Kaynanam yznden yaamaktan bktm

Kayınvalidesini ne kadar da kaale alma desek, almamak olmaz..Aynı binada sürekli dipdibe, karşılaşmamak mümkün değil..

Hele ki sevmediği bir insanı görünce nasıl insanın tüyleri diken diken olursa, Simayy her dakika bu psikolojide.. Bir de sürekli işitilen beddualar var..

Ordan taşınmadığınız sürece bu iş düzelmez, böyle gider..

Eşin de nasıl bir mantık içerisinde anlamadım..
Annesi beddua ediyor kendisine ve boşver diyor..
Yani anne de olsa, beddua karşısında insan susamaz herhalde..O kadar da değil..
Ya tepkisini koyar, en azından bedduaları ettirmez ya da çeker restini anasına taşınır gider.

Simay bence eşin iki tarafı da idare ediyor, işine öyle geliyor. Neden huzur bırakmıyorsun anne böyle olursa biz başka bir yere taşınırız dese kayınvaliden kendini toplar. Bu genç yaşta sinirlerinin bozulup hasta olmanı mı bekliyor?Allah korusun sağlık bir giderse, bir daha zor gelir.

benim kocamda öyle yalnız deilsin anası tam bi zırdeli bi lafı bana bin kere söyler bıt bıt tavuk gibi tepemde eltim kaynanam aynı binadayız görümcem her dk gelio..benim her dk kapım çalıo zır zır..dayak bile yedim salak anası gelmiş nolacak anan dayak yemedi mi dedi..ağzını burnunu kırasım geldi...ama oğlu toz kondurmuyo anası yaa..öyle anam olsa analıktan çıkarırdım galiba...anasına babasına yalakalık ypmak için beni öldürüo nerdeyse döve döve...Allah o kocalarıda analarınıda bildiği gibi yapsın..bööle koca olmaz olsun..yaşasın kötülük

canım ya rabbim sabır versin evet kaynanayla oturmak kolay değildir.aslında iş eşte bitiyo diycem ama senin annen nasıl kıymetliyse oda öyle düşünüyodur ama iki taraflı dengeyi kurmayı bilecekti asla elinden geldiğince seni ezdirmemeli.inşallah canım sabrının sonu güzel olur :Saruboceq:

didemozay canım çok şiükür ki dayak olayı yok bizde.zaten olsa bir dk olsa durmazdım.bence sende kendini o kadar aciz görme.ben çalışmıyorum bak senin mesleğinde varmış

Allah bol bolsabır versin tatlımmm ne desek boş takma desem takacan o yuzden sana bol bol sabır dilemeketen başka bişe yapamıorumm

Allah yardimciniz olsun...hic bir kadin dayak yemeyi haketmiyor..neden ayrilmiyorsunuz? bir mesleginizde varmis cagresiz degilsiniz enazindan...

Ya anlamıyorum bu erkekleri ben ya evlenince ne oluyodaa değişip bu kadar analarına düşkün oluyolar. Araya bir sınır koymak lazım bunu beceremiyolar. Arkadaşım valla Allah kolaylık versin. eşinle aranı hoş tutmaya çalış sen ne yapsan da etsende değişmez.

Beddua eden bir insandan nefret ediyorum ben bilmiyorum beddua eden bir insan bence iyi biri olamaz. Ben onca yaşadığıma rağmen bir kere bile bela okumadım kimseye insanların olur olmadık ufacık şeylere bela okumasını anlamıyorum. Beddua edeni allah sevmez. Allah görmüyor mu da sen kendi adaletini işletmeye çalışıyorsun. Ne diyeyim allah ıslah sana da sabırlar ihsan eylesin.

amin arkadaşlar hepinize verdiğiniz destek için teşekkür ederim.bakalım bayramda nolcak.her bayram bizim burada bi kavga girültü çıkar kaynanam ve görümceler tarafından.sırf bu yüzden bayram olmasını istemiyorum bilmiyorum belki günaha giriyorum ama bayramları sevmiyorum.rabbim beni affetsin

seni anlıyorum canım.belki biraz farklı yaşadıklarımız ama kahramanlar aynı.......herşey eşinde bitiyor.ben yapılanlara tahammül etmeye devam edebilirdim ama eşim bana yapılanlara dayanamadı.çok iyi bi işimiz vardı.ama eşim bazı nedenlerden dolayı kardeşinin üzerine açtı işi.devretseler kaç yüz milyar eder.eşim sadece ceketini aldı ve beş kuruşsuz işi bırakıp evimizi taşıdık düğünümde takılanın birazını harcadık önce evimizi bul duk sonra işimizi..........şimdi mutlumuyuz.....evet çoookkkkk.ama eşimin ailesinin yanında olmaması beni çokk üzüyor.yaşananları tahmin bile edemezsiniz beddua okuduğuna eminim bi kaç kez telefonla tacizler etti.son olarak eşim öyle bir konuştuki bi daha arayamadılar.çünkü en son aramasında öyle beddua ve küfürler ettiki suskunluğunu bozdu.benim tek annem var oda senin annen der durur.ama hernekadar dile getirmesede ben onun zaman zaman yanlızlığını hissederim ve canım çoookkk yanar.bazen keşke beni tanımasaydıda ailesi yanında olsaydı diye düşünürüm.......kızlar erkek dahi olsa anne baba yokluğu çok zor.hele varken yok bilmek.yalvarıyorum sen görüş bende ararım ama onlar anlamazlariyi niyetimizi.çok çektik eşimle kızlar çok.

dikkat et hastalanma

kaynana ölüp gider sende izler kalmasın

ayyy canım beklede beraber atalım bende beklyorum inşallahhhh:roflol::içelim:hihoyyyt:lepi:kaydirigubbakcemile5lülülülülülüklava::sm_cool::teytey:

Canim ya anliyorum seni ama o kadinada ardik normal bakmamak lazim belli bi yastan sonra yaslilar boyle oluyo ne yapsan yaranamiyorsun daha ters tepki veriyorlar.huyu karakteri ters biri ise yaslaninca bu iki misli oluyor.. beddua etmeside kaniti hangi anne evladina beddua ederki???
ayrica burda kocanda suc diyen hanimlari kiniyorum ne yapsin adam gitsin anasimi dovsun azarlasin sonunda onunda annesi ne yapsa anlamiyor yinede anasindan yana olup esini hor gormuyor idare ediyor anasini.. Benimde annem ve kayin validem de yaslandi çok hassaslar yaslilarin halini anlamak lazim. kimisi oyle bunarki siz bile inamassiniz yaptiklarina ama ardik onlara cocuk gozu ile bakacaksin haa cok mu uzerine geliyorlar ozamanda mesafeli davrancaksin.
sonucta yine yasli atsan atamassin ki...

Son düzenleme:
cnm arkadaşım herkesin bir derdi var dimi ben kocadan sen kaynanadan.allah yardımcın olsun.ama boşver takma yaşlı insanlar nede olsa.duymazdan gel.bak ben onu yapamadım yani duymazdan gelemedim başıma gelmeyen hastalık kalmadı bu yaşta.ben hastane köşelerinde sürünüyorum onlar oturdukları yerde sefa sürüyolar olan sana oluyo yani.o yüzdende sen kimseyi takma benim yaşadıklarımı yaşama.boşver beddua ederse git elini öp haklıda olsan özür dile hürmet et kırılsanda yüzüne gül bakarsın allah onunda kalbini yumuşatır aranız düzelir inşallah.genç yaşta bu kadar dert sahibi olmayalım arkadaşım.öpüyorum seni kocaman.kendine dikkat et iyi bayramlar

yok canım elini öpmeyi bırak kadının yüzünü görmeye,sesini duymaya tahammülüm yok.asla ne elini öperim nede yüzüne gülerim asla asla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…