kaynanam

tekpapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
241
9
66
34
Kocaeli
eşimin 2 gün tatili war..ewlendiğimizden beri bi cumartesi pzar baş başa kalamıoruz eskisi gibi biras dışarda dolasmak istiorum kaynanam her hafta bizi bi bahane bulup çağırıo ewinde masalla misafr bitmio misafr gelince cağırıo bnde bktım kalabalıktan.... misafir ağırlamaktan bana akıl werin yaa her çağırdığında gtmk zorndamıyım bugünde annm oraya gidckmiş akşam misafrm gelck dedim gtmedim

ben de aynı şeyi yaşadım. k.validem e başkalarını örnek göstererek evimde veya başka bir ortamda gereksiz kalabalıklardan hoşlanmadığımı belirttim. artık daha mesafeli.

eşimnde iki arada kalmasını istemiorum ama sıkıldım her misafr geldiğinde bn servs yapmak için gtmek zorundamıyım bide bi misafr gelnce bi kalabalık oluo ewleri

biz aynı şehirde değiliz allahtan değiliz ama nedense her tatil bayram ne olursa olsun sanki oraya gitmek zorundaymışız zannediyorlar sinir oluyorum ben de :) eşime bir şey demedim ama bu işe artık gıcık olmaya başladığı belli ettim kurban bayramında da böyle bir şey dediler tatil yaklaştıkça tel sıklaştı ne zaman geliyorsunuz sormalar filan eşimde kızdı sorup durmayın bellki gelmeyeceğim belki başka yere gidecğim diye tavrı sertti o kadarına gerek yoktu diye bende ona kızdım neyse bayramda gittik genelde gece gidiyoruzz bize tavırlıydı annesi hatta bu konuşmadan sonra eşimin erkek kardeşi aradı abim anneme ne dedi çok üzüldü falan diye ben doğruları söyledim diye ona da kızdı :) iki yıldır çok kibarca açıkladık anlamadılar ama bu son konuşmayı yaptık bakalım ne gösterecek zamn gitmek istemiyorsan gitmezsin ama tavrın eşim gibi olmamalı tabiki de

aman walla ele karşmak gerckten zormuş....en iyisi bile olmuo yaa ama bnde gtmicem bu hafta gtsem bile babanesi memlekete gderse uğurlamak için gtmezse gitmcm msfrleri geldi die

eşimnde iki arada kalmasını istemiorum ama sıkıldım her misafr geldiğinde bn servs yapmak için gtmek zorundamıyım bide bi misafr gelnce bi kalabalık oluo ewleri

Bence de iş erkekte bitiyor.bu eşinin arada kalması değildir.sizin de bir düzeniniz var.erkekler mesafeyi iyi ayarlayamadıkları için arada kalıyorlar.kimse onlara annene saygısızlık et gitmeyelim gelmesinler şöyle böyle demiyor.bu zamanlar bir daha insanın eline geçmez.gezin tozun birbirinize zaman ayırın.her misafirde niye sizi çağırıyorki hem.sinir oldum:)))))

kaynanan çağırınca bahanen yok annen çağpırınca var tabikide diyeceksin kaynana başka işimiz var kusura bakmayın diye ve net olacaksınız ısrar etsede k.bakmayın diyeceksiniz yoksa boynunuzdan o ip çıkmaz istediği zaman sizi asılır

bnde öle düşünüyorum aslında ama bunu eşime nasıl sölerim bu hafta babanesi gderse giderim gtmezse gtmiyim dimi bn daHA GECEN HAFTADAN PLAN YAPMIŞTIM YA CUMARTSİ YADA PAZAR GEZCEKTK SEWGİLİ GİBİ

bnde öle düşünüyorum aslında ama bunu eşime nasıl sölerim bu hafta babanesi gderse giderim gtmezse gtmiyim dimi bn daHA GECEN HAFTADAN PLAN YAPMIŞTIM YA CUMARTSİ YADA PAZAR GEZCEKTK SEWGİLİ GİBİ

tabii cnm yaaa gezin tozun sevgili gibi. sonra ele gelir mi bu zamanlar çoluk çocuk derklen.

biz eşimle özel bir günü kutlamaya dışarı çıktık eve bi geldik abisigil. dedim evimizde içelim çayımızı eşim hayır dedi ayıp olur dedi.. yukarıya çıktım paşa paşa erkek hayır demeyi bilmedikten sonra sen desen ne olur. bu akşam da çok kalabalık misafir gelecek annem eltimide çagırdı eltim abime söylememiş kayınvalidem söylemiş.. oda yok hizmetçiniz varya biz gelmeyelim diyor.. nedir bu yaa sabır diyorum. okadar. sende üzülme eşler anlamadıktan sonra ne yapacaksın yüz göz olmayayım dedikçe eşimde inadına susuyor..

eşimle biras önce konuştum:)pazar günü babanesinn gidip gtmceğni öğrencek öğlen giderse erken gidip o gidince gezmeye gidicez akşam gderse akşam üstü gidicez saolsun :):)ama bundan sonrada tepkimi koycam yeni gelinim ya pek sewmio galiba bni:)

Aradaki dengeyi esinin saglamasi gerek. Gerektigi yerlerde sinir koymayi bilmeliki ne sen kendini kötü hissedesin nede kayinvaliden.
Bu arada siz evlenmeden önce kayinvalidenin misafirlerine kim hizmet ediyordu? Yok yani her haftasonu seni cagirmasi biraz fazla abartiya kaciyorda. Tamam hizmet etmek gerek ama insan esiyle biraz yalniz zaman geciremiyorsa haftasonlarinda bile ozaman evlilikten ne anlicaz. Ise git gel yemek yap yat uyu kalk ise git gel vs vs monoton bir hayata dönüsür bu, ve insan evliligindende bir sey anlamamaya baslar.. Bence sinle konusmalisin ve o aradaki dengeyi kurmaya calissin, en azindan her ikinci hafta sonunda basbasa kalabilme imkaniniz olmasi icin annesine hayir demeyi bilsin, tabi sende hayir demeyi ögrenmelisin:)

benim kayınvalidem şeker gibi kadındır annemden ayırt etmem. geçen gün şaka ile karışık milletin gelini evini siliyo süpürüyo bi gün benimde öyle olurmu dedi. ben calışıyorum eltimde fransada yasıyo yazları burda sadce. ikinizi böyle bana iş yaparken görürmüyüm dedi evde kalabalıktı. çok beklersin dedim. bir dahada herhalde sakasını bile yapmaz. tavrını koy cnm yoksa daha cok gidersin. ben kend, işlerimi zor yapıyorum dedim. ertesi gün yemek yapıp göndermiş sağ olsun :)

monotonlaştı zaten öle hissediorum... 3 ay bitcek ewleneli samimi sölüorm balayından snra bas basa kalıp biyere gttğimizi hatrlamıorum sıkıldım bu durumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…