Ben de giydirmem. Cocuguma ne giydirecegimi kaynanam bilemez ki. Iyi ki onunu almisim da soylemisim zamaninda almayin giydirmem diye basim rahat etti almadilar o zamanlarBöyle yapınca ellerine ne geciyor anlamıyorum. Benim annemde bir kv torununun herşeyini alıyor ama yaranamıyor gelin hanım beğenip giydirmiyor bile aldıklarını
Harf çeyrege göre ucuzya ondan getirmiştir canınızı sıkmayın o çocuklar büyüdügünde kendilerine verilen degeri öyle bir görüyorlarki kv kızının ogluna haşlık vermiş benimkine sana kalmadı demiş oglum kocaman çocuk bunu hiç unutmaz bunun gibi çok şey var okadar soguki oglum onlara buz gibi herkes degerini kendi belirlerKıymet bilmeyene almayacaksin aslında. Sana komik birşey anlatayım. Benim cocuguma benim tarafımdan o kadar çok altın geldi ki. Misal bı abim tam altın, babam yarım, annem çeyrek, diğer abim yarım vs derken nerdeyse 30 gramlık bilezik alabiliyordum, bunca altınla. Kvdem gelirken bir çeyrek getirmiş, kvdemin annesi de kolye ucu olan harf almış. Evladımin isminin baş harfi yani. Sonuç benim evlat erkek, kolye ucu ne alakaysa))))
Geline kilo olmasın diye almış gitmiş, çok düşünceli bir kvKizlar merhaba
Geçenlerde bize misafir gelmisti bir icecekle yanimda bisküvi gibi bisey getirmişlerdi o gün kaynanam bizde kaldı evden cikarken mesela bisküvi 10 taneyse 8 tanesini alip gitmis görünce cok şaşırdım üzüldüm niye boyle bisey yaptı hadi neyse şuna uzuldum bebegim var 4 bucuk aylik cocuga hic bisey almadi klasik adet dogunca bi altın takti o kadar yani torunu sonucta maddi imkanida var bana garip geliyo böyle davranmasi Yanlışmı düşünüyorum
Ne kadar az beklenti o kadar yüksek mutluluk. Ama sırası geldiğinde de lafı yapıştırmak lazım :)Ceyrek altin almis iste yeter
Bu aralar herkes cocuguna bir seyler bekliyor cok ilginc
Biskuvileri alip gitmesi garip ama o konuda haklisiniz
Benim kvde de bir çeyrek taktı gitti. Hiçbir şey almadı. Sağolsun rahmetli annem herseyini aldı.
Gerçi ben kvde den hiçbir şey beklemiyordum. Yaniltmadi. Dugunumde de el gibi geldi gitti.
En basiti bir paket biskuvi alirsin verirken dersin ki gecen sefer aldiklarin yetmemistir al tepe tepe ye dersin misalNe kadar az beklenti o kadar yüksek mutluluk. Ama sırası geldiğinde de lafı yapıştırmak lazım :)
bi ben mi böyle düşünüyorum derken sizin yorumunuzu gördüm içim rahatladıAlt tarafi biskuvi boyle ufak seylere takilmayin lutfen.
Kesinlikle edilmez edilmemeli haftasonu esimin annesi vefat etti o kadar uzuldumki olmesinden cok yapmadiklarima yapamadiklarima olum var unutuyoruz.bi ben mi böyle düşünüyorum derken sizin yorumunuzu gördüm içim rahatladı
altı üstü bi bisküvi çok önemli değil bence
kendi annesi de alıp gidebilirdi ki benim annem bazen alıyor aldıktan sonra söylüyor aldım ben diye
feda olsun senelerdir onlar besledi beni 2 parça şeyin lafı edilmez bence
Bazı insanlar (çingeneler alınmasın lütfen ama tabir böyle) çingene ruhlu oluyor. Can çıkmadan da ruh çıkmaz.En basiti bir paket biskuvi alirsin verirken dersin ki gecen sefer aldiklarin yetmemistir al tepe tepe ye dersin misal
ayıp yahuBazı insanlar (çingeneler alınmasın lütfen ama tabir böyle) çingene ruhlu oluyor. Can çıkmadan da ruh çıkmaz.
yapanin kıymeti bilinir meraklanmayin :) sizin gibi kv leri tenzih ederiz yazilarimizda,uzerinize alinmayiniz lütfen :) benim de annem abimin cocuklarinin her ihtiyacini karsilar,altinini takti doğumlardan sonra,devamlı hediye alirlar..bisikleti salincagi beşiği vs..yengemin kardesi evleneceginde kardesi bi kiyafet almış teyzesi olarak,ama 2 düğün olucak bi de biz aldık aynisini giymesin 2 düğünde diye :) yengem ne gerek var aynisini giysin bisey olmaz dedi ama biz alalim istedik yine de..yengem de tmm madem teşekkür ederiz dedi,elbisesi ayakkabisi tokasi corabi tam bi kombinle aldık sagolsun o da giydirdi :) herzaman da aldiklarimizi kullanirken fotografini ceker atar bize :) ama benim kv de gelince o 1 parca aliyorsa benim annem 10 parca alir..kv habire lafını eder sunu giydiriyomusun bu oluyomu hala falan diyebu kız annelerinden,bizde niye yok.gelinim,internetten beğeniyor,ben alıyorum.oyuncaktan kıyafete kadar.
biz de bebeğin odasını kızın ailesi alır.ama torunumunkini biz alacağız.
ama bebek doğduktan sonra,gelinim de alınan iki nevresim için,benim ailem herşeyi yaptı derse şaşırmam.burada okuduğum konulardan yola çıkarak.
özel hastanede doğumunu yaptıracağız,odasını alacağız(perdesinden kapı süsüne kadar)kıyafet ,oyuncak alıyorum.demek ki çeyrek takarsam laf gelecek.kayınvalideler olarak şaşkınız,daha ne yapsak diye.
not:bisküvi konusunda haklısınız.
yapanin kıymeti bilinir meraklanmayin :) sizin gibi kv leri tenzih ederiz yazilarimizda,uzerinize alinmayiniz lütfen :) benim de annem abimin cocuklarinin her ihtiyacini karsilar,altinini takti doğumlardan sonra,devamlı hediye alirlar..bisikleti salincagi beşiği vs..yengemin kardesi evleneceginde kardesi bi kiyafet almış teyzesi olarak,ama 2 düğün olucak bi de biz aldık aynisini giymesin 2 düğünde diye :) yengem ne gerek var aynisini giysin bisey olmaz dedi ama biz alalim istedik yine de..yengem de tmm madem teşekkür ederiz dedi,elbisesi ayakkabisi tokasi corabi tam bi kombinle aldık sagolsun o da giydirdi :) herzaman da aldiklarimizi kullanirken fotografini ceker atar bize :) ama benim kv de gelince o 1 parca aliyorsa benim annem 10 parca alir..kv habire lafını eder sunu giydiriyomusun bu oluyomu hala falan diye..annem de alir verir asla lafını etmez..haliyle ben de icimden gelerek giydirmek istemiyorum kv nin aldigi 2 3 parça şeyi...
ne güzel, sizin gelin biliyormuş kıymet.ama kıymet bilmeyen o kadar çok ki.
siz kayınvalidenizin aldıklarını giydirseniz belki kadın daha çok alacak.giydirmiyorsunuz diye almıyordur.olamaz mı?
insanları mutlu etmek çok zor olmasa gerek.ayrıca oluyor mu diye sormak ters birşey mi?bakın gelininizden örnek alın.ne güzel annenizin aldığı şeyleri giydirip,fotoğraf atıyormuş.çok ince bir davranış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?