür geçermi böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…