Kaynanam

Yasemin4545

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
83
33
88
Selam hanimlar benim derdim buyuk kayinvalidemle yasiyorum cok sukur esimle bir sıkıntim yok birbirimizi cok severek evlendik bende seve seve kabul ettim kayinvalidem konusamiyor ve duyamiyor herseyime yardim eder ama cok kiskanc cocuk gibi okadar dibimde ki artik fenalik gelmeye basladi evin icinde onu gormek dahi istemiyorum o raddeye geldim kaciyorum resmen yalan soyler cok ilgi cekmek icin yapmadigi numara kalmaz surekli genc kiz gibi beni taklit eder konusamaz duyamaz ama herseyi bilir alisverisini yapar gezmeye gider ustunu basini kiyafetine cok dikkat eder dedikodu bile yapar durup dururken hicbirsey yokken bezen huzursuzluk cikartir ben odadan cikinca esimle konusur ben gelince susar artik son raddeye geldim hamile.kalmadan once esimle tartismamiz oldu ve bana annemi sevmiyosun ama ya evladimiz onun gibi olursa gorursun diye bir laf kullandi bana atamiyorum icimden suan hamileyim ve dualarimda kayinvalidemin huyunu dahi almasin konussun duyabilsin die dua ediyorum yalnismi dua ediyorum bilmiyorum ama cok bunaldim kavga ettigimiz zamanlarda vicdan yapiyorum neden katlanamiyorum diye daha fazla icimde tutamadjm buraya yazmaya karar verdim esimi cok seviyorum annesidir o benim ailemin uzerine titrer ama ben yapamiyorum kadini goresim yok tavsiyesi olan varmi bu arada bir erkek kardesi var esimin yakinlar ama onlarin kapisini dahi acmaz kayinvalidem evlendigimizin ucuncu gunu solugu evde aldi o gunden beridirde cok nadir akrabalarina gider kimse tahammul edemiyor kendisine ne yapicagimi sadirdim tahammulum yok gunaha giriyorum

Diyecek birşey bulamadım açıkçası. Allah yardımcınız olsun.
Cok zor Allah beterinden sakinsin esimi cok seviyorum annesine katlanamadigim icin vicdan azabi icerisindeyim ama cok bunaldim yalnis dua etmekten korkuyorum Allahin gucune gitmesinden korkuyorum kiziyorum kavga ediyoruz vicdan azabi cekiyorum cocuk gibi akli yok diyorlar ama degil herseyi bilir akli olmayan alisverise cikabilirmi? Ben yokken evde herseyi o hallediyormus temizlik alisveris hersey nasil akli olmaz vicdanima cok oynadilar ve cok yorgunum komsular cevre cok hak veriyor bana Allah yardimcin olsun diyorlar cok zor bir kadin diyorlar zorlanir oldum tek dilegim evladim saglikli olsun

Bir tanıgımız vardı. O da konusamaz, duyamaz ama sen odadan cıkar cıkmaz senın dedıkodunu yapardı. Ama dünya tatlısı bir teyzeydi

Allah sabır versın. Ortak sekılde bakın, sadece sız bakmayın.

Allah ona da yardım etsin belli ki sizden baska kimsesi yok .. nasıl kurtulacağınıza gelince ayrı ev düşünün bence eşi ikna etmeye çalışın

beraber yaşamayı kabul ettiysen , kayınvalideliğin genel misyonlarından da şikayet etmeyeceksin. ki seve seve kabul etmişsin bir de...

Bir tanıgımız vardı. O da konusamaz, duyamaz ama sen odadan cıkar cıkmaz senın dedıkonu yapardı. Ama dünya tatlısı bir teyzeydi

Allah sabır versın. Ortak sekılde bakın, sadece sız bakmayın.
Kendisi zaten gitmez evet tatli bulan cok ama ayni evde yasamak cok cok farkli :)

Konusamayan duyamayan veya yabanci kvdeler bile kaynanalik yapiyorsa vay halimize esimi annesine gore secmeliyim sanirim

Allah sabir versin canim cok zor.insallah bebegin saglikli olur.
Kadina git de diyemezsiniz cok zor.
Allah razi olsun git diyemem ayri eve ciksam vicdan yaparim tek basina kalir esimle huzurum hic kalmaz aslinda gitmesini istemiyorum vicdan musabesi yapiyorum surekli hamile oldugum icin beklide bu kadar takiyorum tahammulum kalmadi dipdibe oldugumuz icin belki herseyi onunla paylasmak zorunda kaldigim icin belkide bilmiyorum karisik duygular icerisindeyim

Konuşamıyor duymuyor ne zararı var size? Siz de kör olun o zaman görmeyin onun hareketlerini. Yazık ya bir 5 dakika kulaklarınızı ve ağzınızı kapatın bakalım ne olacak? Ne hissedeceksiniz?
Bu kadarı da abartı geliyor bana gerçekten. Bir de merak ettim siz mi o eve gelin geldiniz o mu sizin evinize geldi? İşte kilit soru bu!

Hanfendi kusura bakmayinda yasamadan bilmezsiniz evet ben bu eve geldim ben horgormuyorum aksine el ustunde tutuluyor yorumlariza dikkat edin lutfen ne kolay dimi karsidan konusmak nasilda carpitiyorsunuz yazdiklarimi bastan iyice okuyun hamile.oldugum icin zorlaniyorum belkide bilmiyorum ben 5 yildir kimseye anlatmadigimi buraya anlattim bunalmisim demekki ayrica dislayan yok kendimle savasiyorum diyorum benim annem babamda özurlu ben ne kadar zorlandigini kendisinin zaten biliyorum lutfen dikkat edin carpitmayin konuyu

boş vermeyi öğreneceksin.
görme duyma sen de.
ayrı eve çıksan vicdanın rahat etmez.
eşinle huzurun kaçabilir.
insanlar öz ailesiyle yaşarken de bunalabiliyor.
öyle böyle rahatlat kendini, ayrı eve çıkma düşüncen yok madem.

Aynen öyle ciksam rahat etmem asla ne yapsan olmuyor bazen insan insanla sınansinda saglikla sınanmasin en onemlisi o hormonlarinda etkisi olabilir tabi hamilelikten once bu kadar degildi sanki zor olsada gormemeye calismak gerek bazen haklisiniz

İşte siz gelmişsiniz bu eve. O zaman istemiyorum deme gibi bir hakkınız yok. Hem anne babanız da engelliymiş daha iyi anlamanız gerekiyor. Ben gayet düzgün konuştum ama genel olarak anlayamama sorununuz olabilir. Görmeyin diyoruz çok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…