• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam

Beni hep ezdiler kaynanamda kalırlen bana bir kere yemek yedirmemişti ac ytudum simdi bizde kalıyorlar col kötüyüm

iŞTE sanırım sizde bunun kini var .
Siz çocukmusunuz kalkın kendiniz hazırlayın yiyin yani .
İllaki önünüzemi koysunlar ağzınıza mı tıksınlar.
Ha yok hazırladım tepsiyi önümden aldılar diyorsanız ayrı.
Buda zor bir ihtimal okadar da vicdansız olamaz insan sanırım !

iŞTE sanırım sizde bunun kini var .
Siz çocukmusunuz kalkın kendiniz hazırlayın yiyin yani .
İllaki önünüzemi koysunlar ağzınıza mı tıksınlar.
Ha yok hazırladım tepsiyi önümden aldılar diyorsanız ayrı.
Buda zor bir ihtimal okadar da vicdansız olamaz insan sanırım !
Mutfagaa gırme dedı

Kocaman goggusleri var terliyor böyoele ben tıksındım dusa gır diyorum yok aynı mahallede evimi batırıyor yere kul çırpıyor cekirdek tukuruyor
Gogusleri kocamansa napsin evde mi birakip gelsin size? Digerleri de kesin sizin abartinizdir. Evin icinde sigara icmemesini rica edebilirdiniz ve eline cekirdek icin tabak verebilirdiniz. Bunlari yaptiniz mi? İse yaramadiysa esinizle duzgun sekilde konusabilirdiniz boyle uslup cok fena cunku,kimse katlanmaz

Ben evkendıgımde altınlaemı bıle aldılar elımden sımdı bebmın altınlarını bana verecen dıyo hepsını alacaks bende yok dedım

Mutfagaa gırme dedı

EE yani ?
Anne acıktım yemek yiyeceğim deseydiniz.
Nasıl şuan memeleri salına salına ortalıkta dolaşıyor diyorsanız demek ki okadar suskun kendini savunamayan bir tip değilsiniz.Gayette düşüncelerinizi ifade etme yetisine sahip bir bireysiniz.

EE yani ?
Anne acıktım yemek yiyeceğim deseydiniz.
Nasıl şuan memeleri salına salına ortalıkta dolaşıyor diyorsanız demek ki okadar suskun kendini savunamayan bir tip değilsiniz.Gayette düşüncelerinizi ifade etme yetisine sahip bir bireysiniz.
Onceleı cahıldım cok sustm doldurdukae

Back
X