Kaynanam..

Ben hiç acımıyorum baska seylerdende doluyum. Malesef eşimize ailesinede artik sevmiyorum. Esim desen 7 24 internette takılıyor sabah 8ngibi uyuyor.kaynanam bir kere olsun yat oğlum karınla ilgilen oğlum demiyor
Eşinizin aklı yok mu? İradesi zayıf mı niye desin yahu? Hem torununa oğlum demekle bunun ne alakası var gerçekten?
Kendinize bir meşgale bulmalısınız.

hoslanmiyorsunuz genelde anlasilan. hic baktirmayin cocugunuza sinir olan bakmasini da istemez
Öyle yapacağım bu hafta annem gelecek.sonrasi
Hazır olun daha fenasi öğretmen derste soru sordugunda ve oğlum cevap verdigi zaman aferin oğluma diyor. Milli egitime şikayet etmek gerek😜 ilerde sizin öğretmen de der falan aman diyim...
O da yanlış bence. Kisisel görüşüm.arastrin

Ben hiç acımıyorum baska seylerdende doluyum. Malesef eşimize ailesinede artik sevmiyorum. Esim desen 7 24 internette takılıyor sabah 8ngibi uyuyor.kaynanam bir kere olsun yat oğlum karınla ilgilen oğlum demiyor

Karısıyla ilgilenmesi veya 7 24 oyun oynamaması icin annesinin ikazına ihtiyacı olan bir adamla evlenmiş olmanıza dertlenerek mevcut dert açığınızı kapatabilirsiniz.

Hazır olun daha fenasi öğretmen derste soru sordugunda ve oğlum cevap verdigi zaman aferin oğluma diyor. Milli egitime şikayet etmek gerek😜 ilerde sizin öğretmen de der falan aman diyim...

hemen arayın şikayet edin benim royal prince'ıma oğlum diyemez diye ahahahha.
herkes william ı harry i doğuruyo ya artık, herkesin çocuğu en az paşa unvanıyla doğuyor ahhaaaa.

Üç dört gün önce arkadaşım köpeğini bana bıraktığında dedim ki oğlum annecim diye sevmem de sakınca var mı . O da dedi ki ruh hastası gibi niye bı sakinca göreyim.

Şimdi demek istediğim şu
Bence tepkiniz çok anormal
Arkadaşımla konusu geçtiğinde o da çok anormal bulmuştu yukarıda anlattığım üzere .

Gerçekten ne diye sevmesini bekliyorsunuz
Ağzımız evladım çocuğum annem balım aşkım cicim oğlum kızım teyzecim diye alışmış
Ben evladım çocuğum annem deyince ne münasebet nasıl dersin

Bir kadına teyzecim deyince nasıl dersin aman Allahım

Bir arkadaşıma aşkım diye ağzımdan çıkınca ay nasıl dersin kocam kızıyor bana sonra ...dese çok komik gerçekten .
Sizde hitap problemi var bence. Şoklar içinde okudum

Çalışmıyor malum.pandemi
Adam çalışırken de adamın çekmediği çile kalmamış ki sayenizde bknz...
Merhaba kızlar. Eşim kamuda çalışıyor ve resmi bir kıyafetleri var. Buraya tayinle bir kiz geldi 3 ay once. Kızın iş icin resmi kıyafetleri daha gelmedi.ama bu kıyafetleri giyme zorunluluğu yok tercihe bağlı giyilebilir. Bu evdeki fazla olan resmi kiyafetinin birini kıza götürdü. Çok sinirlendim ama belli etmedim. Aklına bisey dusurmeyeyim diye. Siz olsanız napardiniz. Abartıyor muyum.kiz da kıyafeti giyip giyip dolaniyormus ortada. Bedenini kucultturmus.Is yerindeki diğer kızla samimiyum haber aliyorum.
Not: tamm kızlar konunun gereksiz olduğunu anladim. Haklisniz. Fazlaca abarttım

Siz bence prof. bir yardım alın. Eşinizi ve ailesini çıldırtmadan..

Back
X