kaynanam!

Siz evlenmişiniz artık aileler neden bir araya geliyorki :44::44::44: Bir de eşiniz tek gidip gelmeyi kabul etmiş sorun çözülecektir artık...

uzak dur
görüşme bir müddet

kayınvaliden düşünsün biraz ''bunlar neden gelmiyor '' diye.

eee,ne yapılması gerekıyor? annesı oğluna böyle davranıyor işte
bunu ne değiştirebilir??

hala annesının huylarını kabul edemiş mi eşin?

sana aanne diye ağlayacağına
alsın annesını karsısına ona ağlasın , ona konussun
belki annesi farkında olmadığı bir durumun
farkına varır.
saydım cnm inanki saydım 9.konusmasını kınamızdan bir gn önce babasınıda alarak yaptı hatta o gn bbasıda annesine baırıp çaırmıs yapıosun sen bunları die ama yok kadın aynı kadın bilerek yapıo yüksek tansionu var bişi diincede ayılıo bayılıyo aglıyo e evlat dayanamıyo biyerde oda bunu kullanıyor işte

Kayınvalidem diye başlamışsın ama yine sedefi anlatıyorsun:ssz:

kayınvliden çok görgüsüz densiz bi insanmış,
bu insanın sedefi beğenmesi gayet normal bana göre,
anlattığına bakılırsa ikiside aynı kafadan...

ailen görüşmesin kayınvlideyle tepkilerini ortaya koysunlar,
sizde biraz mesafeli davranın,
araya buz gibi bir mesafe koymanız gerekiyor...

konuma gelen ilk yorum kaynanam değil sedefle ilgili olunca eski konulardada kendimi ifade edemeyip kötü duruma düştüğüm için ona istinaden açıklama yapmak istedim sedefle ilgili belkide yanlıştı haklı olabilrsn
evet sanırım ciddi bi mesafe gerekiyor ama bu kaynana ondanda anlamz bunuda biliyorum

sevgili amanede öncelikle evliliğin hayırlı uğurlu olsun, sedefin ne cins bi kadın olduğu artık hepimizin malumu ama bunları bilerek evlendin canım senin kv sedefe aşık, görüşme olsun bitsin, bide düğünden önce sedefle kavga ettiniz galiba ki düğüne gelmemiş

sevgili amanede öncelikle evliliğin hayırlı uğurlu olsun, sedefin ne cins bi kadın olduğu artık hepimizin malumu ama bunları bilerek evlendin canım senin kv sedefe aşık, görüşme olsun bitsin, bide düğünden önce sedefle kavga ettiniz galiba ki düğüne gelmemiş

hayr canım hcbr kavgamız sorun vs bişi olmadı hamileydi düğüne 2 hafta kala aradı kocası eşimi doğuma iki hafta var düğüne denk gelcek dedi
düğüne 3 gün kala yne aradaı doumla çatısıo sansımıza bak dedi
doğumu bahane edip gelmediler sonrdan tesadüf eseri ögrendimki bizim düğün 2 sindeydi sedefe doktr 15 ine randevu vermiş sezeryan için.yalanlar palavralar öyle yani

amanedecim hapimizin en fikri Görüşmemen gayatte mantıklı bir karar olmuş.

Sende Takma artık daha fazla Sedefide o patavatsız kaynananıda :34:

Boşver:ssz:

kıyamam yaa. ay bu kaynanaları napmalı.
hepsimi aynı olur. size benim kaynanayı anlatsam oh oh oh....
biliyomusunuz bazen allaha yalvarıyorum. alıver canını da kurtulayım die.

saydım cnm inanki saydım 9.konusmasını kınamızdan bir gn önce babasınıda alarak yaptı hatta o gn bbasıda annesine baırıp çaırmıs yapıosun sen bunları die ama yok kadın aynı kadın bilerek yapıo yüksek tansionu var bişi diincede ayılıo bayılıyo aglıyo e evlat dayanamıyo biyerde oda bunu kullanıyor işte

bence düşüncesiz
haksızlık yapan
sürekli evladının huzurunu kaçıran bir anne için fazla da üzülmemek gerekir.

benım annem bana böyle davransa , bende davrandığı kadar değerini veririm
hem beni sevmeyecek,saymayacak
yetmezmiş gibi yuvamı sürekli huzursuz edecek
bende onun için ağlayacağım.

bazen gerçekten kabuğuna çekilmek gerekir
bazı insanların gerçekleri fark etmesi için.

kadın yolunu ayılıp bayılmakla bulmuş zaten
bunu kullanıyor oğluna karşı.

sakın görüşme iyi bir karar almışsın..
annem içim öküz gibi bir benzetme yapan kim olursa olsun görüşmem ben...saygısız..
sinirlerini bozduğuna değer mi bu yaşta?
sakın görüşme..

herkes her ortamda kafasına göre birilerini bulur tatlım,sedefle kv birbirini bulmuş belliki sen onların kafasından değilsin otursunlar sedefin bebeğini büyütsünler,hiç bulaşma madem kocanda takmıyo kafana takma

ayrıca benim bildiğim o laf öksüz doyurandır, annem bana derdi, tabakları tepeleme doldurduğumda mesela, o ne kız öksüz doyuran cinsten olmuş tabak derdi

bırak görüşme...
annende görüşmesin...
saygısız kadın resmen...
eşin sorun yapmıyorsa sende takma kafana..
ne kadar uzak o kadar iyi boşveeeerrrr...

Bazen suskun kalmak iyidir ama bazı durumlarda ,kavga -tartışma yaşamadan, yapılan densizliklerin yanlış olduğunu belirtmek çok daha iyi çözüm yoludur..Kvnizde saygı noksanlığı mevcut..Zaten sedefte başından beri sizi rahatsız eden birisi olduğu için bence her ikisinede resmi davranmak iyidir.eşinizin annesi olduğu için saygısızlık etmek,görüşmemek olmaz ama resmiyet olması sizi daha az yaralar..Anneniz görüşmek zorunda değil bence mümkün olduğunca gitmesin,görüşmesin...Eşinizede çok fazla yorum yapmayın..Allah yardımcınız olsun...

sen susmakla ne kadar asil bi olduğunu göseteriyosun bilene
sen üstüne düşen herşeyi yapıyosun herhalde
kötü söz sahibinin takma bover
eşinde görmüş neyin ne olduğunu
eltin biraz değil büsbütün yalaka sen öyle olma:34:

amenede çok üşütük bir kayınvaliden var
o laflarındanda anneni kıskandığı için diyor olabilir
aslında çok şanslısın çünkü bu durumda olupta annem haklı diyen ne olursa olsun annesini haklı gören yüzlerce erkek olur ama senin eşin ne güzel seni tutmuş
sen dertsiz başına dert arama bırak onları hiç gitme konuşma
bir saracak iki saracak bakacakki oğluda karısını tutuyo yol gelecek
gitme boşver bak eşin seni seviyo evde huzurunuz var boşver gitme
eşin gitsin gelsin
birde bu kayınvaliden bu kadar sedefi koruyo ediyo filan acaba sedf bir açığınımı biliyoki kayınvalidenin
belki bir aile sırrı duyulmasından korktuğu bişey olabilir :28:
mesela benim kayınvalidemde eltimi çok tutar ağzının içine bakar ama hiç sevmez gerçekte
ama eltim fenadır eşine etmediğini bırakmaz sırf oğlumun rahatı kaçmasın diye alttan alıyo misal

Benden de aynı cins görümce var ben görüşmüyorum zaten çok uzağız ama sen nasıl yaparsın bilmem ben uzak olduğum halde sinir hastası oldum :47:

Sedef...
Çok üzülüyorum bu takıntınıza... Ne zaman okusam içimde bir yer serzeniyor... Ve hala aynı devam ediyor, edecek de... Şu takıntınıza bir çözüm bulun.. Sedefin kim ve ne olduğunu bildiğiniz halde lades dediniz.. Bir şekilde tacizleri hep sürecek.. Siz evliliğinize ve eşinize adapte olun yeter..

Kayınvalide terbiyesiz densizin teki olabilir. Herkes insan olmak zorunda değil.. Böyle terbiyesizler de var.. Bunu kabul etmek lazım... Yaş ilerler ama akıl bazen ilerlemez, yerinde sayar... Annenize hakaret etmesine izin vermeyin. "Öküz doyuran" da ne demek.. Emin misiniz böyle söylediğine... Biri benim annem için bunu söyleyecek "Siz geldiğinizde kullansın diye mi ona vermek istiyorsunuz" diye yapıştırırım cevabını... Terbiyesiz..
Bazıları samimi olmak ister ancak "Laubalilik" ile karıştırır bunu. Herkes seviye sahibi de olamaz işte... Anneniz de neden yalnız kalmasın diye eşlik ediyor ki... Kimse kimsenin peşinden gitmek zorunda değil.. Bazıları yalnızlığı hakeder. Fazla saygı, haketmeyen kişi de ters tepki yapar... "Kuyruk" ?... Çok yanlış kelimeler bunlar.. Bu kayınvalide "Samimi" olmakla seviyesizce "laubali" olmak arasında ki farkı anlayamayacak kadar terbiyesiz.. Anneniz artık saygı yapacağım diye yırtmasın kendini peşinde... Bırakın kendi halinde takılsın.. O size bir şey sormadan, muhabbet de etmeyin.. Böylelerini dışlamak farzdır. Mesafe daima en güzelidir... En sevilesi şeydir bu hayatta...

merhblr

bende benzer dertten muzdaribim, sizinde bu insanlara haketikleri şekilde davranmnızda yarar görüyorum, çünkü bu insanlar iyiliktn anlamazlar siz iyi davrandıkça tepenize çıkarlar, kaynvalideye hiç birzaman yaranamassınız, çok iyi görünürler kızım evladım özellikle oğullarının yanında ama içten değildir bu davranışları sadece göz boyamak içindir. benm kayınvalidemde oğlunu paylaşamayan biri hep istiyor gidelim gelelim samimi olalım, bizden hergün hbr alsın nerdeyiz kimdeyiz yemek ne yaptım ben vs. en ufak detayları bile mrk eder,bende bu sorulardan rhtsz oluyorum, bana sormuyor oğlundan öğrenyr ama olsun rthtsz oluyorum, komplexli davranıyor ödü kopuyor oğlu onu unutur aramaz sormaz diye, bi araya geldiğimizde hep oğlunun ona ne kdr çok değer verdiğini anlatır, onun için ölürmüş vs.. üstü kapalı bana oğlunun gözünde en değerli insanmış gb göz dağı vermeye çalışıyr ...aramıyorum mesafe koyuyorum suc oluyor bana sitem eder aramıyorm diye, ama kendi bir kerecik arayım gelinimi demez.. ben arasam görüşürüz aramassam görüşmeyiz
oğlunu hergn arar ama konusur benimle iki saniye konusmayı aklına getrmez.. ver geliniminde sesini duyayım demez
bende tek başıma sanki saygı yapcam diye uğraşıyorum gibi geliyor,, o gerçekten beni kızı gb görse oğlunu nasıl hergn aramayı biliyorsa benide en azından arar, en azından arada bir bile olsa.. hani bukızım gibi görüyorum demeler vs hep oğullarına karşı silah aslında bir taktik. biz araya resmiyet kurunca suclusu biz oluyoruz o çok seviyor bizi ama biz uzak duruyoruz gibi oluyor..
bazen ben ince düşünüyorum dyrm dayanamıyorum yakın davranıyorum bu seferde ben uymak zorunda oluyorum pofpoflucam devamlı o zaman çok iyi bende içmden gelmedimi yapamam, olmuyor, uzak duruyorum olmuyor şaşırdım gitti..kayınvalidemin bu komplexli hareketlinden bıktım sürekli kendini benmle aynı kefeye koyması, oğlunun onun için ölmesi çok değer vermesi hep aynı muhabbet. eşimin bana aşık olmasını eçekemior resmen.. ne yapcağmı bilemiyorum, eşimde artık ben konusunca ailesini koruyor öyle demedi yanlış anlamışın diyor, hatta bana bazen fesatsın diyor,, konusamıyorum.. herşeyden şüphe ediyorum,, :(((( ne yapmalıyım ben

Back
X