Şaka bir yana 'öküz doyuran bardak ' ne dir bu saygısızlık ya.. ! hayr sen nesinki kımsınki karşındakinin annesine bu şekilde konuşuyorsun.. Senın bu kaynana var ya tam zopalık deyım sana. açtığın kaçıncı konu bu sedeftende şiştik kaynananda. Sende hakılın burda derdini paylaşıyorsun Seninde işin zor böyle kaynanayla.. Hey allah Annem annem diye totoun dibinden ayrılmıyor ama yapıcagındanda geri kalmıyor. Bence gitmeme kararın haklı Sen çoktan böyle bir karar almalıydın. Ararsa açma bile bence. Hatsiz ya kaynana değil Sanki ergen kankasıherkese selamla başlayıp direk konuya girmek istiyorum hanımlar zira biraz sonra zaten herkes kim olduğumuda olayımıda konumuda anlıycak nasılsa
evlendim yaklasık 2 ay oldu harika bir evliliğim var elhamdülillah eşimden çok memnunum nişanlılık döneminde yaşadığım gelgitleri acabaları çürtcek kadar mükemmel koruyup kollayan bir eş oldu çok şükür
sorunum k.validem nişanlıykende huzur vermemişti evlendik hala aynı detaylaryla olayları anlatmaya kalkarsam çok uzun sürecek,
o sebeple gelişigüzel yazıyorum eltim sedefle resmen işbirliği yapıyor o ne yaparsa yapsın asla hesap sormayıp herseyn hesabını bana soruyor
ne zmn ailemle k.validem aynı ortama gelecek olsa k.validem hastayım ben diyip yatıyo baska odaya gidiyor.sürekli hasta numarası aileme saygısızlık ediyor
saçma sapan şakaları var mesela gecen gün annem için bunlar öküz doyuran bardağı bunları annene verelim o bunla içsin dedi patlattı kahkahayı dondum kaldım bişi diyemedm malesef
kayınvaldem sigara içmeye balkona çıktığında annem sigara kullanmadığı halde eslk etmek için yanına gidiodu yalnız kalmasın die
k.validem gel kuyruğum gel ayrılma peşimden dedi anneme yne bastı kahakahayı
bunlar en ufakları öyle saçma sapan hareketleri varki
sedef doğum yaptı eşimde bende aramadık çünkü kendisi düğünümüzede gelmedi arayıp tebrkte etmedi normal sartlardada artık sedefle konusmuyor eşim aynı ortama grip mecbur kalmadıkça
k.validem bunu çok iyi bildiği halde hala sedefi gözümüze sokmaya çalışıyor sürekli onu anlatıyor bunlarada alıştım fotolarını eşimin gzüne gzne sokuo bak yengen burda doumdan çıkmıştıu böyleydi şöyleydi die
huzurumuz kaçsın die herseyi yapıyor ama btaraftanda bana kızım kızım annecim annceim dediği için yaptıkları göze gelmiyor bişey desem saka kısım yanlış anladın kızım diyip sıyrılcanı bldiğim için susmak zorunda kalıyorum ama
artık sabır bırakmadı eşimle konustm uzun bi süre k.valideme gidip gelmeyi düşünmüyorum eşim yalnz gidip grcek ailesini bana hakverdi aklı basına gelsin hatasını anlamalı annem artık beni bile bıktrdı dedi.
bunca seyi niye anlattım onuda bilmiyorum öneri fikir destek vs bişiler duymaya ihtyacım var suanlık gtmeme kararı almış olmam doğrumu sizce ne yapmalı nasıl davranmalıyım
ya şu sedefin Adresini versene bize
Ben sana önceki konularındada sedef haklı demedim aksıne biraz bakarsan sen haklısın sadece bıraz takıksın dedim canım . Sedefin fesat olsguunu ebnce hepimiz anbladıkki zaten senıde çıldırtan bu değilmi aslında kötü haysiyetsiz olan o ama hala senınle ugraşılııyor sende sesini çıkartamıyorsun..biraz sonra sedef iyi sen onu çekemedin gtti diye başlıycağınızı bildiğim halde açtım bu konuyu belki yardımı olacak birileri çıkar diye.pek kaaleye alacağınızı sanmıyorum ama sunu söylemek istişyorum evlenip aile içine tam grnce gördüm ve anladımki ztn herkes ben gbi sedefn hareketlerini aşırı ve cıvık buluyor
insan k.pedernn kucağında foto cektrrmi onun yaptıklarını ben yapsam namussuz diye kapının önüne koyralardı diyeni bile dudum aile akraba arasında yani ben kendimi boşuna yırtmadım arkadaslar bana hep kıskançsın dedndi ama derdmi anlatamdımki asıl kıskançlık yapıp araya fesatlık sokan sedefti
ki bunuda yine bi çok akrabadan duydum 1 haftalık evlyken hemde sedef sana nasıl davranıyo semaya çok çektrdi sedfte cekememzlk var semada sende ortada bile yokkenden beri derdi eltilerim bnden çok sevilmiycek kocaları bile en çok beni sevcek benden çok değere veremezler vs die anlatıyolar.k.validem bile sedefn çekemezlk ve kıskançlık yaptgını kabul ediyor daha ne diyim ben
lütfen konu karstırılmasın konu kaynanam lütfen arkadaslar
bence annen de görüşmesin veya soğuk davransın.
sen de bırak artık bu kaynana durumlarını
sevmesin n'olcak? daha ne istiyorsun
senden uzak olsun isterse cehenneme direk olsun, takma bu kadar kafana sallaaa
boşver gitsin
hiçbir şey senden daha önemli olamaz değil mi?
insan olana insan gibi davranılır.
biraz soğukluk insanlara iyi gelecektir
ve kayınvaliden de ona göre davranır
anlar yani durumları.
her zaman seviyeyi korumak lazım
böyle insanlarla samimi olunmaz
Ben sana önceki konularındada sedef haklı demedim aksıne biraz bakarsan sen haklısın sadece bıraz takıksın dedim canım . Sedefin fesat olsguunu ebnce hepimiz anbladıkki zaten senıde çıldırtan bu değilmi aslında kötü haysiyetsiz olan o ama hala senınle ugraşılııyor sende sesini çıkartamıyorsun..
biraz sonra sedef iyi sen onu çekemedin gtti diye başlıycağınızı bildiğim halde açtım bu konuyu belki yardımı olacak birileri çıkar diye.pek kaaleye alacağınızı sanmıyorum ama sunu söylemek istişyorum evlenip aile içine tam grnce gördüm ve anladımki ztn herkes ben gbi sedefn hareketlerini aşırı ve cıvık buluyor
insan k.pedernn kucağında foto cektrrmi onun yaptıklarını ben yapsam namussuz diye kapının önüne koyralardı diyeni bile dudum aile akraba arasında yani ben kendimi boşuna yırtmadım arkadaslar bana hep kıskançsın dedndi ama derdmi anlatamdımki asıl kıskançlık yapıp araya fesatlık sokan sedefti
ki bunuda yine bi çok akrabadan duydum 1 haftalık evlyken hemde sedef sana nasıl davranıyo semaya çok çektrdi sedfte cekememzlk var semada sende ortada bile yokkenden beri derdi eltilerim bnden çok sevilmiycek kocaları bile en çok beni sevcek benden çok değere veremezler vs die anlatıyolar.k.validem bile sedefn çekemezlk ve kıskançlık yaptgını kabul ediyor daha ne diyim ben
Ya sizin sinirleriniz iyi bile dayanıyor Çok afedersiniz haysizyetsiz bir kaynana neydüyü belirsiz sedef ..ben genel konustum canım direk sana söylemedm yanlış anlaşıldım galiba k.bakma
evet tamada dediğin gbi herseyi yapan sedefken ona bişey denmeyip yere göge sıgdrılamayısı herseyn bana kalması bana hesap sorulması en önmliside
biz sedefsiz mutlu bi hayat isterken kaynanamın sürekli sedefi anlatıp eşime acıtasyon yapması beni mahvediyor sinrden delrtiyor
teşkkr ederm arkadasım ztn kaynanamın beni sevipo sevmemesi umrumda değil çünkü bende onu hiç ama hiç sevmiyorum
benm tek isteğim huzurumuz bvocak seyler yapmaması benm eşim gzmn önünde ben üvey evlatmıyım benim eşime nie böyle davranıoyo annem diye aglayınca benm keyfm kalırmı arkadasım
onun yznden eşim mutsuz oluo o mutsuz oluncada halyle ben
biraz sonra sedef iyi sen onu çekemedin gtti diye başlıycağınızı bildiğim halde açtım bu konuyu belki yardımı olacak birileri çıkar diye.pek kaaleye alacağınızı sanmıyorum ama sunu söylemek istişyorum evlenip aile içine tam grnce gördüm ve anladımki ztn herkes ben gbi sedefn hareketlerini aşırı ve cıvık buluyor
herkese selamla başlayıp direk konuya girmek istiyorum hanımlar zira biraz sonra zaten herkes kim olduğumuda olayımıda konumuda anlıycak nasılsa
evlendim yaklasık 2 ay oldu harika bir evliliğim var elhamdülillah eşimden çok memnunum nişanlılık döneminde yaşadığım gelgitleri acabaları çürtcek kadar mükemmel koruyup kollayan bir eş oldu çok şükür
sorunum k.validem nişanlıykende huzur vermemişti evlendik hala aynı detaylaryla olayları anlatmaya kalkarsam çok uzun sürecek,
o sebeple gelişigüzel yazıyorum eltim sedefle resmen işbirliği yapıyor o ne yaparsa yapsın asla hesap sormayıp herseyn hesabını bana soruyor
ne zmn ailemle k.validem aynı ortama gelecek olsa k.validem hastayım ben diyip yatıyo baska odaya gidiyor.sürekli hasta numarası aileme saygısızlık ediyor
saçma sapan şakaları var mesela gecen gün annem için bunlar öküz doyuran bardağı bunları annene verelim o bunla içsin dedi patlattı kahkahayı dondum kaldım bişi diyemedm malesef
kayınvaldem sigara içmeye balkona çıktığında annem sigara kullanmadığı halde eslk etmek için yanına gidiodu yalnız kalmasın die
k.validem gel kuyruğum gel ayrılma peşimden dedi anneme yne bastı kahakahayı
bunlar en ufakları öyle saçma sapan hareketleri varki
sedef doğum yaptı eşimde bende aramadık çünkü kendisi düğünümüzede gelmedi arayıp tebrkte etmedi normal sartlardada artık sedefle konusmuyor eşim aynı ortama grip mecbur kalmadıkça
k.validem bunu çok iyi bildiği halde hala sedefi gözümüze sokmaya çalışıyor sürekli onu anlatıyor bunlarada alıştım fotolarını eşimin gzüne gzne sokuo bak yengen burda doumdan çıkmıştıu böyleydi şöyleydi die
huzurumuz kaçsın die herseyi yapıyor ama btaraftanda bana kızım kızım annecim annceim dediği için yaptıkları göze gelmiyor bişey desem saka kısım yanlış anladın kızım diyip sıyrılcanı bldiğim için susmak zorunda kalıyorum ama
artık sabır bırakmadı eşimle konustm uzun bi süre k.valideme gidip gelmeyi düşünmüyorum eşim yalnz gidip grcek ailesini bana hakverdi aklı basına gelsin hatasını anlamalı annem artık beni bile bıktrdı dedi.
bunca seyi niye anlattım onuda bilmiyorum öneri fikir destek vs bişiler duymaya ihtyacım var suanlık gtmeme kararı almış olmam doğrumu sizce ne yapmalı nasıl davranmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?