Kaynanam yznden yaamaktan bktm

ölsede kurtulsam demişiniz........ya siz ondan önce ölürseniz.......
her ne olursa olsun ....böyle dememelisiniz......
sonuçta eşinizin annesi.........annede anne olsa demişiniz.....buda bi garip olmuş.......
çok çekiyor çok sıkıntada olabilirsiniz........ancak neler yaşadıgınızıda siz bilirsiniz....
madem bu kadar fena huzurunuz yok........her dakkada böyle yaşanmaz.........
eşiniz bir çözüm bulmalı.......ve o evden uzaklaşmalısınız..........durum daha kötü olmadan........

Böyle zır cahil kaynanalar yüzünden gencecik hayatlar yaşanmaz hale geliyor...Bu arada sana mı bu davranışları...eltinle arası nasıl...fazla samimi olma...onun davranışları eşine batmadığı için tınlama diyor ama sen çok hassas birisin sanırım...herkes bu davranışlara katlanamaz...çok gidip gelme...bayramlarda ya da özel günlerde gidersin...eşini evden çıkarmak için ikna etmek zor gibi duruyor...Bu kadar takarsan depresyona girersin...:1closedeyes:Sen keyfine bak canım gerisini Allaha havale et...O en büyük hesap edendir...

Anlattıklarından Benim Annem Bir Melek'teki kaynana geldi gözümün önüne..
Allahtan eşin durumdan haberdar ve seni destekliyor.
Ya bi de tam tersi olsaydı?
Söylediklerini duymazlıktan gelmen lazım bir apartmanda yaşıyorsanız. Biliyorum kolay değil ama başka da nasıl tahammül edilir ki. Sen onu ciddiye alıp her dediğine takılırsan ömrünü yer bitirirsin. Bi şekilde cahil, yaşlı falan gibi mantıklar üreterek onu ciddiye almaman lazım..
Kolay gelsin...

pes anam bukadarinada ...
kadin psikolojik eziyet ediyo resmen...
ama suda bı gercekkı mecbur katlanmak zorundasın be guzelım...
sonucta ayrı bınada oturuyosunuz...
zaten yaslıda anladıgım kadarıyla...
duymamazlıktan gelmeye calıs....muhattap olma....söylediklerine kulak asma sen kendını bıldıkten sonra kendını uzmene gerek yok...
bak alllaha sukur esınde destekcın ya oda anne delısı olsaydı napıcaktın....
hıc degılse sana hak veren yanında olan bı esın var...
kaynananıda bosver...herkes bıgun yaptıgı kotulugu gorur...kımsenın yaptıgı yanına kalmaz...

esin annesinin ne oldugunu bildigi halde

ne diye sana bayramda oraya gidiceksin diye baski yapiyor ki

zaten gideceginiz yer iki kat asagisi degil mi :bbo:

eltinizle araniz nasil hem sizin ,hem kaynanizin

yoksa sadece size karsi yapilan bir tavir mi bu ?

ayy ne varda burnunuzun dibine getirdiniz ki

otursalardi kiclarinin uzerine ,maddiyatsa maddi yardim ederdiniz

nefret ediyorum huzur kaciran insanlardan

Son düzenleme:
canım ya çok üzüldüm rabbim merhamet versin kayınvalidenin ve eşinin kalbine...ama sende eşine karşı tavrını koy seni bu kadar ezdirmesin.onların huyu öyle diye sen hayatını zehir edemezsin.ayrıca ne yaşlılar var insan iki laf etsede diblesek diye ağzının içine bakıyor.ama benimde başımda

ah erkekler bunlari okuyunca varya köklerine tüküresim geliyor:) allah sabir versin canim allah seni mükafatlandiracak sen sabir et,
esinede yazik diyorum insan konusur en azindan tasinirdiniz ya senin sonucda hayatini zindan ediyor!

ayyy cok korkunc ya gecmıs olsun uf ne fena
hıc umursama duyma ama hakıkaten duyma sen duyup kendıne zehır edıyosun yaa
yapmasan bı turlu duysan bı turlu cok kötu ne dıyım ayrı eve falan tasının ne bıleyım :S

bende öyle yapmaya çalışıyorum eşimde hep senin dediğini söyler tınnnnnn de geç der.

Valla güzelim keşke eşin tınnn yap diyene kadar ayrı bir eve çıkartsaymış seni daha iyi olurmuş.
Böyle iyice sinirlerin gerilicek en iyisi sen eşinin beynini didikle ve oradan ayrıl yoksa iyice fena olacak bu işin sonu.

esınız kaıdeye almıyosa sız neden takılıyosunuz..
evınıze gırıp kapınızı kapatın..
bayramda gtmem dıyosunuz ama alt katınızda ınsan kus olan kapı komsuylan bııle bayramlasır..
araya bı mesafe koymalısınız sızınle bu sekılde konusmamaları ıcın...
sızı gelın olarak gorsunler yada gormesınler kabul etmek zorundalar..
bırakında yapdıklarıyla kalsınlar hayattan nefret etmek ıcın baska nedenlerınız olsun kaıdeye almıycagnız bı kaynananız yuzunden olmasın..

ahklısın niyeyse anneleri evlenince kıymetleniyo.aynı binaya taşınana kadar eşim annesine bayramdan bayrama giderdi.şimdi annesi olmadan yaşayamıyo.

O zaman birak sevgili annesi ile mutlu mesut yasasin o evde....

Ya buralardan gideriz yada bundan sonra ben senin hayatinda yokum diyeceksin arkadasim.....Ona seni kaybetme korkusunu öyle bir yasatman lazimki eli ayagi titresin...

Böyle olmaz....sen sagligindan olduktan sonra her gün laf beddua duymak zorunda olduktan sonra, sevmedigin küs oldugun o insanlarla hep yüze yüze baktiktan sonra neye yarar.....??

Esine göz dagi vermenin, tepkini koymanin zamani gelmis.....

iş tamamiyle kocanda bitiyor. benim eşimde sessiz kaldıça hep beni ezmek için bişeyler yapıyorlardı ve eşimle ayırmak istiyorlardı. şimdi eşim tavrını koydu benden uzak olsunlarda. sürekli kavga gürültü bizde bıkmıştık. kış gelir bayramlar bişter kaynana kavga eder küseriz yaz gelir düğünler başlar barışma çabaları sürekli bu böyleydi. şimdi bayram geliyor yine aynı ama eşim tavırlı bu konuda artık. seninde eşinin bir tavır koyması annesini yola getirmesi gerek yoksa yuvanızdaki huzurda mutlukta yakında biter.

onu hiç kaleye alma yok gibi davran....

sn onu önemsedikçe o daha çok yapar yapacağını...

benimde başımda var bitane kaynana.Yapıyor yapacağını sonrada bişe olmamış gibi davranıyor milletin yanında bir rol bir rol sormayın.Hele zamanında bana söylediği şeyler yenilir yutulur değil bir türlü unutamıyorum kızlar nikahımız olmuş yakında düğünümü olucak ve de eşimle aynı şehirde değiliz görüşebildiğimizde de hiç ayrılmıyoruz aynı odada ama ayrı yataklarda yattıyoruz diye kadın demediğini bırakmadı oğluna ağzını açmıyor bana bi ton laf.İnanın artık gidesim gelmiyor eşimi görmek için katlandım ama yok artık gitmem.O söylediği laflar onurumu öyle zedeledi ki aradan epey zaman geçti ama unutamıyorum ve nefretim artıyor kadına.Resmi nikahımız olmuşş nolmuş yanii aynı odada yattıysak ama gelde anlat.Bu geri kafalılar için düğün olması lazımm karı koca olmak için..ama bu yaptığını er yada geç ödetecem o kadına.Çok kırıldım çok.

bir süre sonra bu yaşadıkların muhtemelen seni sinir hastası edecek. görünürde ne sen anlayacaksın nede etrafındakiler. ama kapı çarpsa yada biri yüksek sesle konuşsa irkileceksin istemsiz hareketlerin olacak....yaşın kaç bilmiyorum ama çokda fazla olduğunu sanmıyorum. insan hayata birkez gelir ve en değerli hazinesi sağlığıdır. onu kaybettikten sonra mısıra sultan olsa neye yarar. sana tek tavsiyem çık git yanlız yada eşinle.oğluyla evlendin diye seni dünyanın en kötü insanı ve düşman olarak gören bir cahil kadın yüzünden sağlığını kaybetmeye değer mi? senin annen yada baban eşine bu kadar psikolojik şiddet uygulasa ve sen eşine ya tınlama yaşlı onlar desen ne kadar dayanır. bide bunu sor kendine..erkek olmak ve bizim tarafımızdan sevilmek onlara ayrıcalıklı haklar tanımaz.

ne kadinlar var ya tobe tobe
ee arkadasim gecinemiyceniz onceden belliymis ne diye getirirsiniz dibinize o yetmiyo bide elti ve gorumce pehh :1closedeyes:

7 yil(imzanda yazdigi icin dedim) cekmissin dahada cekiceksin belli o yuzden kendini alistirman gerekiyo yok gibi davrancaksin yada ordan tasinacaksin yapicak bisey yok

yuce rabbim peygamber sabri versin cumlemize :Saruboceq:

Eşiniz dibinize getirip, zorla ağrımayan başınızı ağrıtmış. Ne o öyle kaynana, elti, beş tanede görümce dipdibe. Birde tınlama hayatım diyor...
Kolaysa biriside ona hakaretler etsin oda tınlamasın olurmu??
Bu işi eşiniz açmış başınıza eşiniz düzeltecek, gerekirse masaya yumruğunu vuracak herkese sizi saydırtacak, ne o öyle baykuş gibi pencere önlerinde beddualar ya?Kendi evine ürpererekmi girip çıkacaksın ömür boyu?
Allah ıslah etsin böyle insanları, kendileride zamanında gençti, biraz tatlı dilli olsalar hiçbir problem kalmaz.

öncelikle hepinize tşk ederimarkadaşlar.haklısınız herşey eşimde bitiyo.inanın 7 yıldır söylemekten ben bıktım ama olmuyo olmuyo.hem sensiz yaşayamam herşeyim sensin benim ailem yok diyo hemde nasıl oluyosa buradan gitmiyo.eşinede hakaret edilse demişsin ya aynısını bende sölerim ama nato kafa derler ya aynen öyle.eltimi sormuşsunuz biz 3 eltiyiz.üçümüzede aynısın yapıyolar sadece bana değil.benim anlamadığım bunların annesinden başka anne yokmu acaba bu dünyada herkesin annesi kıymetlidir ama yanlış yaptığında da uyarmasını bilmek lazım.ama ben bunları anlamadım gitti.zaten nereye kadar dayanırım bilmiyorum.ya eşim bu evi bırakacak ya ben onu.o zaman kafası dank edecek ama ben bu eve birdaha dönmiycem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…