- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
- Konu Sahibi Yasemin4545
-
hamilelik, hormonlar, bilhassa lohuaslıkta insan leyla oluyor.Aynen öyle ciksam rahat etmem asla ne yapsan olmuyor bazen insan insanla sınansinda saglikla sınanmasin en onemlisi o hormonlarinda etkisi olabilir tabi hamilelikten once bu kadar degildi sanki zor olsada gormemeye calismak gerek bazen haklisiniz
Yazdiklarinizi iyi okuyun once benim.anlama sorunum.yok kitta degilim cok sukur yazilanlari okumadan insanin sinirini oynaticak yorumlar yapmayin istemiyorum demiyorum goresim gelmiyor diyorum farkindaysaniz insan yeri geliyor kendi anasinla anlasamiyor gormek istemiyor kendimi elestiriyorum farkindaysaniz daha fazla sizinle muhattap olmak istemiyorum anlamanizida beklemiyorum zaten basina gelmeyen bilemez bende sizin gibi birine ayni seyi solemistim zamaninda insan nasil.katlanamaz ya dedim ne konusuyor ne duyuyor bununlada gecinemezmi insan dedim suan ayni konumdayim sizde yorum yaparken acimasiz olmayin insanin hayatta ne gorecegi pek belli olmuyor emin olun buna konumla ilgilide yorum yapmayin lutfen insanlar buraya dert anlatmak icin yaziyor sizin gibi iki uc kisi insanin daha cok sinirini bozuyorİşte siz gelmişsiniz bu eve. O zaman istemiyorum deme gibi bir hakkınız yok. Hem anne babanız da engelliymiş daha iyi anlamanız gerekiyor. Ben gayet düzgün konuştum ama genel olarak anlayamama sorununuz olabilir. Görmeyin diyoruz çok mu?
Tesekkur ederim yazdiklariniz icin insallah oyle olur lohusaligimi dusunemiyorum zaten evladim dogdugunda gozum dahi gormicek belki suan gozume batan seyleri Allah baska dert vermesinhamilelik, hormonlar, bilhassa lohuaslıkta insan leyla oluyor.
o yüzden kendini çok dinlememeye çalış.
eşinle aran iyi, sağlıklı bir evladın olacak inşallah hayırlısıyla.
kv de de bariz kötülük yapmayan biriyse idare edeceksin mecburen.
Dusunmedik degil acikcasi ama suan durumlar pek musait degil malesef zor bana yardim eder dedigimi iki etmez ama ayari yok bazi konularda dibimden ayrilmiyor ki suan hamile oldugum icin kimseyi cekemez haldeyim cok ciddi problemler degil ki ona ramen vicdanim.sizliyor kizdigim zamanlardaSomut şeyler anlatamadığıniza gore aslında aranizda büyük problemler yok. Ama kv niz çok iyi bir insan olsa bile birlikte yaşamak kolay degil.
Ben sizin yerinizde olsam ya da birgün kv ile birlikte yaşamak zorunda kalsam kesinlikle dubleks bir ev dusunurum. Hem sınırlarımız az çok belli olur. Hemde vicdanen yalniz bırakmadığınız için rahat olursunuz. Dubleks évler çok pahalı değil, ikinci katinda sevimli küçük odası wc si olan evler var.mutfaginiz filan ortak olur, sonra herkes evine çekilir. Inanın sizi çok rahatlatir.
Evet malesef annesini sevemedigim icin hungur hungur agladigimi bilirim kocama haksizlik ettigimi dusunurum buyuk askin sonuda bu olsun napalim :)Ayni evde yasamayi kabul edecek kadar buyuk askinizin
Maalesef ki esantiyonunu kabul edeceksiniz ..
Cunku bunu kabul edene yaninda annesini
Hatta kayinpederini de veriyolar..
Bi alana iki bedava
Evet malesef annesini sevemedigim icin hungur hungur agladigimi bilirim kocama haksizlik ettigimi dusunurum buyuk askin sonuda bu olsun napalim :)
Anormal demedim farkindaysaniz normal.oldugunu yani hepimiz gibi oldugunu anlatmaya calistim ayrica ben yalvarmadim bu evde kalmak icin esim istedi kosulsuz kabul ettim benimde evim var yarin oburgun burasinin kalacaginin garantisi yok benim evime tasinma dusuncemiz var ozaman napalim copemi atalim yapmayin gozunuzu seveyim.nasil.anliyosunuz siz acimaz olmayin konusurken biraz ayarli lutfen hicbiriniz annesinle dahi tartismayan insanlarsiniz sanirim bir gelinin kayinvalidesinle anlasamamasi garip geldiİyi de normal insanların dedikodu etmeye hakkı var da konuşamayanlar el işareti ile edince mi anormal oluyor ne saçma bir düşünce bu.
Konuşamıyor olabilir ama yok dedikodusu yok gezmesi tozması bakımı herşeyi batıyor size
Çok rahatsızsanız çıkın gidin kadının evinden kendi evinizde gönlünüzce takılın
Hem kadına tahammül edemeyip hem de geldi kaldı eve gitmiyor biryere demek de absürd oluyor.
Malesef biraz o sebepten birazda is geregi suan burada bulunmamiz gerekli yalniz kalamazki basina birsey gelir diye bende yerimde rahat oturamam zaten oda evde tek kalmaz yine bizden cikmaz sorun yaratir yani pek cikar yolum yok kendimle cozmem gerek cocuk olunca hersey degisir belkideAyri eve neden cikmiyorsun
Maddi problemler yuzunden mi ?
Bak ayni sokakta olsa aksam kapini kapatabildigin bir evin olsun bence ..
Annesine yine her gun gidin ama aksam evinizde kimse olmasin.
Neden kendinize bunu yapiyorsunuz anlamiyorum.
Evlilik birinin annesine babasina katlanmak degil ki ?
Hanfendi kusura bakmayinda yasamadan bilmezsiniz evet ben bu eve geldim ben horgormuyorum aksine el ustunde tutuluyor yorumlariza dikkat edin lutfen ne kolay dimi karsidan konusmak nasilda carpitiyorsunuz yazdiklarimi bastan iyice okuyun hamile.oldugum icin zorlaniyorum belkide bilmiyorum ben 5 yildir kimseye anlatmadigimi buraya anlattim bunalmisim demekki ayrica dislayan yok kendimle savasiyorum diyorum benim annem babamda özurlu ben ne kadar zorlandigini kendisinin zaten biliyorum lutfen dikkat edin carpitmayin konuyu
Malesef insan aklindan cikaramiyor zor cocuk gibi bazen oda ama eminim bana yardimi cok olucaktir ona asla suphem yok okadar tartisiriz yinede beni kayirir gelininden oda farkinda benden baska kimsenin ona hayri yok Allah razi olsun dedigim coktur yaptiklarimi anlatmiyorum yapmaliyim cunku bunu biliyorum cocuk olduktan sonra mesguliyetim articak gerk hormonlar gerek esle yalniz kalamama her ozel anini esinle birlikte onunlada paylasmak gercekten zor bazen buna sukur yinede en azindan çok sukur esimle mutluyum insallah Allah saglikla evlatlarimizin sagligiyla sinamasin kimseyiO halde onu kv de olarak değil de yardıma muhtaç bir insan olarak gormeye calisin ve Allah rızası için yaninda oldugunuzu dusunun. Size onun zor oldugunu söyleyen komşularıniz eminim sizin hakkınizda da ona konusuyorlardir. Kimseye kulak asmayin. Siz annesine iyi davrandıkça hem eşinizin gözünde hemde Allah katında değeriniz yükselecektir.
Benim eşimin abisi de özürlü. Oğlum doğduğunda sorduğum ilk soru sağlıklı mi oldu. Bende çok korkuyordum günaha girmekten ama düşünmeden edemiyordum.
Simdi oğlum amcasını çok seviyor. Babaanne de çok sevilir. Hamilelik döneminde bunalmış olmanız normal. Ama doğumdan sonra iyi ki kv var diyeceksiniz. Ben kv bir hafta daha kalsa da çocuğa baksa diye gözünün içine bakiyordum. ALLAH SAĞLIKLI BEBIS nasıl etsin insallah.
Eminim yardimi cok olacaktir ona suphem yok asla ama uzaksa sayet iyidir bosver ayni evde zor bazi seyler evet yardima cok ihtiyaci oluyor insanin kolay degil oyl3 dusunmeye calisiyorum elimden gelenide yapiyorum surekli dip dibe gercekten zor millete konusmak kolay konuyu carpitmakta herkes yasadigini bilir acimasizca yorum yaparken biraz kendilerine baksinlarUzaktan konuşmak herkese kolay gelir. Canını sıkan bir şey yaptığı zaman uyarırsın ama dedikodusuyla baş edemezsin, o yüzden bırak ne konuşursa konuşsun. İş yapabiliyorsa işlerinde yardımcı olmasını iste. Alışverişe bazen onu gönder, bazen sen git. Çocuğun olduğunda bakımı konusunda yardım iste, sen uyu dinlen. Onu sevemezsin belki ama varlığından rahatsız olmamayı öğrenebilirsin. Düşünsene yanında 24 saat sana yardımcı olabilecek birisi var, herkesin arayıpta bulamadığı bir şey. Birbirinize destek olun hayatınızı güzelleştirin. Benim kayınvalidem yan dairemde, komşu olsa daha çok muhabbetim olurdu eminim. Herkes ne kadar şanslısın diyor bana ama ben öyle düşünmüyorum. Keşke benimde bir şeyleri paylaşabileceğim bir kaynanam olsaydı diyorum.
Cok tesekkurler insallah oda istemez evladimiz oyle olsun ama bir an annesinin hatasini kapatmaya calisti iste ama icime yer etti bir kere dua ederken bile yalnis dua etmekten korkuyorum pisikolojim alt ust oldu bu yuzden bilmezmi gayet iyi biliyor annesini ama korumak icin akli yok annemin anlamaz bilmeden yapmistir diyor ama var bu lafina daha cok kiziyorum kayinvalideme anlattigimda anlamamazlikatan geliyor yani nabza gore serbeti cok guzel verir hatasi olsun hemen anlamamazliga vurur onu anlamak imkansiz bazenbence acikca annesini suclamadan esinle konusmalisin, eger dedikodunu yapiyorsa esine de seni anlayacaktir.
arkandan seni cekistirmeye calsiiyorsa esinde farketmistir annesinin huyunu heralde.
yada esine birakmadan kendin konusacaksin,keske sunlari sunlari yapmasan uzuluyorum kiriliyorum gibi acikca soyleyebilirsin bence.
ayrica eisnin dogacak cocugunla ilgili soyledigi ne fena ne sacma bisey, annesi engelli olmasa ayni hareketleri yapsa ayni tepkiyi yine gorurdu, engelini one surup uste cikmaya calismis.
ins cocugunu saglicakla kucagina alirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?