• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam

Evleri yakınken sizde kalmaları hoş degil.
Ama obez olmaları da onların tercihi degil.
Obez olduğundan dolayı takmiyordur sutyeni rahat edemediği icin belkide.
Ayriyetten ben kaynanamla birlikte oturuyorum bundan ne kadar hoşnut olmasamda ama o da cok terler ve ilaç kullandığı icin teri cok ağır kokar o da sutyen takinmaz ama ben güzel bi dille anne takın kotu duruyor belli oluyor giysilerin altından deyince kızım terden kaşıntı yapıyor duramıyorum dedi disari çıkarken bile sutyensiz giderdi ama farkında değildi belli olduğu galiba Bilmiyorm ama simdi atletin ustune yarim atlet gibi sutyen giyiyor ve sorunu çözdük demem o ki deyin anne suyu hazırladım hava sıcak biraz ferahlamak istersiniz diye o zamanda yapmazsa siz haklısınız ama pat diye defolsun gitsinler derseniz eşiniz bsy görmeden haksiz olursunuz ben baslarda sıkıntılarını anlatırdım esim fazla takmazdi simdi kendi görüyor herşeyi kendisi gelip bana söylüyor az sabretseydiniz keske..

En azından uclarını bellı etmesın dtyen taksın dagdanmı ınıdo
Size ne yahu ? ! Koskoca kadının memelerinden size ne? Dağdan inen mı takmıyor sütyen ? Şu üslup ile kocanız az bile yapmış. Hamilesiniz diye prenses değilsiniz hepimiz hamile olduk da bu kadar şımarık üslup bilmez olmadık

Evleri yakınken sizde kalmaları hoş degil.
Ama obez olmaları da onların tercihi degil.
Obez olduğundan dolayı takmiyordur sutyeni rahat edemediği icin belkide.
Ayriyetten ben kaynanamla birlikte oturuyorum bundan ne kadar hoşnut olmasamda ama o da cok terler ve ilaç kullandığı icin teri cok ağır kokar o da sutyen takinmaz ama ben güzel bi dille anne takın kotu duruyor belli oluyor giysilerin altından deyince kızım terden kaşıntı yapıyor duramıyorum dedi disari çıkarken bile sutyensiz giderdi ama farkında değildi belli olduğu galiba Bilmiyorm ama simdi atletin ustune yarim atlet gibi sutyen giyiyor ve sorunu çözdük demem o ki deyin anne suyu hazırladım hava sıcak biraz ferahlamak istersiniz diye o zamanda yapmazsa siz haklısınız ama pat diye defolsun gitsinler derseniz eşiniz bsy görmeden haksiz olursunuz ben baslarda sıkıntılarını anlatırdım esim fazla takmazdi simdi kendi görüyor herşeyi kendisi gelip bana söylüyor az sabretseydiniz keske..
Haftada bır duse gırıyo bende kalmadaın aynı mahalle de zorundamıyım yatılı

Onceleı cahıldım cok sustm doldurdukae

Tamam önceleri sizin tabirinizle çok cahil olduğunuzu varsayar isek şuandada çok aklı selim davranmadığınızı vurgulamak isterim.Yani bunun yolu kv'nizi aşağılayarak yererek size bir fayda kazanç sevgi gibi şeyler kazandırmaz.Daha aklı selim davranarak eski şeyleri unutun kini öfkeyi bir kenara bırakın.Ilımlı olumlu davranın.Sonrasında herşey daha çok yoluna girecektir.Eşinizle öncelikle konuşma tarzınızı düzeltin çünkü çok itici .Gerçekten bu şekilde onu kaybeder ve annesine karşı yaptığınız o hakaretlerin sayesinde Allah korusun nefretini kazanırsınız.Çünkü o Onun ANNESİ .Ondan vazgeçmesi mümkün değil.Hatası varisede Annesinin haklıda olsanız bu tavırlarınız ile hep haksız olursuuz.Yavrunuza yazık!

Gıtsın evıbde kalsın yesım ıcsın bem ona bakmak zorundamıtım

Back
X