- 29 Nisan 2011
- 83
- 33
- 88
- Konu Sahibi Yasemin4545
-
Evet canim kendince isaretlerle iletisim kurabiliyor cunkuKonuşamıyor, duyamıyor ama yalan söyleyip dedikodu yapıyor diye okudum. Ama algılayamadım.
İşaretle dahi dedikodu yapıp yalan söylüyorsa vay haline, Allah yardımcın olsun.Evet canim kendince isaretlerle iletisim kurabiliyor cunku
Cok zor Allah beterinden sakinsin esimi cok seviyorum annesine katlanamadigim icin vicdan azabi icerisindeyim ama cok bunaldim yalnis dua etmekten korkuyorum Allahin gucune gitmesinden korkuyorum kiziyorum kavga ediyoruz vicdan azabi cekiyorum cocuk gibi akli yok diyorlar ama degil herseyi bilir akli olmayan alisverise cikabilirmi? Ben yokken evde herseyi o hallediyormus temizlik alisveris hersey nasil akli olmaz vicdanima cok oynadilar ve cok yorgunum komsular cevre cok hak veriyor bana Allah yardimcin olsun diyorlar cok zor bir kadin diyorlar zorlanir oldum tek dilegim evladim saglikli olsunDiyecek birşey bulamadım açıkçası. Allah yardımcınız olsun.
Kendisi zaten gitmez evet tatli bulan cok ama ayni evde yasamak cok cok farkli :)Bir tanıgımız vardı. O da konusamaz, duyamaz ama sen odadan cıkar cıkmaz senın dedıkonu yapardı. Ama dünya tatlısı bir teyzeydi
Allah sabır versın. Ortak sekılde bakın, sadece sız bakmayın.
Evet seve seve kabul ettim ama kasik tikirdamadan anlamazsin kimin ne oldugunu bizimkide o hesap malesefberaber yaşamayı kabul ettiysen , kayınvalideliğin genel misyonlarından da şikayet etmeyeceksin. ki seve seve kabul etmişsin bir de...
Kaynana kaynanadir canim malesef benden tavsiye herkesin evi ayri olsunKonusamayan duyamayan veya yabanci kvdeler bile kaynanalik yapiyorsa vay halimizeesimi annesine gore secmeliyim sanirim
Allah razi olsun git diyemem ayri eve ciksam vicdan yaparim tek basina kalir esimle huzurum hic kalmaz aslinda gitmesini istemiyorum vicdan musabesi yapiyorum surekli hamile oldugum icin beklide bu kadar takiyorum tahammulum kalmadi dipdibe oldugumuz icin belki herseyi onunla paylasmak zorunda kaldigim icin belkide bilmiyorum karisik duygular icerisindeyimAllah sabir versin canim cok zor.insallah bebegin saglikli olur.
Kadina git de diyemezsiniz cok zor.
Hanfendi kusura bakmayinda yasamadan bilmezsiniz evet ben bu eve geldim ben horgormuyorum aksine el ustunde tutuluyor yorumlariza dikkat edin lutfen ne kolay dimi karsidan konusmak nasilda carpitiyorsunuz yazdiklarimi bastan iyice okuyun hamile.oldugum icin zorlaniyorum belkide bilmiyorum ben 5 yildir kimseye anlatmadigimi buraya anlattim bunalmisim demekki ayrica dislayan yok kendimle savasiyorum diyorum benim annem babamda özurlu ben ne kadar zorlandigini kendisinin zaten biliyorum lutfen dikkat edin carpitmayin konuyuKonuşamıyor duymuyor ne zararı var size? Siz de kör olun o zaman görmeyin onun hareketlerini. Yazık ya bir 5 dakika kulaklarınızı ve ağzınızı kapatın bakalım ne olacak? Ne hissedeceksiniz?
Bu kadarı da abartı geliyor bana gerçekten. Bir de merak ettim siz mi o eve gelin geldiniz o mu sizin evinize geldi? İşte kilit soru bu!
boş vermeyi öğreneceksin.Hanfendi kusura bakmayinda yasamadan bilmezsiniz evet ben bu eve geldim ben horgormuyorum aksine el ustunde tutuluyor yorumlariza dikkat edin lutfen ne kolay dimi karsidan konusmak nasilda carpitiyorsunuz yazdiklarimi bastan iyice okuyun hamile.oldugum icin zorlaniyorum belkide bilmiyorum ben 5 yildir kimseye anlatmadigimi buraya anlattim bunalmisim demekki ayrica dislayan yok kendimle savasiyorum diyorum benim annem babamda özurlu ben ne kadar zorlandigini kendisinin zaten biliyorum lutfen dikkat edin carpitmayin konuyu
Aynen öyle ciksam rahat etmem asla ne yapsan olmuyor bazen insan insanla sınansinda saglikla sınanmasin en onemlisi o hormonlarinda etkisi olabilir tabi hamilelikten once bu kadar degildi sanki zor olsada gormemeye calismak gerek bazen haklisinizboş vermeyi öğreneceksin.
görme duyma sen de.
ayrı eve çıksan vicdanın rahat etmez.
eşinle huzurun kaçabilir.
insanlar öz ailesiyle yaşarken de bunalabiliyor.
öyle böyle rahatlat kendini, ayrı eve çıkma düşüncen yok madem.
İşte siz gelmişsiniz bu eve. O zaman istemiyorum deme gibi bir hakkınız yok. Hem anne babanız da engelliymiş daha iyi anlamanız gerekiyor. Ben gayet düzgün konuştum ama genel olarak anlayamama sorununuz olabilir. Görmeyin diyoruz çok mu?Hanfendi kusura bakmayinda yasamadan bilmezsiniz evet ben bu eve geldim ben horgormuyorum aksine el ustunde tutuluyor yorumlariza dikkat edin lutfen ne kolay dimi karsidan konusmak nasilda carpitiyorsunuz yazdiklarimi bastan iyice okuyun hamile.oldugum icin zorlaniyorum belkide bilmiyorum ben 5 yildir kimseye anlatmadigimi buraya anlattim bunalmisim demekki ayrica dislayan yok kendimle savasiyorum diyorum benim annem babamda özurlu ben ne kadar zorlandigini kendisinin zaten biliyorum lutfen dikkat edin carpitmayin konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?